Kako gledati ITV u Australiji bez gnjavaže!

Jeste li pokušali pristupiti ITV-u u Australiji? Ako jeste, primijetili ste da na kanalu postoje ozbiljni geo-blokovi. To je zato što je ITV dostupan samo u Velikoj Britaniji. Da biste gledali ITV u inozemstvu, trebat će vam način da zaobiđete njegova regionalna ograničenja. Evo dva različita načina na koja ćete gledati ITV u Australiji s lakoćom.

Kako gledati ITV u Australiji bez gnjavaže!

Kako gledati ITV u Australiji bez gnjavaže!

Kako gledati ITV u Australiji s VPN-om

Prvo što možete upotrijebiti za zaobilaženje ITV-ovih geo-ograničenja je VPN.

VPN je prije svega alat za cyber-sigurnost. On šifrira vaše podatke i preusmjerava promet putem sigurnog i privatnog poslužitelja. Sjajna stvar je što kad se povežete s VPN serverom, vaša javna IP adresa se mijenja kako bi se podudarala s lokacijom tog poslužitelja. Drugim riječima, sve što trebate učiniti za gledanje ITV-a u Australiji je povezivanje s britanskim serverom. Tako ćete dobiti internetski IP u Velikoj Britaniji, koji je jedini IPV koji omogućuje pristup njegovoj web stranici.


Evo kako možete koristiti VPN za pristup ITV-u u Australiji:

 1. Prijavite se kod vjerodostojnog i pouzdanog pružatelja VPN-a. Držite se podalje od besplatnih VPN-a jer rijetko ikad rade ono što reklamiraju.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja odgovara vašem streaming uređaju. Možete pronaći izvorne VPN aplikacije za Windows, MacOS, iOS, i Android uređaji.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s britanskim poslužiteljem.
 4. Pričekajte uspostavu veze. Kad se to dogodi, moći ćete gledati ITV bez ikakvih geo-blokova!

Najbolji VPN za ITV

Osobno sam koristio ExpressVPN zadnji put kad sam bio u Australiji kako bih deblokirao sve kanale koje sam želio gledati, uključujući i ITV. ExpressVPN je nadaleko poznat kao najbolja VPN usluga vani. Iako se pretplata smatra da je skupa, s ovim pružateljem usluga dobivate sve što ste platili. Možete čak isprobati njihovu uslugu i iskoristiti svoje 30-dnevno jamstvo povrata novca, bez ikakvih pitanja.

Ako ExpressVPN nije vaša šalica čaja, umjesto toga možete upotrijebiti bilo kojeg od ovih vrhunskih VPN davatelja:

Kako gledati ITV u Australiji sa Smart DNS proxyjem

Za korisnike koji zaista ne zanimaju brojne sigurnosne prednosti VPN-a, u Australiji postoji još jedan način pristupa ITV-u. Morate sebi nabaviti pretplatu na Smart DNS proxy.

Sada, pametni DNS proxy nije VPN. To znači da vaši podaci i podaci neće biti sigurni ili privatni kada koristite Smart DNS. Međutim, to također znači da vašu internetsku vezu neće usporiti postupak preusmjeravanja. Ipak, morate imati na umu da je Smart DNS proxy potreban za podešavanje neke konfiguracije. Provjerite ima li usluga na koju se pretplatite vodiči za instalaciju koji vam mogu pomoći kroz ovaj postupak.

Još bih želio napomenuti da je Smart DNS proxy usluga upravo to: usluga. Jednom kada odaberete pružatelja usluga, možete pristupiti samo kanalima koje određeni pružatelj usluga nudi. Različite će usluge imati različite kanale, pa se obavezno provedite istraživanje prije nego što odaberete pružatelja usluga.

Osobno predlažem korištenje Unlocatora kao vašeg Smart DNS proxyja. Unlocator ima impresivan popis deblokiranih kanala, lako razumljive vodiče za postavljanje i vrlo koristan 7-dnevni besplatni probni period. Ne morate čak ni kreditnu karticu za testiranje ove usluge. Ako se pretplatite na Unlocator, imate 14-dnevni period povrata novca koji osigurava da ste u potpunosti zadovoljni onim što nude.

Stvaranje ITV računa u Australiji

Iako je ITV kanal za besplatni streaming, ipak se morate registrirati za račun da biste mogli gledati uživo i gledati programe. Jednostavno slijedite ove korake za registraciju svog besplatnog ITV računa u Australiji.

 1. Idi preko Web stranica ITV.
 2. Zatim kliknite “Prijava” u gornjem desnom kutu zaslona.
 3. Na sljedećoj stranici odaberite “Prijavi se sada”.
 4. Unesite svoje podatke, uključujući naslov, ime, adresu e-pošte i datum rođenja.
 5. Za “Poštanski broj” upišite “WC1X 0AA” bez navodnika.
 6. Zatim provjerite “ITV Uvjeti i uvjeti”.
 7. Na kraju odaberite “Spreman sam”.

Tada ćete dobiti potvrdnu e-poštu u primljenoj pošti. Kliknite vezu unutar nje i vaš će besplatni ITV račun biti spreman za upotrebu.

Pristupite ITV-u u Australiji – Finalne misli

Pomoću VPN-a ili Smart DNS proxyja moći ćete pristupiti ITV-u u Australiji bez ikakvih problema. Imajte na umu da ove usluge rade jedno: zaobići geoblokove. Svaka naknada za registraciju, naknadu za pretplatu ili zahtjev koji postavlja web mjesto koje želite pristupiti ostat će isti. Ni VPN ni Smart DNS proxy neće vam platiti plaćanje same usluge streaminga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me