Kako gledati japansku TV izvan Japana

Zemlja izlazećeg sunca jedno je mjesto koje treba biti. Japan je zemlja koja privlači svjetsku pozornost zbog svog neprestanog razvoja životnog stila i gracioznih društvenih protokola. Neki ljudi Japan smatraju vlastitim planetom. Posjeta Japanu mijenja život, a to ćete jednostavno morati sami iskusiti da biste saznali da je to istina. Međutim, ako odlazak u Japan nije na kartama, možete okusiti što izgledate binging na japanskom TV-u.


Kako gledati japansku TV izvan Japana

Kako gledati japansku TV izvan Japana

Tko vam je rekao da to nije moguće, nije čuo za VPN. Internet danas omogućuje svakome da praktično posjeti Japan, a VPN je metoda koja se koristi u tu svrhu. Gledanje japanskih TV kanala poput japanske Netflix, Fuji TV, Nippon TV, Rakuten, J Sports, Hulu Japan i Animax redovito može biti najbliža iskustvu života u zemlji, pa nabavite VPN i ganbatte (が ん ば っ て て)!

Kako gledati japansku TV izvan Japana

Ako se želite uroniti u bilo što japansko, pretplatite se na VPN, nabavite Japanski IP, i prigrlite svoj novi japanski internetski identitet. Štoviše, Japan ima fascinantnu i višestruku kulturu s najdubljim tradicijama, o čemu sve možete naučiti putem japanske televizije. Bez obzira želite li se upoznati s jednom od najinovativnijih zemalja na planeti ili naučiti japanski, gledanje japanske televizije služi kao najbolja opcija. Biti izvan Japana nije problem ako imate dobar i pouzdan VPN u džepu.

Kako gledati japansku televiziju izvan Japana pomoću VPN-a

VPN stvara virtualni šifrirani tunel između vas i udaljenog poslužitelja kojim upravlja VPN usluga. VPN preusmjerava vaše podatke putem tog poslužitelja koji se nalazi u zemlji u kojoj se temelji sadržaj kojem pokušavate pristupiti. VPN djeluje tako da se pojavite kao da ste u Japanu. Na taj način moći ćete pristupiti usluzi kao i obični lokalni. Ovo su koraci koje morate slijediti za gledanje japanske televizije izvan Japana:

 1. Prijavite se putem VPN-a koji pruža VPN poslužitelje u Japanu poput ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android ili iOS uređaj.
 3. Pokrenite aplikaciju i prijavite se.
 4. Odaberite japanski poslužitelj i povežite se s njim.
 5. Provjerite svoju IP adresu putem web stranice poput WhatIsMyIP.network kako biste bili sigurni da je promjena izvršena.
 6. Od sada, možete surfati Internetom sa svojom japanskom IP adresom kao da ste u Japanu.

U testovima smo pronašli ExpressVPN biti najpouzdaniji i najmoćniji pružatelj usluga na tržištu. Pouzdano je, utvrđeno, slijedi strogu politiku privatnosti i provodi enkripciju prema najvišim standardima. Nema nikakvih zapisnika i smatra se savršenom za zaštitu vaše internetske privatnosti. Za više informacija o ostalim sposobnim davateljima usluga provjerite tablicu u nastavku. Kliknite ovdje za najbolji VPN za Japan.

Prednosti VPN-a

VPN pruža izuzetno sigurne veze između privatnih mreža povezanih putem Interneta. Uz to, omogućuje udaljenim računalima da djeluju kao da djeluju na istoj sigurnoj lokalnoj mreži. U stvari, možete biti kod kuće i pristupiti računalima svoje tvrtke kao da sjedite na poslu. Ima li što bolje? U slučaju da vam virtualno putovanje nije bilo dovoljno, u nastavku su brojne druge funkcije koje VPN može obavljati:

 • Nabavite novu i privremenu IP adresu.
 • Sigurno preuzmite i dijelite datoteke.
 • Sigurno i sigurno koristite javna WiFi žarišta.
 • Uštedite novac korisnika kupovinama vezanim za granice.
 • Zaobiđite blokove i druge oblike cenzure.
 • Izgleda da koristite Internet iz druge zemlje.
 • Sakrij aktivnost pregledavanja s lokalnih mreža i davatelja internetskih usluga.
 • Jednostavno naučite kanji, hiragana i katakana gledajući japanski sadržaj na mreži.

Vrhunska japanska drama

 • Tonari no Kazoku wa Aoku Mieru
 • izbrisan
 • Proljeće je došlo
 • Kuragehime (princeza meduza)
 • Todome no Kiss
 • Hibana: Iskra
 • Ponovite (Unmei o Kaeru Juukagetsu)
 • Momikeshite Fuyu
 • Milion jena žena
 • metanon

Gledajte japansku TV izvan Japana

Potrebna su iskustva i interakcije iz stvarnog života da biste se upoznali sa japanskim običajima, kulturom i raspoloženjem. Međutim, ako se nalazite na pola svijeta, glazbeni videozapisi, reklame, vijesti i nadahnjujući razgovori najbliže su vam orijentalni ambijent. A to je omogućeno samo s VPN-om na jednom od vaših streaming uređaja. Nakon što VPN radi, možete gledati japansku televiziju izvan Japana bez ikakvih komplikacija i minimalnih napora s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map