Kako gledati Mubi bilo gdje u svijetu?

Ponekad bi traženje filma za hvatanje na Netflixu moglo potrajati duže nego što ste predviđali. U većini slučajeva nije riječ o tome da filmovi u njihovoj knjižnici nisu toliko primamljivi, ali mnogi od njih se čine toliko dobrim da bi kad bi ih pogledao postao vrlo težak. Ako ste poput većine ljudi, vjerojatno ćete biti uhvaćeni u ozbiljan slučaj paralize analize. Za gledatelje koji ne bi željeli biti naglašeni odlukom što gledati, Mubi nudi vrlo uvjerljivu alternativu. Za početak, ova jedinstvena usluga za streaming nudi samo 30 filmova istodobno, tako da je odabir jednog za gledanje postao toliko lakši.


Kako gledati Mubi bilo gdje u svijetu?

Kako gledati Mubi bilo gdje u svijetu?

Je li Mubi dobro?

Popis filmova koje ćete u bilo kojem trenutku naći na platformi zapravo je sastavio vrlo talentirani tim filmskih snobova i akademika. Možete naći dobru kombinaciju nagrađivanih filmova koje možete odabrati kad god gledate. Kako bi osigurao da sadržaj uvijek ostane svjež, novi se film svakodnevno dodaje dok se drugi uklanja. Svaki film ostaje na popisu samo 30 dana.

Osim što je platforma za streaming filmova, Mubi vam također omogućuje čitanje stručnih recenzija poznatih filmskih pisaca iz redakcijskog dijela koji su nazvali “Bilježnica”. Ovdje ćete upoznati što drugi filmski kritičari misle o filmu koji ćete uskoro gledati, a također ćete produbiti svoje znanje o svim stvarima kinematografije. Također, ako otkrijete da je film koji ste planirali gledati već priješao 30-dnevnu oznaku i više nije na popisu, svejedno biste ga mogli pribaviti za HD od 4 USD po vlastitoj udobnosti.

Gdje je Mubi dostupan?

S obzirom na regionalnu dostupnost, Mubi nudi različit set filmova, ovisno o tome gdje se nalazite. Usluga je trenutno lokalizirana za korisnike u Velika Britanija, SAD, Francuska i Kanada. Dakle, sve ove regije imaju drugačiji set filmova na liniji. Mubi također uskoro dolazi u Indiju.

Ako se nalazite izvan ovih regija, ne možete pristupiti Mubiju zbog regionalnih ograničenja. Ipak postoji rješenje koje biste mogli primijeniti. Kako biste pristupili tim regionalnim popisima unatoč drugim dijelovima svijeta? VPN u pomoć.

Upotreba VPN-a za streaming mubija izvan SAD-a, Velike Britanije ili Kanade?

VPN označava virtualnu privatnu mrežu i odnosi se na zbirku poslužitelja koji vam omogućavaju pristup geo-ograničenim uslugama i također kriptiraju vašu vezu. Šifriranje u osnovi krije sav vaš internetski promet. Internetom itko otežava vidjeti što radite na mreži. Spajanje na VPN uslugu također vas čini anonimnima tijekom vaše upotrebe Interneta. Osobni podaci poput vaše lokacije i identiteta ostaju skriveni. Na web-lokacijama koje ste odlučili posjetiti ne ostaju nikakvi podaci o vama. Evo kako možete upotrebljavati VPN da biste gledali Mubi bilo gdje u svijetu:

  1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se za VPN uslugu.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj koji želite Mui strujati.
  3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u.
  4. Nakon što se povežete s američkim poslužiteljem, dobićete privremeni Američka IP adresa zbog čega izgleda kao da se nalazite u SAD-u.
  5. Sada kada imate američki IP, možete jednostavno strujati Mubi s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ako znate da ćete trošiti puno vremena na streaming, stvarno biste trebali razmisliti o pretplati na VPN uslugu. To će vam pomoći da se oduzme od bilo kakvih mjera koje vaš davatelj internetskih usluga primjenjuje za zaustavljanje vaše veze. U tom smislu, isključivanje znači bilo što od usporavanja brzine, do uskraćivanja pristupa određenim web lokacijama i kanalima za streaming. Upotreba VPN-a sprječava da vaš davatelj internetskih usluga špijunira vas, pa također nemaju pojma što namjeravate.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Mubija u inozemstvu

Sada kada znate što stojite za uljudbu o pretplati na VPN, pogledajmo vrste pružatelja usluga na koje biste trebali razmišljati o pretplati..

