Kako gledati Live Bash ligu 2019./20

Još 2011. godine Australian Cricket uveo nas je u jednu od svojih najnovijih profesionalnih franšiza Twenty20 kriket liga, Veliki Bash liga. Sada je BBL na putu i nastavit će se dalje 17. prosinca 2019. godine i zaključiti na 8. veljače 2020. godine. Igra kriketa vrlo je poznata širom svijeta. Zato su mnogi emiteri dostupni u cijelom svijetu. Ali koji su oni? Imate li ga u svojoj zemlji? Otkrijte sve dok ću vam pokazati kako gledajte Big Bash ligu 2019./20 uživo u Australiji, NZ, Indiji, Velikoj Britaniji i bilo gdje drugdje u svijetu.

Kako gledati Big Bash ligu 2019_20 uživo na mreži

Kako gledati BBL 2019/20 u Australiji

Ikona australske zastaveKriket je vrlo poznati sport u Australija baš kao što je Hokej u Kanadi. Također, mnogi inozemni igrači čine ligu popularnom, što proširuje gledanost BBL-a na globalnu razinu.

Ako živite u Australiji, postoje dva načina za strujanje turnira 2019./20. Prvo, imate čuvenu mrežu sedam, koja u osnovi ima prava emitiranja 45 utakmica od 61, uključujući Serija finala.

7Plus dugo nije bila, ali sigurno je napravila utjecaj. To je jedan od dva službena emitera Big Bash lige i potpuno je besplatan. Da biste se prijavili, morate navesti svoje email adresa, zajedno s još nekim informacijama. To je sve.

Nakon što imate važeći račun, možete gledati BBL za 2019./20 Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Xbox i Samsung Smart TV.

Još jedan način gledanja Lige posvećen je onima sa a pretplata kabela. Fox Sports ima prava na emitovanje u zemlji i emitirat će svih 61 utakmicu.

Ako imate pretplatu za kabel, možete pratiti akciju kriketa pomoću vašeg Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV, Xbox One, PC i Mac.

Konačno, Kayo Sports, koji će vam sve donijeti 61 meč a da se ne držite dugoročnog kablovskog posla. Kayo ima dva plana pretplate, a svaki će vam omogućiti određeni broj paralelnih zaslona za streaming. Osnovni, temeljni plan vas košta 25 $ / mjesečno i the Premija jedan stoji po $ 35 / month.Pretplata za Kayo Sport

S bilo kojom pretplatom možete uživo prenositi 2019/20 Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV i Android TV.

BBL 2019/20 Na Novom Zelandu

Ikona zastave Novog ZelandaŽivite na Novom Zelandu i želite se prilagoditi svim akcijama kriketa koje dolaze 17. prosinca 2019.? Pa, nemate tu drugu opciju Sky New Zealand.

Kanal je jedan od najveći sportski emiteri. Ima ih više od toga 778,840 pretplatnika preko satelitskih i OTT usluga, što ga čini najbolje plaćenom televizijskom platformom u zemlji.

Kanalu možete pristupiti ako ste korisnik SKY TV-a sa NEBO. Ako ti. Dostupno gdje god imate internetsku vezu Novi Zeland.

Uz valjanu pretplatu (Najmanje 12-mjesečni ugovor), možete dobiti njihovu uslugu Sky Go. Pomaže vam da gledate sve što se tiče sadržaja bilo gdje na Novom Zelandu.

Nakon što to postignete, moći ćete strujati BBL za 2019./20 Android, iOS, PC i Mac.

Prenesite devetu sezonu KFC Big Bash lige u SAD-u

Ikona zastave SAD-aVeć dosta dugo, NBC Sports je jedan od vodećih sportskih kanala u Sjedinjenim Državama. Gledatelji to znaju po raznovrsnosti sadržaja.

Ima službeno pravo emitiranja za French Open, IndyCar Series, NASCAR, NFL, NHL, Notre Dame nogomet, Olimpijske igre, PGA Tour, Premier liga, i naravno, the KFC Big Bash liga.

Liga će biti dostupna na NBC Sportsko zlato, kojem se može pristupiti pomoću iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast i Roku.

Također, ligu možete usmjeravati dalje Willow TV, koja je dostupna na obje kablovska TV i pretplata za PC, Mac, iOS, Android, Apple TV, Roku, Samsung Tv i IPTV uređaji.

Streaming uživo u Velikoj Britaniji

Ikona zastave Velike Britanije 1Do 2016. prava za emitiranje Big Bash lige dobio je Sky Sports. Međutim, nakon tog datuma, BT Sports je preuzeo kuću i sada je dom jednog od najvećih kriket natjecanja na svijetu.

