Kako gledati Live Stream uživo u Six Nations 2020?

Ovogodišnja izdanja Šest naroda započet će 1. veljače 2020. i završiti 14. ožujka 2020. godine. Engleska, Francuska, Irska, Škotska, Italija, i Vels svi će se natjecati za prvenstvo. Desetak kanala za strujanje donose konkurenciju na vaš mali ekran, ali svi su oni ograničen u vlastite krajeve. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako možete deblokirati te kanale u inozemstvu i gledajte Guinness Six Nations 2020 živite bilo gdje da ste.


Kako gledati uživo uživo uživo Six Six Nations 2019?

Kako gledati Live Stream uživo u šest nacija?

Šest kanala za emitiranje zemalja 2020

Natjecanje je jedan od najpopularnijih ragbi događaja na svijetu. Zato to zaslužuje globalna TV pokrivenost tako da se bilo tko u cijelom svijetu može prilagoditi i gledati radnju.

Međutim, prije nego što nastavimo, morate znati da su kanali koji emituju natjecanje Six Nation geo ograničeni na njihovu regiju. To je ono što mi zovemo geo-blokiranje, mehanizam koji se koristi za ograničavanje pristupa korisnika na temelju njihovog fizička lokacija.

Kanal može odrediti gdje se nalazite ispitujući vaše IP adresa. Ako nije važeći u zemlji u kojoj kanal ima pravo emitiranja sadržaja, bit ćete odmah blokiran.

Međutim, to je problem koji ćemo kasnije riješiti u ovom vodiču. Za sada, evo nas Šest nacija 2020. službenih emitera:

Da bismo pronašli rješenje, prvo moramo riješiti problem, a i uspjeli smo. Očigledno IP adresa glavni je razlog što ne možete pristupiti kanalima iz inozemstva. Pa, to će se promijeniti u sljedećem odjeljku članka.

Kako gledati 6 nacija 2020 uživo s VPN-om

Da bi deblokirajte bilo koji od streaming kanala šest nacija naveden gore u inozemstvu, to trebate prevara svoju internetsku lokaciju. Recimo da želite gledajte BBC iPlayer ili ITV uživo izvan Velike Britanije.

Vaša trenutna IP adresa otkriva vašu lokaciju na geografski ograničeni kanal koji želite gledati. Ako živite izvan Velike Britanije, kanal će to odmah odrediti i blokirat će vam pristup. Evo poruka o grešci dobit ćete:

“BBC iPlayer radi samo u Velikoj Britaniji. Ispričavamo se zbog problema s pravima. “BBC iPlayer Doctor Who Greška

Po skrivajući svoj pravi IP, taj će kanal vjerovati da se nalazite u regiji u kojoj je dostupan njihov prijenos uživo. Kako to možeš uraditi? Pa, sa a Virtualna privatna mreža sve je to moguće izvesti pritiskom na tipku.

VPN preusmjerava vaš promet putem namjenskog poslužitelja u zemlju koju odaberete. Jednom kada se povežete, VPN štiti vaše podatke i skriva vašu IP adresu, dodjeljuje vam privremeni koji vrijedi u regiji u kojoj se nalazi poslužitelj.

Na primjer, ako je u Velikoj Britaniji, dobit ćete račun Britanska IP adresa. Kao rezultat toga, možete usmjeravati sadržaje poput BBC iPlayera, ITV-a i drugih kanala sa sjedištem u Velikoj Britaniji gdje god se nalazili..

Koraci

Zapravo nije tako težak zadatak. Sve što trebate je sveobuhvatan korak po korak postupak i gledati ćete Six Nations 2020 bilo gdje u bilo koje vrijeme:

 1. Prvo se prijavite putem VPN usluge. Toplo preporučujemo ExpressVPN ako želite izvrsnu distribuciju poslužitelja i velike brzine.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na svoj Android, iPhone, iPad, PC ili Mac.
 3. Sada, pokrenite aplikaciju, Prijaviti se, i pomaknite se do popisa poslužitelja.
 4. Povežite se s poslužiteljem na temelju kanala na kojem želite gledati natjecanje:
  • Američki poslužitelj za NBC Sports.
  • UK server za BBC iPlayer i ITV.
  • Njemački poslužitelj za DAZN, itd …
 5. Posjetite web stranicu kanala ili aktivirajte njegovu namjensku aplikaciju ako je dostupna.
 6. Konačno, gledajte uživo uživo Six Nations 2020 bilo gdje u svijetu.

