Kako gledati My5 u Irskoj: 2 brza metoda

Nedavno ste se preselili u Irsku i primijetili da ste izgubili pristup My5. My5, servis za streaming kanala 5, u Irskoj je geo blokiran. Ovo je problem mnogim britanskim emigrantima i irskim fanovima My5-ovih programa. Ne brinite, ali otkrili smo vam dvije različite metode pomoću kojih možete deblokirati My5 u Irskoj.


Kako gledati My5 u Irskoj: 2 brza metoda

Kako gledati My5 u Irskoj: 2 brza metoda

Možete li pristupiti My5 u Irskoj?

Ne, nažalost, My5 (Channel5) dostupan je samo u Britaniji. Stanovnici Republike Irske nemaju pristup usluzi kanala.

To je jednostavno zbog zakona o autorskim pravima i nema nikakve veze s tim da li sam kanal želi ponuditi svoje usluge na međunarodnoj razini ili ne. Kako bi se udovoljilo međunarodnim zakonima o autorskim pravima, web stranice obično nameću IP zabranu za bilo koju ne britansku IP adresu koja zahtijeva da se poveže na web mjesto.

Ali ne brinite se. Dva su načina kako zaobići te zabrane i dalje gledati My5 u Irskoj.

Gledajte My5 u Irskoj s VPN-om

Prva metoda je korištenje alata za cyber-sigurnost koji se naziva VPN.

Kratko za virtualna privatna mreža, VPN će kriptirati vaše podatke i preusmjeriti vaš promet putem vlastitih sigurnih poslužitelja. To znači da će tunelirati vaš promet na način da nitko neće moći dobiti vaše podatke ili špijunirati vašu internetsku vezu..

Međutim, kada se promet preusmjeri, vaša javna IP adresa također se mijenja. Ovisno o poslužitelju na koji ste se odlučili povezati, moći ćete prevara vaš IP i dobiti pristup geo-blokiranom sadržaju.

Evo kako pomoću VPN-a dobiti pristup My5 u Irskoj:

 1. Prijavite se kod vjerodostojnog i pouzdanog pružatelja VPN-a.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja radi na vašem streaming uređaju. Obično ćete pronaći aplikacije za Windows, iOS, MacOS, i Android uređaji.
 3. Pokrenite aplikaciju i povežite se s UK VPN poslužitelj.
 4. Pričekajte vezu.
 5. Idi preko Web lokacija Channel5 i uživaj!

Eno ga. Jedino najvažnije što morate učiniti je odabrati svog pružatelja VPN-a. Pokrili smo i vas:

Najbolji VPN za Irsku

Naš stručnjak, Charles, već je obavio istraživanje i napisao je detaljan pregled od najboljih VPN-ova koje biste trebali koristiti u Irskoj. Da biste pojednostavili stvari, evo njegova najboljeg izbora:

Charles je to otkrio ExpressVPN je najbolji pružatelj VPN usluga koji se koristi u Irskoj. To je zato što ovaj pružatelj usluga nudi jednu od najjačih i dobro zaokruženih usluga na tržištu. Također se može pohvaliti najboljim timom za korisničku podršku u industriji, što je važno u VPN svijetu. A da i ne spominjemo kako pristupate mnoštvu poslužitelja, koji su svi optimizirani za brzinu i DDoS zaštitu. Njihova 30-dnevna garancija povrata novca omogućuje vam da je isprobate do mjesec dana prije nego što se stvarno obavezate.

U slučaju da vam nije omiljen ExpressVPN, u Irskoj možete koristiti i druge davatelje VPN-a:

Gledajte My5 u Irskoj uz Smart DNS

Evo što je VPN-ovi: usporavaju vaš internet. Preusmjeravanjem prometa završava se iscrpljujući dio vaše internetske brzine, a nemaju svi korisnici vezu koja to može podnijeti. Ako se ne želite baviti tim problemom ili vam nije jako stalo do dodatne sigurnosti VPN-a, umjesto toga možete koristiti Smart DNS proxy..

Poput VPN-a, Smart DNS proxy usluga je usluga na koju se možete pretplatiti. Za razliku od VPN-a, ova je usluga specifična za deblokiranje kanala s ograničenom geološkom mrežom. Svaka će usluga imati svoj popis kanala koje može deblokirati, što znači da morate presijecati rezanje kabela na mogućnosti vašeg Smart DNS-a. Evo nekih glavnih razlika između VPN-a i pametnog DNS-a:

 • Pametni DNS proxyji ne mogu prevariti vaš IP.
 • Oni ne kriptiraju vaše podatke ili ne usmjeravaju sav promet, što znači da pametni DNS nije sigurnosno orijentiran alat.
 • Pametni DNS proxy neće raditi ako vaš davatelj internetskih usluga koristi prozirne proxyje ili primjenjuje DNS otmice. Ponekad možete shvatiti da li podliježete transparentnom proxyju, ali neuspjeli Smart DNS obično je najaktivnija mjera.
 • Smart DNS proxy zahtijeva malo konfiguracije. Ne možete preuzeti nijednu aplikaciju. Da biste je postavili, morate proći proces temeljen na tehnologiji. Dobra vijest je da većina usluga nudi detaljne vodiče kako to učiniti, čineći uslugu dostupnom svima.

Dakle, sada kada znate razliku između obje metode, idemo na razgovor o usluzi koju biste trebali koristiti u Irskoj.

Najbolji pametni DNS za Irsku

Naši stručnjaci savjetuju upotrebu Unlocator kao vaš Smart DNS dobavljač u Irskoj. Ovaj pružatelj usluga nudi fantastično popis neblokiranih kanala, koji uključuju Channel5 (My5). Imaju ih i nešto najviše neposredni vodiči u industriji i ponudite 7-dnevno besplatno probno razdoblje bez potrebe za izdavanjem kreditne kartice. Nakon probnog razdoblja, još uvijek možete iskoristiti 14-dnevni period povrata novca, što znači da možete osigurati da Unlocator radi za vas prije nego što ga preuzmete..

Gledajte Channel5 online u Irskoj – Finalne misli

Dvije dame i gospodo, na raspolaganju su vam dvije različite metode pomoću kojih možete deblokirati My5 u Irskoj. Imajte na umu da oba ova alata mogu deblokirati samo ograničenja koja kanal nameće. To znači da neće zaobići niti jednu naknadu za pretplatu ili postupak registracije koji kanal nameće.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map