Kako gledati Hotstar u UAE

Kako gledati Hotstar u UAE? UAE je zloglasna jer je odredište broj jedan za Indijce. To je najpoželjnije mjesto za one koji traže zaposlenje i veći životni standard. Međutim, ovaj odabir promjene i poboljšanja načina života ne smije proći bez elementa zabave. Ono što Indijancima vjerojatno najviše nedostaje je domaći TV sadržaj. Indijski kanali poput Hotstara nedostupni su u UAE-u, a to nema veze s vlastitim ograničenjima UAE-a, već s geo-ograničenjima i problemima s autorskim pravima. Da bi Indijanci mogli pristupiti Hotstaru u UAE-u, morat će koristiti VPN i promijeniti svoj IP. Evo kako Indijci mogu deblokirati Hotstar u UAE pomoću VPN-a.


Kako gledati Hotstar u UAE-u

Kako gledati Hotstar u UAE-u

Kako gledati Hotstar u UAE pomoću VPN-a

Hotstar je najveća premijska streaming platforma u Indiji. Ovaj kanal nudi više od 100.000 sati drame & filmovi na 17 jezika, uz opsežno pokrivanje svih glavnih svjetskih sportskih događaja. Očito, to je kanal koji Indijanci ne bi htjeli ići bez razloga. Srećom, Hotstaru mogu pristupiti tijekom boravka u UAE putem VPN-a. Virtualna privatna mreža siguran je način slanja prometa s jednog računala na drugo putem Interneta. Svi podaci korisnika prolaze kroz privatni tunel – koji stvara VPN – i šifriraju se na putu. Jednom kad indijski emigranti imaju instaliranu VPN aplikaciju, moraju se povezati s indijskim poslužiteljem. To će im odobriti indijski IP dok su u UAE, što će im omogućiti pristup Hotstaru i drugom indijskom sadržaju kao da su fizički u Indiji. Evo kako to učiniti:

 1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se za VPN uslugu.
 2. Zatim kreirate VPN račun.
 3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati Hotstar.
 4. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u Indiji.
 5. Nakon što se povežete s indijskim poslužiteljem, dobit ćete privremenu indijsku IP adresu zbog koje će izgledati kao da se nalazite u Indiji.
 6. Sada kada imate indijsku IP adresu, Hotstar-u možete lako pristupiti s bilo kojeg mjesta širom svijeta.

Ne gledaj dalje ExpressVPN za pouzdanog i snažnog pružatelja usluga. ExpressVPN ima super brze VPN poslužitelje u 94 zemlje. Njihovo impresivno širenje poslužitelja korisnicima širom svijeta omogućava povezivanje s njihovim VPN-om. Ovaj davatelj usluga može za nekoliko minuta uspješno deblokirati sve web lokacije i aplikacije s bilo kojeg mjesta. Ako usluge ExpressVPN-a nisu bile u skladu s vašim standardima, možete provjeriti ostale davatelje usluga u donjoj tablici. Za detaljni pregled kojih VPN-ova je najbolje gledati Hotstar u inozemstvu, pogledajte ovaj pregled.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7
 • Ekskluzivni popust od 49%!

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN
rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN
4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Prednosti VPN-a

Osim deblokiranja web lokacija, kanala i aplikacija s bilo kojeg mjesta na svijetu, VPN može na ogroman način povisiti vaše sigurnosne standarde. Virtualna privatna mreža (VPN) jedan je od najučinkovitijih alata koje možete posjedovati za održavanje svoje privatnosti i poboljšanje sigurnosti, kad god ste na mreži. Pogledajmo pobliže sve prednosti koje VPN može ponuditi:

 • Deblokirajte web stranice i izbjegavajte filtre.
 • Udaljeni pristup datotekama.
 • Sigurno dijelite velike datoteke.
 • Skladno preuzmite P2P torrent.
 • Sakrij i promijeni svoju IP adresu.
 • Poboljšajte sigurnost na mreži.
 • Pregledajte web anonimno.

Pogledajte Hotstar u UAE

Postoji razlog zašto postoji velika potreba za deblokiranjem indijskog sadržaja u UAE, a s obzirom na veliki broj indijskih iseljenika u UAE, možemo razumjeti zašto. S obzirom na to da mnogi Indijanci zauzimaju domaćinstva iz UAE, nužna je potreba za lakim pristupom svom rodnom televizoru, uključujući Hotstar. U ovom smo vam članku pokazali koliko je zapravo moguće gledati Hotstar u UAE-u. S VPN-om ne možete gledati samo Hotstar, već svaki indijski kanal na koji biste mogli razmišljati gdje god bili.

Povezane objave

 • Kako gledati utakmicu uživo između Argentine i Perua?

  Kako gledati Argentinu protiv Perua uživo?

  2 komentara | 5. listopada 2017

 • Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u

  Kako gledati BBC iPlayer na Smart TV-u izvan Velike Britanije

  7 komentara | 23. srpnja 2018

 • Kako uživo gledati Zimske olimpijske igre mladih 2020. godine

  Kako uživo gledati zimske olimpijske igre mladih 2020

  Nema komentara | 19. prosinca 2019. godine

 • Kako gledati zimske olimpijske igre 2018 uživo putem interneta

  Kako gledati prijenos uživo u zimskim olimpijskim igrama 2018. godine

  1 komentar | 28. prosinca 2017

O autoru

Razan K

Razan je entuzijastični bloger o internetskoj sigurnosti i zagovornik privatnosti na mreži. Njezini se članci uglavnom vrte oko toga kako su VPN-ovi postali potreba u današnjem digitalnom svijetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me