Kako gledati LA Dodgers Live Online Blackout Besplatno

MLB sezona je najprestižnija bejzbol liga na svijetu. Iako se 30 najboljih ekipa svijeta takmiči u njemu, svi znamo da se jedan ističe i da je najvjerojatnije svima omiljen, LA Dodgers. Svakim Dodgerovim navijačima podešava se kada igra njihova momčad, osim toga, oni samo prepuštaju MLB sezonu. Zbog toga sam danas napravio ovaj vodič kako bih vam pokazao kako to struji svaku LA Dodgers igru ​​uživo putem interneta bez nestanka.


Kako gledati LA Dodgers Live Online Blackout Besplatno

Kako gledati LA Dodgers Live Online Blackout Besplatno

MLB i Blackouts

Jeste li se ikada susreli s nestankom tijekom strujanja MLB utakmice? Ako ne, dopustite da vam objasnim što je to. Zatamnjenja nastaju kada veliki davatelj usluga televizije ima pravo emitirati igru ​​na televiziji. Kao rezultat toga, streaming usluge uključujući MLB.tv neće moći prikazati igru ​​na mreži kao što se emitira na TV uživo. To je prilično nesretno posebno za rezači kablova koji emitiraju svoje MLB utakmice putem interneta koji žive u regiji gdje se često javljaju nestanci.

Primat će vam se obavijest da je vaša igra nestala. Pogreške će biti takve:

 • „Zbog ekskluzivnosti glavnih liga bejzbola, igre uživo koje se događaju svake subote s zakazanim vremenom početka poslije 13:10 ET ili prije 20:00 ET i svake nedjelje s zakazanim vremenom početka nakon 17:00 ET će biti isključene. U Sjedinjenim Američkim Državama.”
 • “Žao nam je. Ustanovili smo da se nalazite unutar jednog od primjenjivih klupskih teritorija na kućnoj televiziji te smo zato crna u gledanju odabrane igre. Live Audio ove igre dostupan je kao dio vaše pretplate na MLB.TV. “Pogreška raskida MLB-a

Prema MLB.tv-u, vaša će igra biti dostupna za streaming 90 minuta nakon završetka utakmice na TV-u. Ali tko to želi? Zašto bismo propustili Dodgers igru ​​kada je možemo gledati uživo?

LA Dodgers Live Online – Koji su kanali?

Dodge obožavatelji, imate sreće kada je u pitanju usmjeravanje utakmica vašeg tima. Postoji mnoštvo usluga koje vam omogućuju to s lakoćom. Dakle, da vas još dublje pozabavimo, evo službenih kanala koji emitiraju svaku LA Dodgers igru ​​tijekom ove sezone:

MLB.tv

Kao entuzijastični Dodgers fan, prenosim MLB.tv već duže vrijeme. Servis je pristupačnost bejzbolske lige League League podigao na potpuno novu razinu. Doslovno možete gledati svaku utakmicu bez da se brinete da ćete nešto propustiti. To je naravno, ako prilikom strujanja ne nailazite na nestanke. Objasnio sam što su ograničenja zatamnjenja gore i donijet ću vam odgovarajuće rješenje za njih u nekoliko. Za sada, istrajmo dublje u MLB.tv.

Prije svega, možete pratiti svaku 2019. izvanserijsku regularnu sezonu uživo ili na zahtjev uz naknadu od 29,99 dolara mjesečno. Također ćete imati mogućnost korištenja usluge čitavu godinu ako platite iznos od 118,99 USD. Ovo je za naše navijače Dodgers ovo vrlo važno, postoji opcija gdje morate odabrati pretplatu za jedan tim. To će vas koštati 91,99 $ na godišnjoj osnovi. MLB.tv pretplata

MLB.tv se ne zavara kad je u pitanju kompatibilnost platforme. Uslugu možete koristiti na Amazon Fire TV, Apple TV, iOS, Android, Chromecast, Android TV, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Mac i Roku.

Sada, kako bi vam pomogli da zaobiđete MLB nestanke. Uzgred, to je prilično jednostavno. Sve što trebate učiniti je nabaviti VPN i povezati se s poslužiteljem u regiji gdje se igra ne emitira na TV-u. Na primjer, ako se utakmica ne emitira u Michiganu, poslužitelj bi bilo vaše savršeno rješenje.

