Kako gledati Manifest Season One na mreži?

NBC-ova uzbudljiva nova drama Manifest pojavit će se na malom ekranu 24. rujna u 22 sata. zato se pripremite za najnoviju zadivljujuću misteriju. Emisija bi mogla sličiti Izgubljenom, ali redatelji i glumci objasnili su da nisu slični. Dok se Lost fokusira na misteriju avionske nesreće, Manifest se vrti oko obiteljske drame. Američki će se gledatelji suočiti s bilo kakvim problemom gledajući ovu novu seriju jer se nalaze tamo gdje je NBC dostupan. Međutim, oni koji žive izvan SAD-a neće moći pristupiti NBC-u ili gledati seriju. Trebat će im VPN ili Smart DNS za deblokiranje NBC-a gdje god se nalazili i praćenje premijere Manifesta na bilo kojem uređaju PC, Mac, Android i iOS.


Kako gledati prvu sezonu Manifesta na NBC-u

Kako gledati prvu sezonu Manifesta na NBC-u

Kako gledati sezonu prve manifestacije na NBC-u pomoću VPN-a

Oni koji su izvan SAD-a ne mogu pristupiti NBC-u i za gledanje nove serije trebat će VPN. VPN, virtualna privatna mreža, stvara digitalni tunel kroz koji vaš uređaj pristupa internetu. Uspijeva preusmjeriti vezu putem određenog poslužitelja u zemlji po kojoj ste odabrali. Ne samo da vam daje IP adresu zemlje koju ste odabrali, već vam pruža i razinu privatnosti i sigurnosti. Ovo je način na koji koristite VPN za strujanje Manifesta izvan SAD-a na NBC-u:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem želite gledati Manifest.
  3. Pokrenite aplikaciju.
  4. Povežite se s američkim poslužiteljem da biste dobili Američka IP adresa.
  5. Prvu sezonu Manifesta emitirajte na NBC-u izvan Sjedinjenih Država.

ExpressVPN jedan je od najboljih pružatelja usluga na tržištu. Zamjenjuje vašu IP adresu američkom tako da možete deblokirati NBC ili bilo koju drugu uslugu, kanal ili web lokaciju temeljenu na Americi. Razina privatnosti i sigurnosti visoko se održava primjenom strogih metoda šifriranja. Za više informacija o ostalim pružateljima VPN usluga pogledajte tablicu u nastavku.

Kako gledati sezonu prve manifestacije na NBC-u pomoću pametnog DNS-a

Pametni DNS brži je i učinkovitiji način za deblokiranje sadržaja. Naravno, to ovisi o vrsti pametnog DNS-a koji se koristi jer ne može sve deblokirati. Razlog zašto je Smart DNS brz, jer ne šifrira sve vaše podatke poput VPN-a. Ako ne dajete prioritet sigurnosti i želite deblokirati samo jedan kanal istodobno, Smart DNS proxy bio bi sjajna opcija. U stvari, pametni DNS ne mijenja vaš IP, ali uspješno zaobilazi ograničenja. Evo kako možete strujati Manifest na NBC-u koristeći Smart DNS proxy:

  1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
  2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
  3. Posjetite NBC ili pokrenite aplikaciju na svom uređaju.
  4. Stream Manifest na NBC-u s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Najbolji dobavljač DNS-a na tržištu je prekrižen rukama Unlocator. Ne samo da zajamčuje zaobilaženje geo-ograničenja na sve vrste sadržaja iz cijelog svijeta, već i uspije deblokirati preko 200 kanala. Postoji 7-dnevno besplatno probno razdoblje koje vam daje priliku da ga isprobate prije no što se obavezujete.

Manifest na NBC-u

Priča o Manifestu vrti se oko putnika Montego Air Flight 828 koji se iznenada ponovno pojavljuju nakon što je tajanstveno nestao pet godina. Dok se svijet pomirio s njihovom smrću, vrijeme za zbunjene putnike nije prošlo. Moraju pronaći mjesto za sebe u svijetu koji se protekao bez njih. Nakon povratka dolaze do spoznaje da su se ponovo pojavili u veće svrhe.

“To postaje vrlo potresna emocionalna drama”, Josh Dallas je prethodno rekao za TV Guide. Melissa Roxburgh je dodala: “To je i ravnoteža ove misterije, ali i karaktera. Oni se prepliću pa ako vam nešto propusti, show vam ne propušta. “

Kako gledati sezonu prve manifestacije na NBC-u

Nitko ne može objasniti što se putnicima dogodilo 7. travnja 2013., a sve što znaju jest da im se život od tada promijenio. Tvoji se životi također mijenjaju nakon što istražite puni potencijal VPN-ova i pametnih DNS proxyja. Oba alata mogu vam omogućiti gledanje Manifesta na NBC-u izvan SAD-a i još mnogo toga. Sada suočeni s nemogućim, tim likovima se pruža druga prilika, pa i vi. Uživati!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me