Kako gledati milijardu sezona 4 na mreži

Sezona 4 milijardi već je emitirana od 17. ožujka. Dramska serija Showtimea dostupna je samo onima koji se nalaze u SAD-u. Svatko izvan američkih granica morat će koristiti VPN ili Smart DNS kako bi se emisija strujila u inozemstvu i na mreži.


Kako gledati milijardu sezona 4 na mreži

Kako gledati milijardu sezona 4 na mreži

Kako gledati online milijardu sezona 4 putem VPN-a

Jedna od najdramatičnijih emisija na TV-u vraća se na Showtime. Kanal isporučuje impresivnu premijeru sezone u milijardama, a do sad smo uživali u svakoj sekundi. Ali znate tko ne može uživati ​​u tome? Emigranti i međunarodni gledatelji. Zbog problema sa zemljopisnim ograničenjima i licenciranjem ljudi izvan SAD-a ne mogu prenositi milijarde Showtimea. Da bi se to pretvorilo u mogućnost, na sliku se mora unijeti VPN.

VPN mijenja sve. Kad zatražite pristup određenoj web stranici pomoću VPN-a, prvo što softver na vašem uređaju učini je šifriranje tog zahtjeva. Na taj način nitko ne može znati što ste tražili. Umjesto da taj zahtjev izravno posjetite web stranicu s vašim osobnim podacima, on prolazi kroz VPN poslužitelj koji se nalazi na nekom mjestu u svijetu. VPN preusmjerava vašu vezu putem određenog poslužitelja u državi koju odaberete. Ne samo da vam ovo daje apsolutnu anonimnost, već i IP adresu države u kojoj se nalazi poslužitelj na koji ste povezani. VPN uspješno mijenja vašu virtualnu lokaciju od mjesta gdje se zaista nalazite na lokaciji poslužitelja na koji ste povezani, omogućujući vam pristup željenom sadržaju. Slijedite dolje navedene korake za deblokiranje Showtimea i strujanje četvrte sezone milijardi u inozemstvu.

 1. Prvo se prijavite kod pružatelja VPN usluga.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite s američkim poslužiteljem da biste dobili Američka IP adresa.
 5. Idite online putem američke IP adrese i steknite privilegije američkog lokalnog.
 6. Stream Showtime’s milijarde bilo gdje u svijetu.

ExpressVPN s klijentima pruža stabilnu, svestranu i sveobuhvatnu uslugu za široku lepezu platformi. Iako je možda malo skuplje, to je još uvijek jedna od rijetkih VPN usluga koja ostaje vjerna svojim tvrdnjama i ispunjava očekivanja korisnika. Uz to, čini dobar izbor za privatnike i teške igrače. Za ostale davatelje VPN provjerite tablicu u nastavku.

Kako gledati online milijardu sezona 4 putem pametnog DNS-a

Sezona 4 započinje zatvorenim redovima Axea, odlučno uništiti Taylora. Američki odvjetnik, Chuck se više ne bori za povrat vlasti. Taylor čini sve kako bi njihova nova tvrtka bila u zraku. Da biste gledali milijarde u inozemstvu, možete koristiti Smart DNS proxy. Razlikuje se od VPN-a u pogledu brzine i sigurnosti. Pametni DNS funkcionira brže jer ne šifrira sve vaše podatke. Sve što treba učiniti je preusmjeravanje prometa potrebnog da se utvrdi vaša geolokacija putem nekog od njegovih određenih poslužitelja.

Možete pristupiti blokiranim web mjestima iz različitih regija istovremeno, bez potrebe za povezivanjem na različite poslužitelje. Osim što vam pomaže zaobići internetska regionalna ograničenja, Smart DNS je također vrlo svestran i prilično pristupačan. Ovaj davatelj radi na većini uređaja i ne ometa vašu brzinu veze. Slijedite korake u nastavku kako biste saznali kako možete pristupiti Showtimeu za streaming milijarde sezona 4 u inozemstvu.

 1. Prvo, prijeđite na Unlocator i prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. Slijedite ove videozapise / upute za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 3. Posjetite web-lokaciju Showtimea.
 4. Milijuni u streamingu prikazuju se bilo gdje izvan SAD-a.

Za pouzdanog proxyja obavezno odaberite Unlocator. Ovaj je pružatelj savršen za deblokiranje sadržaja i zaobilazak geo-ograničenja. Može deblokirati preko 200 kanala i nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

O milijardama sezona 4

U sezoni 4, Chuck Rhoades i Bobby ‘Axe’ Axelrod imaju za cilj da ostave svoje neprijatelje bez ičega. u teaseru vidimo kako njih dvoje čine savez malo vjerojatnim. Hoće li se taj komentar posebno odnositi na novootkriveni savez Chucka i Axea, ostaje za vidjeti, ali s obzirom na to što ovaj novi pogled na nadolazeću sezonu sugerira da je njihova krvna osveta ukinuta u interesu da prisustvuju nekim vrlo osobnim pritužbama. Novi teaser za sezonu 4 možete pogledati u nastavku. U svakom slučaju, samo je mjesec dana do početka nove sezone. Iz izgleda stvari Bilions sezona 4 će biti jedna uzbudljiva emisija.

Trailer sezona 4 milijarde

Gledajte sezonu 4 milijarde – završne riječi

Ono što je neizvjesno i visi u sivom području je kako bi Axe pomogla Chucku. Ali ako pripremite VPN ili Smart DNS, saznat ćete sigurno. Kladimo se da pisci sa Biliona imaju nešto posebno na umu za četvrtu sezonu, a svi gledatelji mogu gledati i gledati predstavu bez obzira gdje se nalazili. Koju metodu preferirate? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map