Slijede koraci pomoću kojih možete zaobići ograničenja ucrtavanja LA Dodgersa:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga. Toplo savjetujem za ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s poslužiteljem na kojem igra nije dostupna na TV-u.
 4. Pokrenite MLB.tv
 5. Gledajte LA Dodgers na MLB.tv bez ponovnog suočavanja s nestankom.

Postoji puno VPN-a koji vam mogu pomoći zaobići takve probleme. Pogledajte ih u tablici koja ističe top VPN-ovi za MLB.tv ispod.

Sling TV

Sling TV je vrhunski američki pružatelj internetske televizije. Za samo 40 USD mjesečno dobivate strujni pristup na preko 48 kanala.

Sling TV dostupan je na ugledno širokom rasponu platformi. Sling TV možete koristiti na PC, Mac, Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android TV, Xbox One, Android, iOS i mnoštvo pametnih televizora.

Ako se pretplatite na Sling, dobit ćete lajkove ESPN-a, Food Network-a, IFC-a, Nick Jr.-a, SyFy-a, TBS-a, TNT-a i puno više ovisno o paketu koji odaberete.

Sling Orange usluga je s jednim strujama koja nudi oko 42 kanala za 25 dolara mjesečno, dok je Sling Blue multistream usluga (do tri istodobna korisnika) koja nažalost ne nudi toliko kanala kao što Orange ima za 25 dolara mjesečno.

Ako želite najbolje iz oba svijeta, možete se pretplatiti na Sling Orange + Blue i iskoristiti obje kombinacije za samo 40 $ mjesečno. Pretplata na Sling TV

ESPN+

ESPN + nudi jeftinu alternativu za kabelsku televiziju koja kombinira sportove uživo s nekim originalnim programima. Tijekom ovogodišnje sezone moći ćete 7 dana u tjednu gledati MLB mečeve uživo i na zahtjev.

Kvalitetno rezimira u izvornim emisijama, filmovima, sportovima uživo i sadržajima na zahtjev. Oh, jesam li spomenuo da je i prilično jeftina? Da, moći ćete iskoristiti sve gore navedeno za samo 4,99 USD mjesečno i dobit ćete 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Osim toga, ESPN + je dostupan na gotovo svakoj streaming platformi koju se sjetite. Samo uključite njihovu aplikaciju i usmjerijte Dodgers igre iPhone, iPad, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku i Chromecast.ESPN + pretplata

Sezona bejzbola za glavnu ligu 2019. godine

150. izdanje MLB-a počelo je 20. ožujka, a planira se završiti 29. rujna. Iako smo svi ovdje Dodgerovi obožavatelji, mogli bi nas zanimati samo njihovi mečevi. Dakle, evo nadolazećih LA Dodgers igara u 2019 MLB sezona:

28. ožujka

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

29. ožujka

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

30. ožujka

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

31. ožujka

 • Dodgers vs. Arizona Diamondbacks (Dodger Stadium)

1. travnja

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadium)

2. travnja

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadium)

3. travnja

 • Dodgers vs. San Fransisco Giants (Dodger Stadium)

5. travnja

 • Dodgers vs. Colorado Rockies (Coors Field)

6. travnja

 • Dodgers vs. Colorado Rockies (Coors Field)

7. travnja

 • Dodgers vs. Colorado Rockies (Coors Field)

8. travnja

 • Louis Cardinals Dodgers vs. St. Louis (Busch Stadium)

9. travnja

 • Louis Cardinals Dodgers vs. St. Louis (Busch Stadium)

10. travnja

 • Louis Cardinals Dodgers vs. St. Louis (Busch Stadium)

11. travnja

 • Louis Cardinals Dodgers vs. St. Louis (Busch Stadium)

Kako gledati LA Dodgers Live Stream – Summing Up

Dodgersi kao franšiza osvojili su šest naslova Svjetske serije i 23 zastavice Nacionalne lige, što je prilično dobar razlog da se cijelo vrijeme ukorijenimo u njima tijekom 2019. sezone. Poprilično sam uzbuđen što vidim što će raditi ove godine i siguran sam da i vi. Dakle, nemojmo propustiti utakmicu i naučimo kako gledati sve LA Dodgers igre na mreži u ovom vodiču.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me