Kako gledati HGTV izvan SAD-a ili Kanade

Kako deblokirati HGTV izvan SAD-a ili Kanade

Kako gledati HGTV izvan SAD-a ili Kanade

Kako deblokirati HGTV izvan SAD-a VPN-om

Ne možete prenositi sadržaj uživo ili videozapise na zahtjev na HGTV-u ako ste izvan Kanade ili SAD-a, čak i ako se prijavite koristeći svoj kabel pretplata. To je zbog geo-ograničenja koja onemogućavaju osobama da gledaju svoje omiljene streaming kanale dok putuju u inozemstvo.

Ali ne brinite, postoji rješenje. Virtualna privatna mreža može proći geografski blokova po mijenjanje svoju internetsku lokaciju. Sve što trebate učiniti je povezati se s drugim poslužiteljem i vaš promet će biti Preusmjereno do te mreže. Dobit ćete i nova IP adresa da se čini kao da si fizički negdje drugdje.

Drugim riječima, možete se povezati s bilo kojim serverom iz Sjedinjenih Država ili Kanade i trik HGTV da misli da ste zapravo tamo.

Štoviše, VPN-ovi drže one znatiželjne oči dalje od vaših mrežnih aktivnosti od šifriranje vaš promet. Kao rezultat, ne morate se brinuti da li će vaš svaki davatelj internetskih usluga nadgledati svaki potez.

Koraci

Evo što sam učinio za pristup HGTV-u iz inozemstva:

 1. Prvo sam se pretplatio ExpressVPN, vrhunska VPN usluga s velika mreža poslužitelja i jake značajke zaštite i privatnosti. Malo je ljepše od drugih pružatelja usluga, ali vrijedi to.
 2. Zatim sam prešao na Trgovina aplikacijama na svom uređaju za preuzimanje i instaliranje aplikacije. Možete je i izravno preuzeti s davatelja usluga web stranica.
 3. Nakon što je instalacijski postupak dovršen, otvorio sam aplikaciju, prijavio se i povezao se s poslužiteljem iz NAS (možete se povezati i s kanadski poslužitelj).
 4. Zatim sam posjetio web stranicu HGTV-a i prijavio se na moj račun. Primijetio sam da je poruka o pogrešci lokacije nestao kad sam kliknuo igra za strujanje najnovije epizode Skrivenog potencijala.
 5. Stekao sam pristup svim HGTV programima iz inozemstva.
 6. Imajte na umu da će VPN deblokirati HGTV bez obzira gdje se nalazite. Međutim, ipak se morate pretplatiti na kanal gledati svoje omiljene emisije.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje HGTV-a iz inozemstva

Kao što sam već napomenuo, preporučujem vam korištenje vrhunskih VPN usluga poput ExpressVPN. Besplatni VPN-ovi poput Hola možda zvuči primamljivo, ali uz siromašan cjelokupna izvedba takvih marki, uskoro ćete požaliti svoju odluku.

Prvo, besplatne marke ne koriste snažne protokole šifriranja, a ponekad ni jedan. Drugo, oni vode evidenciju vašeg internetskog prometa i Prodaj oglašivačima. I konačno, njihovi poslužitelji su uvijek usporiti zbog velikog broja korisnika.

Stoga se opustite i krenite na plaćenu uslugu poput ExpressVPN-a. Ima veliku mrežu 3.000 poslužitelja koji se nalazi u 94 zemlje, uključujući SAD i Kanadu. Oni također zapošljavaju najjače protokoli za enkripciju i provesti a politika bez zapisnika. I njihovi 30-dnevna garancija povrata novca omogućuje vam testiranje usluge mjesec dana prije nego što napravite dugoročnu pretplatu.

Ili, možete isprobati jedan od ovih vrha alternative koji također može deblokirati HGTV iz inozemstva.

Kako gledati HGTV izvan SAD-a ili Kanade pomoću Smart DNS proxyja

Vaša jedina druga mogućnost za deblokiranje HGTV-a iz inozemstva je Smart DNS proxy. Samo ovaj alat preusmjeravanja URL-ove koji otkrivaju vašu lokaciju i ostavljaju ostatak vašeg prometa netaknut. Ali možda vam se neće svidjeti ako ste ljubitelj internetske privatnosti, jer je ne sakriti svoju IP adresu ili šifrirati vaša internetska veza.

Ipak, ako je vaša jedina briga deblokiranje streaming kanala, Smart DNS je pravi izbor za vas. Da biste ga postavili, slijedite ove jednostavne korake:

 1. Prijavite se za dobru uslugu s puno podržanih kanala Kao Unlocator.
 2. Instalirajte ručno na svom uređaju. Ne brinite, Unlocator ima puno vodiča, priručnika i videozapisa koji će vam pomoći.
 3. Smart DNS proxyji su vrlo kompatibilan. Možete ih postaviti na bilo koji uređaj, uključujući iOS, Android, Smart TV, Apple TV, igraće konzole, FireStick, PC, i više.
 4. Uživajte u omiljenim emisijama HGTV-a bez obzira gdje se nalazite.

Ako se želite odlučiti za Smart DNS metodu, preporučujem vam upotrebu Unlocator. Ova usluga vam može omogućiti pristup preko 200 kanala, uključujući HGTV, HBO, Hulu, ITV, BBC, ESPN, BT Sport i još mnogo toga. Možete ga čak i besplatno testirati zahvaljujući tome 7-dnevno besplatno probno razdoblje. 

Najbolje TV emisije na HGTV-u

 • Kućni lovci
 • Popravljač gornji
 • Property Brothers
 • Život na Havajima
 • Flip ili Flop
 • Flee Market Flip
 • Ugodni lov na plaži

Kako bilo gdje gledati kanal HGTV – završne misli

Ako ste u emisiji „uradi sam“, HGTV jednostavno je obavezan kanal. Za slučaj da trenutno živite izvan SAD ili Kanada, uvijek možete pribjeći ExpressVPN, Unlocator, ili drugim VPN i Smart DNS uslugama za deblokiranje omiljenih kanala bilo gdje u svijetu.

Jeste li ikad pokušali pristupiti HGTV-u iz inozemstva? Podijelite s nama svoje iskustvo u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me