Kako gledati kanal 4 u Australiji u 4 jednostavna koraka

Kako gledati kanal 4 u Australiji u 4 jednostavna koraka

Kako gledati kanal 4 u Australiji u 4 jednostavna koraka

Kako gledati kanal 4 u Australiji s VPN-om

Channel 4 jedan je od najgledanijih kanala u Velikoj Britaniji. Nudi raznovrstan sadržaj, uključujući filmova, emisija i dokumentarnih filmova. Ovdje je problem da Channel 4, odnosno All4, ima ozbiljno geografski blokova.

Zapravo, ako se nalazite izvan Velike Britanije, nećete imati pristup uslugama Kanala 4. To je zbog međunarodni zakoni o autorskim pravima. Da bi proveo ova ograničenja, usluga blokira sve IP adrese izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Sjajno! Sve što trebate učiniti je pretvoriti svoj IP u Ujedinjeno Kraljevstvo.


Kod VPN-a ovaj je postupak nevjerojatno jednostavan.

Što je VPN?

VPN-ovi ili ukratko Virtualne privatne mreže nalik su kartici s neograničenim pristupom, ključem koji otvara sva vrata. Mogu vam odobriti ulazak na bilo koju web stranicu ili kanal od preusmjeravanje vaše internetske veze i promjena vaše IP adrese. Preusmjereni promet prolazi kroz jedan od njihovih sigurnih poslužitelja i dobiva se kodiran s najsigurnijim protokolima. Na taj način, čak i ako dođe do kršenja podataka, nitko neće moći pročitati vaše mrežne aktivnosti.

A kako bi dovršio svoje remek-djelo, VPN će prikriti vašu stvarnu IP adresu i promijenite je u odgovaraju lokaciji vašeg poslužitelja. Kao rezultat toga, web mjesto kojemu pokušavate pristupiti smatra da ste unutar njegova dosega i tako deblokira njegov sadržaj.

Drugim riječima, ako želite gledati Channel 4 iz Australije, povežite se s serverom s Ujedinjeno Kraljevstvo. Vaša VPN će učiniti sve ostalo, a vi ćete gledati svoje omiljene emisije ni u kojem trenutku.

Kako koristiti VPN za deblokiranje kanala 4 u Australiji

Sada kada razumijete kako funkcionira VPN, usredotočimo se na to kako možete dobiti VPN i postupak kroz koji morate proći da biste deblokirali Channel 4:

  1. Pretplatite se na VPN davatelja s vrhunskim sigurnosnim značajkama. Pokušajte izbjeći besplatne VPN-ove. Vrlo su opasne i neće raditi ono što reklamiraju.
  2. Idite na Google Play ili App Store da biste preuzeli i instalirali VPN aplikaciju na svoj uređaj. Premium usluge imat će gotove aplikacije za Android, iOS, Mac, i Windows uređaji.
  3. Pokrenite aplikaciju i odaberite britanski poslužitelj na koji ćete se povezati.
  4. Nakon što se povežete, ponovno posjetite web stranicu Chanel 4.
  5. Pogledajte kako ima nema više poruka o pogrešci lokacije kad kliknete na video? Sada možete strujati što god želite.

Vidjeti? Jako jednostavno.

Najbolji VPN za kanal 4

Ako ne znate koji VPN nabaviti, pogledajte detaljni vodič Charlesa o najboljim VPN-ovima za kanal 4..

Ovdje je brzi odgovor ExpressVPN. Ova tvrtka ima veliku mrežu 3.000+ poslužitelja u više od 94 zemlje, fantastično služba za korisničku podršku, i a Politika povrata od 30 dana. Tako da u slučaju da vam se usluga ne svidi nakon što je prvo testirate, možete dobiti svoj novac bez ikakvih problema.

A u slučaju da želite ispitati više davatelja usluga prije nego što donesete konačnu odluku, dolje navedene marke su elitna alternativa.

Kako gledati kanal 4 u Australiji sa Smart DNS proxyjem

Puno ljudi ne smatra VPN idealnom opcijom za deblokiranje Kanala 4. VPN će smanjite brzinu interneta za preusmjeravanje prometa. Davatelji vrhunskog nivoa optimizirali su poslužitelje boriti se protiv ovog smanjenja brzine.

Međutim, ako VPN nije vaša šalica čaja, možete se odlučiti za Smart DNS proxy umjesto gledanja kanala 4 u Australiji..

Što je Smart DNS proxy?

Sjećate se što smo rekli o besplatnim VPN uslugama? Pa, isto se odnosi i na Smart DNS proxyje. Ne koristite besplatne usluge. 

Sada pametni DNS proxy mijenjaju DNS vašeg uređaja pomoću namjenskih poslužitelja.

Smatrajte da je DNS sličan internetskom imeniku. Ono „Prevodi“Naziv web stranice koju unesete u adresu internetskog protokola koju računala mogu čitati. Korištenjem namjenskih DNS poslužitelja Smart DNS proxy promijenit će način na koji web stranice pregledavaju vaš IP. Neće prevariti vaš IP.

Zapravo, evo nekoliko stvari koje morate znati o ovim uslugama:

  • Smart DNS proxyji ne rade uvijek. Ako ste u zemlji u kojoj dobavljači internetskih usluga koriste otmicu DNS-a ili transparentne proxyje, usluga neće moći obaviti svoj posao.
  • Pametne DNS usluge zahtijevaju ručnu konfiguraciju na vašem uređaju. Ovo je malo tehničko, pa pogledajte samo usluge koje nude temeljne vodiče za podršku postupka instalacije.
  • Pametne DNS proxy usluge nude određene popise kanala koje deblokiraju. To znači da ako kanal koji tražite nije pronađen na popisu, nećete ga moći deblokirati. Pažljivo obavite svoje istraživanje.

Koji pametni DNS proxy trebate koristiti?

Dakle, razumijete što je Smart DNS proxy. Sjajno! Razgovarajmo o tome koju biste uslugu trebali razmotriti.

Za deblokiranje Kanala 4 u Australiji preporučujem korištenje Unlocator. Unlocator ima robustan popis kanala (200+ kanala), korisni vodiči za instalaciju i slatko besplatno probno razdoblje od 7 dana. Ne morate čak koristiti svoju kreditnu karticu za testiranje ove usluge! Čak i nakon što se pretplatite, imate 14-dnevni grejs period za povrat.

Gledajte Channel 4 u Australiji – Finalne misli

Pa kako bi bilo? Pristupanje Channel 4 iz Australije ili bilo kojeg inozemstva pokazalo se doista lako, zar ne? Za suprugu i ja smo koristili ExpressVPN gledati Hollyoaks iz zemlje ispod. Osobno više volim VPN-ove preko Smart DNS usluga jer se kombiniraju sigurnost, privatnost i slobodu interneta sve u jednom paketu.

Ali imajte na umu da vas ni VPN ni Smart DNS proxy neće spasiti od plaćanja pretplata / kotizacija nametnute bilo kojim određenim kanalom.

Koju ste uslugu koristili za deblokiranje All4-a u Australiji? Ostavite komentar i javite nam se.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me