Kako gledati kako Fox Sports ide u Kanadu

Svatko voli sport, i koji je bolji način za gledanje sporta od strujanja Fox Sports Go? Nakon skeniranja više sportskih kanala, ustanovio sam da je Fox Sports Go upravo ono što trenutno trebam. Biti u Kanadi je cool i svako drugo, ali ne kada ne možete pristupiti željenim web lokacijama i kanalima. Međutim, vrlo je moguće da svi koji vole u Kanadi mogu pronaći kanal izvan SAD-a pomoću VPN-a ili Smart DNS-a. Provjerite procese u nastavku.


Kako gledati kako Fox Sports ide u Kanadu

Kako gledati kako Fox Sports ide u Kanadu

Kako gledati sportove Fox u Kanadi pomoću VPN-a

Fox Sports Go vaš je dom za strujanje sportova uživo bez obzira na to gdje se nalazite. Kanađani mogu imati koristi od ove usluge ako koriste virtualnu privatnu mrežu. VPN osigurava vam prolazak na internet tako da možete pristupite onome što želite dok ste na mreži. Evo što čini Prvo, to šifrira podatke koji prolaze kroz tunel to stvara. Ovaj je tunel ekskluzivan za VPN i nijedna treća strana ne može prodrijeti u njega.

Nitko vas ne može pratiti prema dolje. Apsolutno nitko. Virtualna privatna mreža koristi ovaj tunel kako biste to mogli pošaljite svoje podatke anonimno i sigurno širom svijeta. Taj određeni tunel preusmjerava vaše podatke putem odabranog poslužitelja. Tebe čini pojavljuju se na drugom mjestu zahvaljujući ovom procesu preusmjeravanja. Vaš se IP zamjenjuje onim koji je dat VPN poslužitelju u zemlji na koju se odlučite povezati. S tim novim IP-om stižete pristup bilo kojem kanalu sa sjedištem u bilo kojoj zemlji, čak i ako niste stvarno u njoj.

Krenite s Fox Sportsom u Kanadu pomoću ovih koraka

Evo što trebate slijediti kako biste dobili kvalitetan sportski streaming u svom kanadskom domu:

  1. Samo naprijed odaberite i zatim kupite VPN (idi s ExpressVPN).
  2. Drugi, preuzmite, a zatim instalirajte VPN aplikaciju na računalu, Mac, iPhone, iPad ili Android uređaju.
  3. Snimite se kroz poslužitelje za američku.
  4. Spajanje na američki poslužitelj tako da vam se čini da ste u SAD-u.
  5. Idite na mrežu pomoću an Američka IP adresa.
  6. I na kraju, prenesite sadržaj Fox Sports u Kanadu.

Fox Sports najbolji je VPN

ExpressVPN ponude usluge bez presedana podupirao s nekim visokokvalitetne sigurnosne značajke. Ovo je usluga na koju se možete osloniti u pogledu internetska sigurnost, kao i deblokiranje sadržaja. Geo-ograničenja ExpressVPN-u ne predstavljaju nikakav problem jer ih već godinama i godinama zaobilaze. Iskoristite priliku za strujanje Fox Sports Go u Kanadi bez razmišljanja o ograničenju propusnosti ili brzini. Ako još uvijek niste sigurni u ExpressVPN, možete provjeriti ostale preporučene VPN davatelje u donjoj tablici.

Kako gledati Fox Sports u Kanadi pomoću pametnog DNS proxyja

Iako možda mislite da je VPN jedini način za deblokiranje sadržaja, Smart DNS je u tom pogledu jednako dobar. Možeš deblokirajte Fox Sports U Kanadi sa pametnim DNS-om, ali s niskom razinom sigurnosti. Zašto niska? Budući da pametni DNS ne šifrira podatke korisnika, ne mijenja korisničku IP adresu i sigurno ne ometa vašu internetsku vezu. Zbog toga ćete dobiti bržu vezu, put brži od VPN-a.

Dok je VPN zauzet enkriptiranjem podataka korisnika, Smart DNS odmah preusmjerava podatke korisnika koji određuju njihovu geo-lokaciju preko drugog poslužitelja. Dakle, ako tražite brz put zaobići nametnuta ograničenja na Fox Sports Go, onda je pametni DNS najbolja ponuda za to. Čitajte i učite.

  1. U redu, prvo prvo trebate učiniti krenite prema Unlocatoru.
  2. Ovi videozapisi / vodiči za postavljanje mogu vam pomoći konfigurirajte svoj pametni DNS na uređaju na kojem želite strujati Fox Sports.
  3. Sada je ta konfiguracija završena, posjetite web stranicu ili aplikaciju Fox Sports Go.
  4. Stream Fox Sports GoSadržaj gotovo bilo gdje u svijetu.

Kao što smo spomenuli u prvom koraku, najbolji pametni DNS bio bi za vas Unlocator. Ovaj proizvod ima puno za ponuditi od deblokiranje 200 kanala do omogućavanja besplatne probne verzije od 7 dana. S ovim pružateljem usluga morate doći pojavljuju se na drugom mjestu i na taj način zaobići geo-ograničenja nametnute na bilo kojem kanalu na koji naiđete.

Gledajte kako Fox Sports ide u Kanadu

Uz VPN uz sebe, nećete morati propustiti bilo koji sportski događaj bez obzira gdje se nalazite. Nabavite Fox Sports Go streaming u Kanadi prema vlastitim uvjetima s najbolji VPN za Fox Sports Go, a zatim podijelite s nama svoje tipove u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me