Kako gledati History Channel izvan SAD-a s VPN-om

Povijesni kanal prepun je kapaciteta za informativno programiranje. Postoji emisija za sve, gotovo kao da zrcali stvarnost svojim sadržajem. Šteta, putnici i iseljenici ne mogu ovaj kanal strujati izvan svoje zemlje porijekla – to su SAD.

Stvarno je bila velika sramota kad sam radio u inozemstvu kanal bio nedostupan zbog geo-ograničenja, i bio sam podjednako razočaran. Ali, sve je ispalo najbolje nakon što sam ga napravio korištenje VPN i SmartDNS. Želite li tvrdi dokaz? Pomaknite se prema dolje za sve činjenice.

Kako gledati History Channel izvan SAD-a s VPN-om

Kako gledati History Channel izvan SAD-a s VPN-om

Kako deblokirati History Channel izvan SAD-a pomoću VPN-a

VPN je zapravo internetski uređaj koji to može donijeti vam internetsku slobodu kao i zaštita podataka. Jednom kada se povežete s poslužiteljem iz odabrane VPN mreže, dobivate sasvim novi identitet i krenuti u uzbudljivo iskustvo pregledavanja bez rizika.

VPN će podatke koje ste pobijedili proslijediti preko odabranog poslužitelja. Taj se poslužitelj nalazi u zemlji u kojoj se nalaze kanal, usluga ili aplikacija. Vaši podaci putuju preko tog poslužitelja gdje se nalaze sve se šifrira. Ne samo da ćete dobiti lažno izgleda da su u zemlji koju ste odabrali, ali budite sigurni u to vaši su podaci u potpunosti skriveni. Nema više davatelja internetskih usluga koji se bave vašim mrežnim aktivnostima ili mogućnost da budu podvrgnuti zlonamjernim napadima.

 • Deblokiraj sadržaj: Zbog geografskih ograničenja ne možete pristupiti određenom sadržaju. Međutim, VPN može ukloniti ta ograničenja i odobriti vam pristup na sadržaj koji želite.
 • Zaustavi davanje ISP-a: ISP je da usporite brzinu interneta, posebno pod nazivom: prigušivanje ISP-a. Ali kad se jednom poveže s VPN-om, to bi se prestalo događati.
 • Visoka privatnost: vaš podaci se šifriraju s teškim protokolima i postaje nedostupan trećim stranama.
 • VPN aplikacije: Prijateljsko korištenje VPN aplikacija potiče upotrebu VPN-a. Većina tvrtki ima klijenti na gotovo svim platformama kao što su PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

Najbolji VPN za History Channel

Na temelju osobnog iskustva, ExpressVPN bio je jedini VPN koji mi je to omogućio deblokiranje kanala sa sjedištem u SAD-u u inozemstvu. Ostali su radili, ali nisu bili na razini performansi ExpressVPN-a. Kažem ti ovo VPN je sve dobio od brzine do sigurnosti; najbolje je.

Tvrtka upravlja ogromnom mrežom poslužitelja strateški se proširio širom svijeta tako da se svi mogu povezati s jednim od svojih poslužitelja. Činjenica da imaju toliko poslužitelja omogućuje im nude brze usluge i velike brzine preuzimanja. Tu je to Politika povrata od 30 dana zbog čega si izdahnuo uzdah olakšanja. U slučaju da vam se nije svidio ExpessVPN, uvijek možete vratite svoj novac. To je bez rizika.

Ali, to morate imati na umu i dalje će vam biti potrebna valjana pretplata za američki kabel tako da se možete prijaviti u aplikaciju History Channel putem VPN-a ili Smart DNS-a. Ne bi štetilo provjeriti ostale davatelje VPN usluga navedene u donjoj tablici.

Kako gledati povijest kanala u inozemstvu sa Smart DNS proxyjima

Kao VPN, pametni DNS može zaobići ograničenja, ukinuti zabrane, pobijediti cenzuru, i deblokirajte blokirani sadržaj. No, za razliku od VPN-a, pametni DNS ne obraća pažnju na sigurnost. Ne šifrira vaše podatke niti skriva vašu IP adresu. Znači, ostat ćete izloženi javnom oku. Povezivanje s pametnim DNS-om može biti rizično u pogledu sigurnosti dobiti vam sadržaj koji želite za deblokiranje najbržim mogućim brzinama.

 • Pametni DNS kompatibilan je sa širokim rasponom uređaja, uključujući PC, Mac, FireStick, Apple TV, Android, Smart TV, iPhone i iPad.
 • Deblokirate ono što vaš Smart DNS može deblokirati.
 • Različite Smart DNS proxy usluge deblokiraju različite kanale.
 • Ako vaš ISP koristi DNS otmica ili transparentni proxyji, vaš pametni DNS možda neće raditi.
 • Jedna konfiguracija Smart DNS-a omogućuje vam istovremeno deblokirajte streaming kanale iz različitih regija. To znači da ste mogli gledati britanski itv i American History Channel u toj pametnoj postavci DNS-a.
 • Kad koristite Smart DNS, nećete izgubiti trenutni pristup na lokalne kanale.

Uzmi od nekoga tko je već isprobao većinu Smart DNS proxyja na tržištu, ne možeš bolje od toga Unlocator. Usluge koje ova tvrtka nudi su nevjerojatno brzo. Vas može pristupiti gotovo 200 kanala s ovim DNS-om. Mnogi proxy poslužitelji to mogu učiniti, što Unlocator čini još posebnijim. Osim toga, tu su 7-dnevna politika povrata novca, što će se svidjeti onima koji nisu lako impresionirani.

Streaming uređaji koji podržavaju povijesni kanal

 • Chromecastov
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • PC
 • ortak

Kako gledati povijest kanala bilo gdje u svijetu – završite

Kada je riječ o dokumentarcima, postoji nekoliko kanala koji zapravo nadmašuju History Channel. Izuzetno popularan TV kanal jedan je od najboljih na svijetu. Zahvaljujući dražima od ExpressVPN i Unlocator, možete deblokirati American History Channel bilo gdje u svijetu. Jeste li se odlučili za koji ćete se alat poslužiti? Ako je odgovor da, podijelite dolje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me