1. ExpressVPN

ExpressVPN se izdvaja kao jedan od najpouzdanijih pružatelja usluga kojem se možete obratiti za internetsku zaštitu. Nagrađivana usluga ima više od 2000 poslužitelja unutar svoje mreže i prisutnost u više od 90 zemalja. Njegova velika pokrivenost poslužitelja omogućuje do 200.000 IP-a svojim pretplatnicima da se povežu na i još uvijek ima niz skrivenih poslužitelja s kojima se možete povezati ako zemlja u kojoj ne dopušta VPN veze.

Dobivate do 3 istodobne veze s ovim davateljem usluga. ExpressVPN podržava OpenVPN, SSTP, L2TP i PPTP kao VPN protokole. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, tako da nema brige oko dijeljenja vaših podataka s vlastima jer većina tamo nema nadležnost. Usluga također ima jasnu nultu politiku bilježenja, tako da oni također nemaju pojma o tome što radite na mreži. Sigurnost je zajamčena 256-bitnom AES enkripcijom. Usluga također dolazi s Smart DNS uslugom za sakrivanje vaše lokacije i identiteta. Neograničena propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja standardno su postavljeni, tako da ćete moći nesmetano strujati iz Mubija bez obzira na to gdje se nalazite. Da biste vidjeli što još ExpressVPN može ponuditi, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

2. IPVanish

IPVanish je zaslužan što nudi jednu od najbržih VPN usluga na svijetu. Ovaj dobavljač sa sjedištem u SAD-u popularan je među streamerima zbog svojih ultra brzih poslužitelja. IPVanish osnovan je 1999. godine, a uz svoje ime ima rastuću mrežu od više od 1500 poslužitelja. Usluga također koristi 256-bitnu AES enkripciju kako bi osigurao da korisnički promet ostane siguran. IPVanish aplikacije dostupne su na iOS-u, Mac-u, FireSticku, Windows-u, Linuxu i Androidu.

Usluga je jedna od rijetkih koja ima podršku za do 10 istodobnih uređaja. IPVanish nudi i SOCKS5 web proxy na koji se možete obratiti ako želite sakriti svoju lokaciju i identitet samo kad ste na mreži. Usluga osigurava da pretplatnici dobivaju i neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja. Pogledajte naš IPVanish pregled kako biste provjerili je li ovo najbolja usluga za vas.

3. NordVPN

NordVPN daje ruke jednom od najboljih pružatelja usluga na koje ste se ikada mogli prijaviti. Usluga je vitka i spakira puno gomile. S više od 4000 poslužitelja za koje možete birati, NordVPN lako gazi druge pružatelje koji imaju mnogo manju mrežu. Usluga je sa sjedištem u Panami, a ovo je regija koja nije stranka niti jednog zakona o razmjeni podataka. To znači da će vaši podaci biti u dobrim rukama. Ako je njihova politika nulte evidentiranja dobro primijenjena, ne morate se brinuti da li će netko dobiti uvid u vašu prometnu povijest.

NordVPN shvaća vašu internetsku sigurnost vrlo ozbiljno i u tome ima značajke. Usluga usmjerava vaše podatke kroz dva umjesto jednog; stoga udvostručuje već prisutnu 256-bitnu AES enkripciju. Usluga također nudi zasjenjene poslužitelje za VPN upotrebu u zemljama u kojima je to zabranjeno, kao i namjenske poslužitelje za one koji žele specijaliziranu uslugu. NordVPN također dobro surađuje s Torom kako bi osigurao da ostanete anonimni. NordVPN je također odličan za pregledavanje jer vam omogućuje povezivanje na poslužitelje koji su za to posebno optimizirani. Za sveobuhvatniju analizu podataka o usluzi potražite u našem NordVPN pregledu.

Gledajući Mubi Overseas

Strujanje iz Mubija dok se nalazite izvan Velike Britanije, SAD-a, Kanade ili Francuske trebalo bi biti lagano kad jednom imate odgovarajućeg davatelja VPN-a pored sebe. ExpressVPN, IPVanish i NordVPN imaju pravu vrstu usluge kako bi veza bila privatna, sigurna i super brza. Nastavite i pogledajte svaki naš detaljni pregled kako biste dobili dublji uvid prije nego što donesete odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me