Kako gledati Lomachenko vs. Campbell Live Online

Boksački meč s tri pojasa na liniji? Pa, to je za mene neophodno vidjeti. Luke Campbell izazvat će Vasyl Lomachenko za remenje WBA i WBO, zajedno s praznim remenom WBC 31. kolovoza 2019. godine. Borba će se odvijati na O2 Arena u Londonu, i to se smatra najvećom borbom u ljetu. Evo kako možete gledati Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko uživo bilo gdje.

Kako gledati Luke Campbell protiv Vasyl Lomachenko uživo uživo

Kako gledati Luke Campbell protiv Vasyl Lomachenko uživo uživo

Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko – Streaming Channels

Dva su načina kako možete boriti uživo putem interneta – ESPN i Sky Sports Box Office. To su namjenski kanali za gledatelje u SAD-u, odnosno u Velikoj Britaniji. Problem je što su oni dostupan samo u tim zemljama. Svi koji žive u inozemstvu neće moći strujati borbu od svog kanala geo-ograničeno.

Oni će vam blokirati pristup nakon što pokušate strujati video. Međutim, to ovdje nije slučaj. Napisala sam ovaj vodič da vam pomognem gledajte borbu gdje god se nalazili, i upravo je to ono što ćete učiniti. Nosi sa mnom, pokazat ću ti kako deblokirati te kanale u vašoj regiji kasnije u ovom članku, tako da ne brinite. Zasad su to službene televizije za borbu protiv Campbella i Lomačenka:

 • ESPN+ (SAD)
 • Sky Sports Box Office (Velika Britanija)

Campbell vs Lomachenko uživo uživo bilo gdje?

Definitivno! Kad završite s ovim dijelom, to ćete moći usmjeri tu legendarnu borbu gdje god se nalazili. Vidite, sve što je potrebno je jednostavno alat za cybersecurity to ide po imenu VPN-a. S tim ćete doći prevara svoju internetsku lokaciju i pojavljuju se bilo gdje u svijetu na temelju gdje VPN ima poslužitelje.

U ovom slučaju imate dvije mogućnosti:

Možete se povezati s američkim poslužiteljem ili sa UK iz kanala na temelju kanala na kojem želite strujati borbu.

Idemo uzeti ESPN+ kao primjer. Ako želite pristupiti kanalu u inozemstvu, morat ćete se povezati s Američki poslužitelj. Nakon što to učinite, dobit ćete račun IP adresa SAD-a. Ako ne znate što to znači, to je vaš ključ otključaj kanal. Sada možeš pristupite ESPN + streaming sadržaju i naravno, borba Campbell protiv Lomachnka.

Ali pričekajte, to nije jedino za što je VPN sposoban. Vidite, virtualne privatne mreže bile su dizajnirane za štiti od internetskih prijetnji. Oni štite vaše podatke enkripcije vojnog stupnja i anonimizirajte svoje internetsko pregledavanje. Na taj način nitko ne može pronaći vaše podatke ili špijunirati vaše aktivnosti pregledavanja.

Koraci

Pa, dobili ste pravi uvod o tome što je VPN. Evo, uzmimo ono što ste naučili i primijenite u nastavku. Evo kako možete uživo prenositi Campbell vs. Lomachenko:

 1. Prije nego što započnete, trebat će vam vjerodostojan VPN koji nudi poslužitelje širom svijeta. Savjet: Isprobajte ExpressVPN.
 2. Sada, prijavite se za njihovu uslugu i preuzmi njihovu aplikaciju izravno s njihove službene web stranice. To možete učiniti i u rodnom App Storeu.
 3. Nakon toga aktivirajte VPN aplikaciju i prijaviti se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.
 4. Kliknite na popis poslužitelja i povežite se s jednim na temelju odabranog kanala:
  • Američki poslužitelj za ESPN+.
  • UK server za Sky Sports.
 5. Sljedeći, pokrenite web stranicu kanala ili njegovu namjensku aplikaciju ako je dostupno.
 6. Konačno, stream Campbell vs. Lomachenko “Živjeti”, bez obzira gdje prebivate.

Ako želite da taj proces prođe što je lakše, morat ćete uložiti u uglednog VPN pružatelja usluga. ExpressVPN već dugo vremena dominira na VPN ljestvicama. Ima blistavi brzi serveri u SAD-u i Velikoj Britaniji 92 druge zemlje. To je samo polovica. Uz ovaj VPN vaši podaci ostaju privatni kao i uvijek.

