Kako gledati kriket uživo na internetu?

Kriket je jedan od svjetskih sportova koji se najviše prati. Navijači u Indiji, Pakistanu, Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu, kao i SAD-u, religiozno prate igre kriketa. Bilo da se radi o Big Bash ligi, ICC Svjetskom kupu, Trofeju prvaka, IPL-u ili The Ashes, vjerovatno je da postoji službeni kanal pomoću kojeg možete gledati sve akcije uživo putem interneta. U nastavku članka pogledamo najbolje kanale za strujanje kriketa iz cijelog svijeta. Saznajte kako strujati kriket na PC, Mac, Android, FireStick, Apple TV, Roku, Android ili iOS.


Kako gledati kriket uživo na internetu?

Kako gledati kriket uživo na internetu?

Najbolji kanali za strujanje kriketa

  • Hotstar (Indija)
  • Sky Sports (Velika Britanija)
  • Fox Sports (Australija)
  • Sky Sports NZ (Novi Zeland)
  • Willow TV (SAD, Kanada)
  • PTV Sport (Pakistan)

Hostar

U slučaju da živite u Indiji, sve velike događaje kriketa možete gledati uživo putem Hotstara. Popularnom streaming kanalu može se pristupiti na PC-u, Mac-u, Androidu, iPhone-u i iPadu. Iako je neke događaje besplatno gledati, za gledanje premium sadržaja potrebna vam je pretplata na Hotstar.

Sky Sports

Ljubitelji kriketa u Velikoj Britaniji mogu pratiti sve glavne akcije kriketa uživo na Sky Sportsu. Prošlog je ljeta britanski divovski div čak pokrenuo namjenski kanal za kriket. Ako nemate pretplatu na Sky Go, možete se prijaviti s uslugom Now TV koja nudi identičan sadržaj na mreži. Sky Sports stekao je ekskluzivna prava na emitiranje svih engleskih kućnih testova, ODI-ova i T20-ova, ženskih utakmica i županijskog kriketa do 2024. Možete preuzeti i instalirati aplikaciju Sky Go ili Now TV na Android, iOS, PS4, Apple TV, Roku i Xbox One uređaji.

WillowTV

Iako kriket nije baš popularan u Sjedinjenim Državama u usporedbi s baseballom, košarkom, nogometom i NASCAR-om, mnogi Amerikanci, ali i prognanici koji žive u SAD-u slijede sport putem interneta. Willow TV je posvećeni sportski kanal koji se fokusira na sve što je povezano sa kriketom. Dostupan je na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u, Apple TV-u, Smart TV-u i Roku-u.

Fox Sports Australija

Ako živite dolje, Fox Sports je najbolji kanal za gledanje kriketskih utakmica uživo na mreži. Channel 9 i Channel 7 također emitiraju glavne događaje u kriketu. Australian Fox Sports aplikacija dostupna je na Android, iOS i Apple TV uređajima.

Sky Sports NZ

Poput Britanije, Sky Sports je i dom sporta na Novom Zelandu. Trenutno se sve utakmice Novog Zelanda u kriketu prenose uživo na Sky Sports NZ. Uključene su i pokrivenosti kriketa iz Australije, Engleske i Indije.

PTV Sport

PTV Sports je pakistanski sportski kanal. Kriket je najpopularniji sport u Pakistanu. Stoga je PTV Sport jedno od najposjećenijih mjesta u zemlji.

Najbolji VPN za gledanje kriketa uživo na mreži

Nažalost za ljubitelje kriketa, svi navedeni kanali su geoblokirani. To znači da na tim kanalima ne možete gledati utakmice kriketa u slučaju da trenutno živite u inozemstvu. Da biste zaobišli regionalna ograničenja i deblokirali svoj omiljeni kriket kanal u inozemstvu, morate prevariti internetsku lokaciju pomoću VPN-a. Virtualne privatne mreže su alati koji vam omogućuju poboljšanje sigurnosti i privatnosti tijekom pregledavanja weba. Pomoću VPN-a možete i za deblokiranje kanala s ograničenim geografskim ograničenjima iz cijelog svijeta.

  • Otključaj geblokirane kanale: Postoje mnoge usluge za streaming kriketa kojima se može pristupiti samo iz određenih zemalja širom svijeta. Pomoću VPN-a možete zaobići ta regionalna ograničenja.
  • Zaobići ISP protocanje: Jeste li ikad primijetili da je brzina vašeg interneta pristojna ako pregledavate web stranice, ali iznenada pada kada gledate videozapise putem interneta? Ako je to slučaj, vaš ISP vjerojatno smanjuje brzinu vašeg interneta. Korištenje VPN-a u osnovi vam omogućuje da to izbjegnete.
  • Vrhunska privatnost: Dodajte dodatni sloj privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
  • VPN aplikacije: Ne morate biti tehnološki nakaza da biste postavili VPN vezu zahvaljujući prijatnim VPN aplikacijama na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireStick-u.

ExpressVPN su najbolji pružatelj VPN usluga koje možete koristiti za zaobilaženje geografskih ograničenja koja su nametnuta na različitim sportskim kanalima. Imaju VPN servere širom svijeta, pa čak nude i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Kako gledati kriket uživo uživo na internetu – završne misli

Mislite li da postoji kanal za kriket koji bismo trebali spomenuti na gornjem popisu, ali nismo? Jeste li isprobali neki od sportskih kanala koji predlažemo za streaming kriketa na mreži? Podijelite svoja razmišljanja i iskustva u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me