Kako gledati Hayu u SAD-u?

Jeste li obožavatelj Victoria’s Secret modne revije i američke reality televizije? Tada trebate znati o Hayuu. Ovo je usluga pretvaranja video sadržaja na temelju pretplate koja je dostupna samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Australiji, Danskoj, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj. Drugim riječima, ona nije dostupna nigdje drugdje. Dakle, ako želite uslugu strujanja u SAD-u, morat ćete koristiti davatelja VPN usluga. VPN zaobilazi ograničenja koja su nametnuta na tom kanalu i omogućuje vam pristup njegovom sadržaju iz SAD-a. Evo kako možete gledati HayuTV u SAD-u koristeći VPN na bilo kojem računalu, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV i Roku.


Kako gledati Hayu u SAD-u

Kako gledati Hayu u SAD-u

Je li Hayu TV dostupan u SAD-u?

Hayu TV je dom nekih od najboljih reality emisija vani. Praktično je posvećena reality TV-u. Hayu nudi više od 3.000 epizoda emisija poput “Keeping Up with Kardashians”, “Don’t Tell the Bride”, “Made in Chelsea”, “Real Housewives” i “Ruceaw”, Drag Race. Trenutno, čini se da NBC ne planira lansirati Hayu u Sjedinjene Države. “Žao nam je, ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji.” je pogreška geolokacije koju dobivate. Ako ste u SAD-u i želite da struji sadržaj ove usluge, morat ćete koristiti VPN.

Kako gledati Hayu u SAD-u koristeći VPN

VPN (virtualna privatna mreža) održava vaš internetski identitet i omogućava vam pristup blokiranom sadržaju s bilo kojeg mjesta na svijetu. Što znači, skrivate se od internetskih hakera i trećih strana. Sve se to postiže pomoću metoda enkripcije i protokola tuneliranja. VPN stvara tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu. Svi se vaši podaci preusmjeravaju u tunel i u njemu se kriptiraju. Kao rezultat toga, VPN vam dodjeljuje novu IP adresu; onaj koji će vam omogućiti pristup sadržaju iz zemlje koju odaberete. Evo kako odblokirati Hayu u SAD-u:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati Hayu.
 3. Pokrenite aplikaciju.
 4. Spajajte na UK / australijski VPN poslužitelj da biste dobili britanski ili Australijska IP adresa.
 5. Gledajte sve emisije dostupne na kanalu Hayu u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

ExpressVPNUsluge su vrhunske i neupadljive. Ovaj davatelj usluga zamjenjuje vašu IP adresu onom koja omogućuje pristup ograničenom sadržaju. Osigurava visoku razinu sigurnosti jer šifrira vaš promet i blokira smetnje drugih proizvođača. ExpressVPN nudi velike brzine koje su savršene za strujanje. Ako želite deblokirati Hayu u SAD-u, obavezno se pretplatite na ExpressVPN. Također možete provjeriti ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Prednosti VPN-a

Deblokiranje sadržaja i zaobilaženje geo-ograničenja najosnovnije su funkcije pružatelja VPN usluga. To ne znači da su to jedine stvari koje VPN može postići. VPN može učiniti puno više nego samo vam odobriti pristup blokiranom sadržaju. Imati VPN uz sebe donosi vam sigurnost i internetsku sigurnost. Pregledavanje interneta bez opasnosti polako izumire, a VPN je jedini alat koji može obnoviti sigurnost na mreži. Pročitajte je da biste saznali o prednostima upotrebe VPN-a.

 • Zaobiđite sve filtre sadržaja, zabrane ili crne liste.
 • Štiti vaše podatke od nadzora i špijuniranja.
 • Omogućuje vam pristup web lokacijama i sadržajima koji imaju ograničenje.
 • Sakriva vaš zemljopisni položaj.
 • Sprječava gutanje propusnosti.
 • Štedi novac kupovinom vezanim za granice.
 • Pomaže vam u pronalaženju blokova i drugih oblika cenzure.
 • Omogućuje vam sigurno preuzimanje, dijeljenje datoteka i bujica.
 • Osigurava vaše javno vidljive veze protokolima za tuneliranje.
 • Osigurava vaše podatke tijekom upotrebe javnih Wi-Fi mjesta na kojima ste najviše osjetljivi na mrežne napade.
 • Štiti vas od krađe identiteta.
 • Blokira dolazni zlonamjerni promet koji bi mogao doseći i oštetiti vaše uređaje.

Gledajte Hayu u SAD-u

Doživite nekoliko zabavnih vremena koje su ove sezone imali Prave kuće Beverly Hillsa, budite u toku s Kardashianima i otkrijte tko je sljedeći povlačenje RuPaula deblokiranjem Hayua. Trebat će vam samo VPN, a HayuTV će vam biti na usluzi. Američki će građani bez pretplate za kablovsku mrežu zasigurno cijeniti uslugu streaminga kao što je Hayu. Uz spomenuto, javite nam koje emisije želite vidjeti nakon deblokiranja sustava HayuTV u SAD-u.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map