Dok ExpressVPN najbolji je u poslu kada je u pitanju deblokiranje sportskih kanala iz cijelog svijeta, postoje i druge VPN usluge koje možete koristiti zaobići regionalna ograničenja također. Pogledajte ih u donjoj tablici.

Kako uživo putem Interneta šest nacija uživo putem Smart DNS proxyja

Pametan DNS je alternativna opcija koju možete koristiti deblokirajte geo blokirane kanale iz cijelog svijeta. Iako je u ovom slučaju količina kanala koje možete deblokirati ograničena. Vaša IP adresa također nije maskirana.

Smart DNS, međutim, kompatibilan je sa svim uređajima za streaming, tj. Možete ga izravno postaviti na gotovo bilo kojoj platformi. Postoji vrlo velika razlika između Smart DNS-a i VPN-a, ali rezultati geoblokiranja su isti osim:

 • DNS kodove možete konfigurirati na Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox i Smart TV.
 • Smart DNS ne šifrira vaše podatke (bez dodatne sigurnosti), što vam omogućuje strujanje geo-ograničenog sadržaja uz minimalan gubitak brzine.
 • Konfiguriranje Smart DNS-a ne mijenja vašu IP adresu. To vam omogućuje istovremeno pristup i ograničenim i lokalnim kanalima.

Svi VPN-ovi navedeni u gornjoj tablici nude uslugu Smart DNS. Međutim, Unlocator je jedina koja omogućuje kupnju samostalno. Ako tražite deblokiranje kanala, to bi bila za vas jeftinija i bolja opcija.

Šest nacija za 2020. godinu

Izdanje natjecanja Six Nation 2020. još će jednom vidjeti Francusku, Englesku, Italiju Irsku, Škotsku i Wales tijekom pet uzbudljivih vikenda zaokupljenih ragbijima..

Ovo epsko međunarodno natjecanje započet će 1. veljače 2020. godine i zamotati 14. ožujka 2020. godine. Za razliku od 1. do 4. kola, peti krug će se odigrati istog dana, 14. ožujka, nazivajući ga „Super subota“, a započinje s Walesom protiv Škotske na stadionu Principality.

Uz rečeno, pogledajmo kako Igre Guinness šest nacija 2020. godine isključit će se:

Prvi krug

 • Italija v Wales – 1. veljače
 • Ireland protiv Scotland – 1. veljače
 • Francuska protiv Engleske – 2. veljače

Drugo kolo

 • Wales v Irska – 8. veljače
 • Scotland v England – 8. veljače
 • Italija protiv Francuske – 9. veljače

Treći krug

 • Italija protiv Škotske – 22. veljače
 • Wales protiv Francuske-22. veljače
 • England protiv Ireland – 23. veljače

Četvrti krug

 • Irska protiv Italije – 7. ožujka
 • England v Wales – 7. ožujka
 • Scotland – Francuska – 8. ožujka

Peto kolo

 • Wales v Škotska – 14. ožujka
 • Italija protiv Engleske– 14. ožujka
 • Francuska protiv Irske – 14. ožujka

Kako gledati 2020 uživo za šest nacija?

Zasigurno će biti zanimljivo vidjeti kako stoji posljednjih 6 nacija ove godine. Što mislite, koji će narod svršiti na vrhu? Za slučaj da vam je potrebna pomoć oko postavljanja ExpressVPN ili Unlocator do streaming Guinness 6 Nations uživo putem interneta, obavijestite nas ostavljajući komentar u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map