Kako gledati indijsku TV u inozemstvu? Deblokirajte izvan Indije

Usluge struje u Indiji su izvan onoga što možete zamisliti. Svi vaši omiljeni: Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, i Sony Liv kanali koji isporučuju bollywoodske produkcije, sportske događaje, politiku i drame. Nažalost, za mnoge indijanske emigrante koji žive u Australiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Europi i na Bliskom Istoku, svi su ti kanali izvan granica. Srećom, u tutorialu dolje demonstriram kako ti neindijski stanovnici mogu učiniti te kanale dostupnim njima bez obzira na to gdje koriste dva alata.

Kako gledati indijsku TV u inozemstvu?

Kako gledati indijsku TV u inozemstvu?

Poruke o geografskim ograničenjima i lokaciji o pogreškama

U slučaju da ste ikada pokušali gledati Hotstar u SAD-u ili Velikoj Britaniji, vjerojatno ste naišli na sljedeću geo-pogrešku:

“Sadržaj nije dostupan. Sadržaj trenutno nije dostupan u vašoj regiji. “

Ostali indijski kanali otkrivat će slične obavijesti kada pokušate strujati na zahtjev ili uživo sadržajem u inozemstvu. Sada, ako želite prijeći ove geo-ograničenja, morat ćete koristite VPN ili Smart DNS.

Dobar primjer pametnog DNS-a bi bio Unlocator. Smart DNS općenito je internetska usluga koja vam pruža priliku zaobići geo-ograničenja odasvud. Međutim, pametni DNS nije odgovoran za zaštita vaših osobnih podataka. Time se razlikuje od VPN-a. Ali ako želite samo strujanje indijskog sadržaja, trebali biste znati da Unlocator to može deblokirajte preko 200, uključujući Hotstar. Sada razgovaramo, eh?

Nabavite svu indijsku TV u inozemstvu?

Najsigurniji i najučinkovitiji pristup za deblokiranje geografski ograničenih kanala je primjena VPN-a, kratkog za Virtual Private Network. Ovaj internetski alat, sigurnosno usmjeren alat omogućuje korisnicima zaštitu njihove privatnosti i sigurnosti, kao i pružanje neograničenog pristupa internetu. Ako se povežete s VPN serverom, vaši se podaci kriptiraju i dalje od znatiželjnih očiju. Međutim, to nisu jedine pogodnosti koje steknemo od povezivanja na VPN:

 • Visoka razina privatnosti: Enkripcije i protokoli koji se koriste prilikom preusmjeravanja podataka i prometa čine vaše podatke nepristupačnim trećim stranama.
 • VPN aplikacije: Postoje VPN aplikacije na većini uređaja i platformi: PC, Mac, Android, iOS i FireStick.
 • Pristup geoblokiranim kanalima: Osiguravanje VPN veze može vam pomoći zaobići ograničenja koja su nametnuta blokiranom sadržaju bez ikakvih poteškoća.
 • Izbjegavajte umetanje internetskih usluga: Vaša brzina Interneta više neće osjetiti iznenadne pade ili gušenje jer upotreba VPN-a sprječava da se to dogodi.

Kako deblokirati indijsku televiziju izvan Indije VPN-om?

Cijeli postupak indijskih kanala s bilo kojeg mjesta na svijetu prilično je jednostavan. Prije svega, morate se prijaviti kod jednog davatelja VPN usluga. Nakon što to učinite, slijedite ove upute:

 1. Za početnike, pretplatite se na davatelja VPN usluga, vjerojatno jedan od najbolji VPN-ovi za Indiju.
 2. Sada to moraš preuzmite VPN aplikaciju na uređaju na kojem želite gledati indijski sadržaj.
 3. Sljedeći bi korak bio očito pokretanje aplikacije.
 4. Prijaviti sena prethodno stvoreni VPN račun.
 5. Unutar aplikacije naći ćete popis poslužitelja, spojite se na indijski poslužitelj.
 6. Sad, pričekajte da se uspostavi veza.
 7. Hoćeš izgledaju kao da si u Indiji.
 8. Sada možeš pristup Ozee TV, Jio TV, Star Sports, Hotstar, i Sony Liv bez obzira na to gdje se nalazite.

Najbolji VPN koji se koristi

Možda ste primijetili da je najbolja VPN za Indiju ExpressVPN. Postoji dobar razlog za to. Što se tiče najboljih VPN-ova, ime ExpressVPN pronaći ćete svugdje. To je pouzdana usluga, koje možete koristiti indijski kanali deblokirani u inozemstvu. Tvrtka je vlasnik velika poslužiteljska mreža s više VPN poslužitelja smještenih u Indiji. Ne zaboravite da nude 30-dnevna garancija povrata novca. Nema rizika uključuju se prilikom isprobavanja ExpressVPN-a. Ali, ako inzistirate na provjeri drugih davatelja usluga, evo tablice s njihovim imenima u nastavku.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN

rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN

4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Kako gledati indijsku TV izvan Indije – Završite

Zahvaljujući virtualnim privatnim mrežama, više ne morate propustiti svoje omiljene indijske kanale, TV emisije i bollywoodske filmove dok živite u inozemstvu. Jednostavno se registrirajte s VPN uslugom, preuzmite njihovu aplikaciju i osigurajte vezu s indijskim poslužiteljem. To je praktički sve što je moguće za napraviti.

Što mislite o cijelom procesu? Na koji bi se VPN pretplatili kako bi vam omogućili dostupnost indijskih kanala? Odjeljak komentara je sve vaš.

Povezane objave

 • Kako gledati Sundance sada izvan SAD-a

  Kako gledati Sundance sada izvan SAD-a

  Nema komentara | 28. kolovoza 2018

 • Kako gledati kanadsku TV u inozemstvu uživo?

  Kako uživo gledati kanadsku TV u inozemstvu?

  20 komentara | 13. listopada 2017

 • Kako gledati NBC sport izvan SAD-a

  Kako gledati NBC Sport uživo izvan SAD-a – Proxies vs VPN

  39 komentara | 20. studenog 2014

 • Kako deblokirati BeIN Sports u UAE Saudijskoj Arabiji

  Kako deblokirati BeIN Sports u UAE Saudijskoj Arabiji

  Nema komentara | 19. lipnja 2017

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me