Kako gledati MYTF1 izvan Francuske

Ako tražite kanal u Francuska poznato po vodstvu na tržištu i privlačenju snage u svim žanrovima i među svim publikama, to je definitivno TF1. Kanal vodi besplatnu uslugu u zemlji, gdje gledatelji mogu iskoristiti široku paletu TV emisije, filmovi, kao i vrhunski sportski događaji. Međutim, kao MYTF1 postaje sve veći, i dalje ograničava pristup onima u svojoj zemlji. Zbog toga ste danas ovdje. Evo kako možete gledajte MYTF1 bilo gdje u svijetu.

Kako gledati MYTF1 uživo online

Kako gledati MYTF1 uživo online

MYTF1 – uopće nije moja

TF1 je jedan od najvećih kanala u Francuskoj. Priča se da je služba (osnovana 1975) je najgledaniji TV kanal u državi.

Kanal se pridružio internetskoj revoluciji uvođenjem MYTF !, to je usluga uživo i na zahtjev. Do kraja 2019, TF1 je postigao veliki učinak kada su u pitanju ocjene njegove publike. Evo što izvješće Države:


 • 32,6% udjela W<50PDM1
 • 29,4% starijih od 25 do 49 godina
 • 32,9% 15-24-godišnjaka
 • 30,2% 15-34-godišnjaka
 • 27,1% ABC1

TF1 također se ističe u sportskom odjelu jer ima prava na nekoliko glavnih događaja, uključujući FIFA Svjetski kup, Davis Cup, Formula 1, i više.

Međutim, ova široka raznolikost sadržaja jest ograničen samo u jednu regiju, Francuska. Vidite, MYTF1 primjenjuje ono što nazivamo geografski blokova. To je tehnika koja onemogućuje ljude koji se nalaze vani Francuska gledati bilo koji njegov sadržaj.

Kanal se oslanja na IP adrese korisnika odrediti svoje mjesto. Ako nije francuski, ne ulaze. To je ono što streameri dobivaju kad pokušaju pristupiti MYTF1 iz inozemstva:

“Ce contenu je neosporni dans votre region.”TF1-u inozemstvo-pogreška

Dakle, cijeli problem leži u IP adresi struje. Da biste to zaobišli, trebali biste promijenite svoj IP na francuski. Kako? Pročitajte i saznajte.

MYTF1 – Moje, tvoje i svačije

Korisnici interneta s pristupom MYTF1 mogu se prilagoditi različitim kanalima kao što su TF1, TMC i TFX. Ali oni u inozemstvu morali bi proći alternativnim putem da bi došli do toga.

Ova ruta dolazi u obliku alata za cyber-sigurnost, Virtualna privatna mreža. Ovaj softver obično poznat kao VPN preusmjerava svoj promet putem određenog poslužitelja u zemlji koju odaberete.

Čim se povežete, VPN šifrira svoje podatke (dodatna sigurnost) i skriva vašu IP adresu (dodatna anonimnost), zamjenjujući ga privremenim prema lokaciji poslužitelja.

S ovim novim IP-om dobivate pristup bilo kojem kanalu / web mjestu ograničenom na tu zemlju iako ste fizički u inozemstvu. Na primjer, ako se povežete s francuskim poslužiteljem, to ćete dobiti dobiti francusku IP adresu. Kao rezultat toga, morate doći stream MYTF1 zajedno s bilo kojim francuskim TV kanalom bez obzira gdje se nalazite.

MYTF1 bilo gdje – Koraci

Deblokiranje MYTF1 u prozoru SAD, Velika Britanija, Kanada, Australija, a bilo gdje drugdje izvan Francuske jednostavan je zadatak. To je ono što trebate učiniti:

 1. Prvo se prijavite putem VPN usluge. Bazirano na stroga procjena nastupamo, do sada, ExpressVPN vrhovima je ljestvica u pogledu brzine, sigurnosti i mogućnosti deblokiranja.
 2. Nakon što stvorite račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na željeni uređaj. Naći ćete klijente Android, iOS, PC, Mac, kao i FireStick.
 3. Zatim aktivirajte aplikaciju i Prijaviti se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. U slučaju ExpressVPN-a, od vaše prve prijave može se tražiti da pošaljete “kôd”. Naći ćete ga u pristigloj pošti.
 4. Sada se kretajte kroz popis poslužitelja i povežite se s Francuski poslužiteljFrancuski server ExpressVPN
 5. Dajte nekoliko sekundi da se povežete i provjerite vašu novu IP adresu koristeći ovu verifikator.Francuska IP adresa
 6. Pokrenite MYTF1 i stvorite besplatni račun ako ga već nemate.
 7. Na kraju, strujte najbolje od francuske televizije koristeći MYTF1 gdje god bili.TF1 deblokirano

Zašto ExpressVPN?