Oni ne čuvaj zapisnike Vaših aktivnosti pregledavanja i ponude a Politika povrata od 30 dana. Ako se ikad predomislite, nema se što izgubiti. Unatoč tome, ExpressVPN bi mogao biti dobra opcija, ali to ne znači da nema alternative. Pogledajte ih u nastavku.

Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko

Borba će se voditi dalje 31. kolovoza u legendarnoj areni O2 u Londonu. Dva najveća imena u povijesti boksa sučelit će se za tri naslova. Vasyl Lomachenko, 31-godišnji Ukrajinac već drži taj WBA i WBO pojasevi. Tijekom ove borbe, on će gledati kako dodati slobodno mjesto WBC remen svojoj kolekciji ako uspije pobijediti Campbell na svojoj kući.

S druge strane, Campbell je vrlo uzbuđen da testira svoje sposobnosti protiv najboljeg borca ​​na svijetu. Uspio sam naići na izreku koja kaže: “Pomičite se Mohammad Ali, vrijeme je Lomachenko” Pa, to je velika cipela koju treba ispuniti ako su glasine istinite. Campbell je imao priliku postati prvak u rujnu 2017. godine, kada je otputovao u Inglewood u Kaliforniji. Međutim, izgubio je protiv Jorge Linares podijeljenom odlukom. Sada je više nego spreman da preuzme Loma u Londonu.

Problem s Campbellom je u tome što on naginje malo udarati vani malo. To će mu trebati malo vremena da vrati rukavice do brade. Nažalost, naišao je na probleme kada se prije nekog vremena suočio s Jorgeom Linaresom.

Štoviše, Hughie Fury će se boriti protiv Alexandera Povetkina na podlozi. Debitat će protiv bivšeg prvaka WBA, Povetkina. Zapamtite, Alexander je i dalje jedan od najstrašnijih udaraca u diviziji. Dakle, gledao bih te šake Fury, pogotovo jer je to vaš debi. Ne biste željeli započeti s gubitkom.

Statistika i komentari

Evo što Luke Campbell je morao reći:

“Na planeti je rangiran kao kilogram za kilogram, tako da me borba s takvim tipom samo više potiče da budem najbolji što mogu biti, a to je točno onaj nivo koji želim biti na , Dobro sam svjestan koliko je dobar i za što je sposoban, ali također sam svjestan što mogu i što ću raditi. Mislim da mogu nokautirati svakog koga sam točno pogodio. Vjerujem da sam jedan od najvećih udaraca u lakoj diviziji. Ovo će biti najteža borba u mom životu, i pripremam se za to, fizički i psihički. Ovo je godina Luke Campbella Moje je vrijeme.”

Pa, Loma nije ostavila da visi i odgovorila je odmah:

“Ne želim previše razgovarati. Možda je to bila najteža borba u mojoj karijeri do sada, možda zato što ima visinu i prednost. Možda će mi to biti veliki izazov, ali o tome nikad ne razmišljam. Samo radim svoj posao, naporno treniram, a onda dođem u ring. Ostavit ću pobjednika, to je sve što znam. “

Da budem iskren, visinska razlika će uzrokovati neke probleme Lomi. To bi mogla biti najteža borba u njegovoj karijeri, kako je naveo. Međutim, vrhunski borac ima uglednu evidenciju koja zastrašuje bilo kojeg izazivača. Da pogledamo kako obojica stoje pred borbu?

Vasyl Lomachenko

 • Državljanstvo: Ukrajina
 • Starost: 31
 • Divizija: Teška kategorija
 • Stav: Southpaw
 • Visina: 170 cm
 • Doseg: 65,5 inča (166 cm)
 • Bojeva: 14
 • Pro krugovi: 119
 • Pobjede: 13
 • Pobjeda od KO: 10
 • Gubici: 1
 • Neriješeno: 0

Statistika borbe

Pod karticom

Na kartici su još tri utakmice, pogledajte ih u nastavku.

 • Charlie Edwards vs. Julio Cesar Martinez Aguilar
 • Hughie Fury vs. Alexander Povetkin
 • Joe Cordina vs. Gavin Gwynne

Sada dijelimo načine

Sukob između naslova s ​​tri pojasa 31. kolovoza između Lomachenko i Engleske Luke Campbell službeno je rasprodat. Ako ne možete prisustvovati O2 Areni, struji Internetom. To sada možete učiniti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Samo nabavite sebi VPN, i svi ste spremni za sukob ljeta. Što mislite, tko će pobijediti? Tko će biti proglašen nespornim prvakom? Podijelite svoja predviđanja u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me