BT Sport ima i do 6,6 milijuna gledatelja, što vam pokazuje koliko je kanal popularan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naravno, kanal zahtijeva a pretplata kabela. Međutim, svi u Velikoj Britaniji moraju imati pretplatu za dobivanje televizije na bilo koji način.

Mislim da to ne može biti problem. Štoviše, ligu možete gledati na gotovo svim uređajima koji su dostupni u vašem domaćinstvu. Usluzi se može pristupiti na temelju želja Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV i Chromecast.

KFC BBL u Indiji

Big Bash League - Ikona indijske zastaveSonyliv lansirana natrag unutra 2013 i do temelja je uzdrmao svijet koji struji. Sonyjev prvi OTT streaming kanal u Indija premašio je više od 30 milijuna mjesečnih korisnika, što vam daje predstavu o tome koliko je kanal popularan.

Možda je to zbog njegovog niza serija, filmova, originalnog sadržaja i, naravno, sporta. Kriket je vrlo popularna u Indiji, a usluga se to sigurno osigurala sigurna BBL prava. Ako živite u zemlji, možete pronaći dom za sport.

Usluga je vrlo jeftina i omogućava vam pretplatu na sve strane razna trajanja. Možete se odlučiti samo za njega 7 dana. Cijena pretplate varira ovisno o trajanju. Evo ih planovi pretplate:

 • 1 godina (₹ 499)
 • 6 mjeseci (₹ 299)
 • 1 mjesec (₹ 99)
 • 7 dana (₹ 29)

Nakon što dobijete pretplatu, možete se pridružiti 30+ milijuna obožavatelja i gledati uživo 2019./20 BBL uživo Android, iOS, Android, TV, Sony Bravia TV ili Chromecast.

Službene televizijske stanice BBL – Brzi pregled

Gore sam objasnio koji su kanali dostupni u određenim zemljama. Međutim, ima ih više službeni radiotelevizijas u različitim regijama. Ako vaše ime nije spomenuto gore, provjerite popis u nastavku:

 • Sonyliv (Indija)
 • Sedam mreža (Australija)
 • Fox Sports (Australija)
 • Kayo Sports (Australija)
 • Sky Go NZ (Novi Zeland)
 • uINO Sport (MENA)
 • Flow sportovi (Zapadna Indija)
 • SuperSport (Južna Afrika)
 • BT Sport (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • Willow TV (Ujedinjene države)
 • NBC Sports (Ujedinjene države)
 • PTV Sport (Pakistan)
 • ATN Cricket Plus (Kanada)

Big Bash liga 2019./20. – na terenu

Logotip KFC Big Bash ligeLiga se odvija između 17. prosinca 2019. i 8. veljače 2020. godine. To će biti deveta sezona, a predviđa se da će imati rekordnu gledanost od bilo koje druge prethodne sezone.

Format se ove godine promijenio. Znamo da je osam momčadi igralo međusobno s ukupno 32 utakmice (uključujući i doigravanje). Međutim, u Sezona 2018/19, sve se promijenilo jer će svaka momčad dva puta igrati (doma i u gostima).

Sada se događa nešto vrlo zanimljivo što se događa u finalu. Utakmica će biti odigrana na domaće tlo tima s tablica s najvišim bodovima. To im daje prednost podrške kućnoj publici.

Potpuni raspored je ispravan i možete ga vidjeti na Službena web stranica BBL-a. U nastavku ću vam pokazati što se događa u prvom tjednu turnira. Izvoli:

17. 12. 2019. godine

 • Brisbane Heat vs Sydney Thunder

18. prosinca 2019. godine

 • Sydney Sixers – Perth Scorchers

19. decembra 2019. godine

 • Melbourne Renegades vs Sydney Thunder

20. 12. 2019. godine

 • Hobart Hurricanes – Sydney Sixers
 • Brisbane Heat – Melbourne Stars

21. prosinca 2019. godine

 • Sydney Thunder vs Adelaide Strikers
 • Perth Scorchers vs Melbourne Renegades

22. 12. 2019

 • Sydney Sixers – Brisbane Heat
 • Melbourne Stars – Hurricanes

23. prosinca 2019. godine

 • Adelaide Strikers vs Perth Scorchers

Pogledajte bilo gdje Big Bash ligu

Sada imate sve što trebate znati o tome gdje možete gledati Big Bash liga. Mnogo zemalja ima službene televizijske stanice, a sve informacije naveli smo u gornjem vodiču.

Iskoristite informacije koje ste dobili danas i nikada ne propustite kriket utakmicu s ovog izvanrednog turnira. Ako imate dodatnih pitanja, obavezno ih ispišite u odjeljku komentari ispod. Odgovorit ću vam što je prije moguće.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me