Kako gledati Mediaset Premium izvan Italije

Mediaset Premium je bez sumnje jedna od najboljih talijanskih streaming platformi. Usluga djeluje malo drugačije od ostalih. U svoj paket uključuje i plaćenu televiziju i plaćanje po prikazu kao dodatak redovnoj usluzi videozapisa na zahtjev. Nogometni navijači dužni će uživati ​​u plaćanju usluge gledanja jer je isključivo rezervirana za nogometne utakmice. Nakon što se pretplate, uvijek će biti u mogućnosti voditi kartice o tome kako rade njihovi omiljeni timovi.


Kako gledati Mediaset Premium izvan Italije

Kako gledati Mediaset Premium izvan Italije

Osnovana 2005. godine, usluga je neprestano rasla prema današnjem. Nudila se i ponuda kanala koja uključuje filmove, dokumentarne filmove, crtane filmove, TV serije, kao i sportske emisije. To čini prilično velik izbor gledanja i uvelike pridonosi popularnosti usluge. 

Je li Mediaset Premium dostupan izvan Italije?

Mediaset Premium jedan je od onih streaming servisa kojima je teško pristupiti u inozemstvu. To je geografski ograničena usluga koja identificira vašu lokaciju prije odobravanja pristupa njihovoj web lokaciji. Usluga može odabrati vašu lokaciju putem vaše IP adrese. Ako želite pristupiti Mediaset Premium dok ste izvan Italije, morat ćete potražiti neki način da to sakrijete. Jednostavna internetska pretraga trebala bi otkriti nekoliko metoda koje možete koristiti. Do sada najučinkovitija je upotreba VPN usluge.

Kako emitirati Mediaset Premium izvan Italije – pomoću VPN-a

VPN usluga jedan je od najpouzdanijih oblika zaštite podataka na mreži. Pruža sloj šifriranja koji se koristi da bi se osiguralo da su vaši podaci dobro zaštićeni. Jednom kada se pretplatite na davatelja usluga, dobivate pristup njihovoj mreži poslužitelja. Ovisno o poslužitelju na koji se povezujete, morat ćete promijeniti svoju IP adresu tako da odgovara zahtjevima web lokacije kojoj pokušavate pristupiti. U ovom slučaju, na primjer, ako želite prenositi Mediaset Premium dok ste izvan Italije, sve što trebate je povezati s talijanskim VPN serverom. Čini vam se kao da usluzi pristupate od kuće bez obzira na to gdje se nalazite.

  1. Prije svega, nabavite ExpressVPN.
  2. Preuzmite i instalirajte ExpressVPN aplikaciju na vaš PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se povežite na talijanski VPN poslužitelj.
  5. Pristupite svom računu Mediaset Premium bez obzira na to gdje trenutno živite.

Mediasetu ćete moći pristupiti zajedno s hrpom drugih geo-ograničenih usluga pomoću VPN-a. Druga stvar kod VPN-a je da ste anonimni dok budete na Internetu. To vam može poslužiti na mnogo različitih načina. Kada kupujete putem Interneta, možete pristupiti različitim verzijama iste web stranice u skladu s njihovom regijom. Možete dobiti korist od razlike u cijenama kao rezultat. To se također primjenjuje prilikom rezervacije avionske karte ili hotela.

Upotreba VPN-a također zadržava vašu aktivnost skrivenu od davatelja internetskih usluga. Ovo je važno jer je poznato da mnogi pružatelji internetskih usluga imaju ograničenje podataka koju prikriveno nameću svojim korisnicima. 

Najbolji VPN-ovi za gledanje Mediaset Premium-a tijekom inozemstva

Da biste osigurali da koristite samo najbolji oblik zaštite, imamo nekoliko pružatelja usluga najviše razine na koje bismo vam preporučili da se obratite. Evo našeg najboljeg VPN-a za streaming s Mediaset Premium-a dok ste izvan Italije

1. ExpressVPN

ExpressVPN je jedan od najpouzdanijih igara na terenu kada je u pitanju internetska sigurnost. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima i ima kontrolu nad oko 2000 poslužitelja unutar svoje mreže. Tu je i lijep niz značajki u kojima možete uživati ​​nakon što se pretplatite na davatelja usluge. Uključuju DNS uslugu bez ikakvog znanja, automatsku sklopku za internetsko ubijanje i podršku za 3 istodobna uređaja na jednom računu.