Kao što smo spomenuli, toplo preporučujemo ExpressVPN kao što se pokazalo s vremenom da bude u vrhu industrije u pogledu kvalitetnih usluga. Pretplate je malo skup u usporedbi s ostalima, ali očito na kraju korisnici dobivaju ono što im plati.

Osim toga, mi govorimo o strujanju, u skladu s našim brzinska ispitivanja, ExpressVPN je više nego sposoban održavati kvalitetu vašeg videa, bilo da je standard ili UHD. Štoviše, morate koristiti njegovu uslugu Smart DNS u slučaju da ne želite dirati u brzinu.

S druge strane, ne možemo reći da je ExpressVPN jedini pružatelj usluga koji je u stanju obaviti posao. Tamo su Još 3 vrijedna spomena, i navedene su u donjoj tablici.

Zamjena VPN – pametni DNS proxyji

Gore sam spomenuo da ExpressVPN nudi a Pametan DNS usluga koja vam pomaže da deblokirate geografski ograničen sadržaj bez gubitka vašeg brzina interneta zbog enkripcije.

Ali to nije ono što Smart PNS. Ima puno više toga i više prednosti i nedostataka za razgovor. Tom ćemo se adresom obratiti u nekoliko sekundi, ali moramo imati na umu da svi VPN-ovi u gornjoj tablici nude Smart DNS proxyji.

S tim u vezi, evo o čemu se radi u Smart DNS-u:

 • Možete deblokirati geografski ograničen sadržaj bez gubitka pristupa lokalnim kanalima. Smart DNS ne mijenja vašu IP adresu po kojoj po volji možete navigirati između ograničenih kanala i lokalnih.
 • Smart DNS nema šifriranje. Ovo će vam oduzeti dodatnu zaštitu i može vas izložiti mrežnim prijetnjama. Međutim, ako samo želite deblokirati i strujati sadržaj, to je savršen alat za održavati maksimalne brzine.
 • Napokon, Smart DNS omogućuje vam zaobići regionalna ograničenja za gotovo sve uređaje vani. Za razliku od VPN-ova, DNS kodovi se mogu postaviti na PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV i Android TV, kao i prethodno navedene VPN kompatibilne platforme.

Naći ćete puno pružatelja usluga sa značajkom Smart DNS, uključujući i one u tablici. Međutim, ova usluga dolazi unutar njihove VPN pretplate. Jedini davatelj usluga ponuditi pojedinačno je Unlocator. To čini vaš mjesečni način plaćanja jeftinijim ako niste zainteresirani za sigurnost VPN-a. Isprobaj; oni nude 7-dnevno besplatno probno razdoblje da testiraju svoju uslugu.

MYTF1 – Kompatibilnost uređaja

Pametni DNS ovdje bi mogao biti koristan kao MYTF1 dostupan je na nekoliko platformi za strujanje. Međutim, ako želite taj dodatni sloj sigurnosti, predlažemo da na usmjerivač instalirate VPN aplikaciju. Na taj način možete strujati sadržaj kanala na sljedeće:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • ortak
 • PC
 • Xbox

Što je na MYTF1

Kao što je spomenuto gore, MYTF1 uključuje sadržaj s različitih kanala, kao što su TF1, TMC i TFX. Ali kakav ćete sadržaj dobiti čim ga deblokirate u svojoj zemlji? Evo nekoliko naslova:

 • Sutra je naše
 • Danse Aves Les Stars
 • Glas Francuske
 • Sve prolazi
 • Le Bazar de la Charité
 • Istraživačka jedinica
 • La Vie Devant Nous
 • Téléfoot
 • Maskirani pjevač
 • Glasovna djeca
 • Nema ograničenja
 • MasterChef Francuska
 • Vive la Colo!

Kako gledati MYTF1 izvan Francuske – završne riječi

Kada koristite a VPN, MYTF1 dolazi iz Pariza s ljubavlju. Sada možete uživati ​​u vrhunskoj francuskoj televiziji bez obzira gdje se nalazite širom svijeta.

Čak se i bivši igrači koji žele ostati u kontaktu sa svojom lokalnom TV-om sada gotovo mogu pojaviti u Francuskoj. Jednostavno se povežite s Francuski poslužitelj i MYTF1 je sav vaš za uzimanje. Zapamtite, ako vam treba neka pomoć, upustite nas u krik komentari ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me