ExpressVPN primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu vaše veze i podržava OpenVPN, PPTP, SSTP i L2TP / IPSec kao VPN protokole koje možete koristiti. Usluga također omogućuje podijeljeno tuneliranje. Omogućava vam da odaberete koji ćete dio prometa kriptirati ili ne. ExpressVPN također ima vrlo jednostavan za korištenje VPN klijent. To olakšava upoznavanje s VPN klijentom svima koji se prvi put uključe. U slučaju da se pojave bilo kakve poteškoće, služba ima tim za brigu o kupcima kojem se može pristupiti i savjetovati ga 24 sata dnevno. Za detaljniju analizu onoga što ćete vjerovatno dobiti od usluge pogledajte naš ExpressVPN pregled.

2. IPVanish

IPVanish je još jedan vrlo pouzdan pružatelj usluga koji se već duže vrijeme bavi ovim poslom. Sjedište im je u SAD-u. Budući da je regija poznata po svojim invazivnim nadzornim praksama, IPVanish koristi strogu politiku nulta evidentiranja kako bi zaštitio privatnost svojih kupaca. IPVanish ima u posjedu svih 1500 svojih poslužitelja. Korisnici ne bi trebali brinuti da su pridružene strane treće strane uključene u upravljanje njihovom sigurnošću.

IPVanish je također među nekoliko pružatelja usluga koji ne ugrožavaju brzinu kada nude sigurnost. Usluga garantira istu 256-bitnu AES enkripciju koju ćete dobiti s većinom pružatelja usluga. Usluga je izvrsna i za bujice jer obećavaju anonimnost svima koji se nadaju korištenju usluge, kao i neograničenje širine pojasa ili broja prijenosa zamjena poslužitelja. Za više informacija o tome zašto je IPVanish za razmatranje gledati emisije Mediaset Premium iz inozemstva, pogledajte naš IPVanish pregled.

3. NordVPN

NordVPN je još jedan ozbiljan pružatelj usluga koji je poznat po dobro uklopljenom pristupu mrežnoj sigurnosti. Usluga je sa sjedištem u Panami. To im omogućuje da se pridržavaju čvrste politike nulta evidentiranja koja će održavati privatnost svojih kupaca dobro održavanu. Usluga nudi širok izbor značajki i alata, a jedna od njihovih najpoznatijih je DoubleVPN enkripcija. To omogućava da se promet usmjerava preko dva poslužitelja umjesto jednog, čime se udvostručuje razina AES-ove enkripcije od 256 bita..

NordVPN također ima specijalizirane poslužitelje na svojoj listi od preko 4000 koji su optimizirani za usluge kao što su bujica, skupno preuzimanje, streaming kao i igranje na mreži. Tu je i podrška za Tor preko VPN-a i značajka SmartPlay koja vam omogućuje sakrivanje lokacije prilikom povezivanja s web lokacijama ograničenim na geo. NordVPN također pomaže da vaše iskustvo pregledavanja bude dalje od oglasa i zlonamjernog softvera putem njihove CyberSec značajke, a također podržava dijeljenje datoteka P2P za one koji bi željeli bujicu. Da biste točno znali što vas očekuje nakon što se prijavite kod pružatelja usluga, pogledajte naš NordVPN pregled.

Zaključak o najboljim VPN-ovima za gledanje Mediaset Premium izvan Italije

Mediaset Premium jedna je od najboljih streaming usluga na koju se možete osloniti kao najbolji u talijanskoj zabavi. Zbog činjenice da je geo blokiran izvan Italije, trebat će vam VPN usluga koja je jednako marljiva kao Express VPN, IPVanish ili NordVPN za strujanje iz inozemstva. Tako da ste sigurni u što ćete se uključiti, svakako pogledajte pojedine preglede koje smo napravili kod tih pružatelja usluga. To bi vam trebalo dati predodžbu o tome što radite i prije nego što počnete plaćati pretplatu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me