Kako gledati NCAA College Football bez kabela

Jeste li bolesni i umorni od plaćanja skupog novca za pretplatu za kabel koji vas jedva održava zabavom? Stani u red. Stotine je ljudi koji imaju isti problem kao i vi i traže alternativu prije nego što započne fakultetska nogometna sezona. Srećom, postoje usluge strujanja koje su jeftine i puno zabave. Još bolje, možete ih strujati kad god želite. Dakle, ako ste obožavatelj nogometnog fakulteta i želite uštedjeti nešto novca, ovaj je članak za vas. Otkrijte kako možete struja NCAA koledž nogomet bez kabela pomoću VPN-a na bilo kojem uređaju sa PC, Mac, Android i iOS operativnim uređajima.


Kako gledati NCAA bez kabela

Kako gledati NCAA bez kabela

NCAA College Fudbalski streaming kanali

  • Sling TV
  • DirecTV Now
  • Fubo TV

* Ako živite u SAD-u, možete ih koristiti ExpressVPN do zaobići regionalne nestanke College Football-a.

Kako gledati NCAA College Football bez kabela pomoću VPN-a

Rezanje akorda bila je dobra ideja. Sada imate sve ove sjajne streaming usluge koje možete odabrati da biste gledali svoje omiljene sportove. Nogometna sezona NCAA College jedna je od najiščekivanijih u svim američkim sportovima. Ovo će biti jedna uzbudljiva sezona s vrhunskim timovima koji će ići glave na teren, a to ne biste htjeli propustiti samo zato što više nemate kabel. Postoji puno servisa za streaming koji mogu zamijeniti kabel, ali prije toga ih morate deblokirati. A to se može učiniti s davateljem VPN usluga.

VPN je softver koji vam omogućuje odabir poslužitelja u zemlji – onu koji ćete na kraju dobiti njegov IP. Nakon što vam dodijele IP adresu odabrane zemlje, moći ćete pristupiti sadržaju u zemlji koju ste odabrali. Evo kako dobivate streaming kanala poput fubo tv-a i Sling TV-a deblokiranih putem VPN-a:

  1. Prvo se prijavite za davatelja VPN usluga.
  2. Napravite svoj VPN račun, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem želite gledati igru.
  3. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u SAD-u.
  4. Nakon što se povežete s američkim poslužiteljem, dobit ćete privremenu američku IP adresu zbog koje će izgledati kao da se nalazite u SAD-u.
  5. Sada kada imate američku IP adresu, lako možete pristupiti donjim streaming uslugama

Za najbolje iskustvo streaminga preporučujemo da se prijavite ExpressVPN. Ako želite gledati NCAA fakultetski nogomet pristojne kvalitete i bez prekida ili mucanja ovo je VPN koji biste trebali odabrati. Ima impresivne sigurnosne značajke i stroge metode šifriranja kroz koje nijedna treća strana ne može proći. Iznad svega, ExpressVPN je najbolji kada je u pitanju deblokiranje geografski ograničenog sadržaja. Za ostale opcije davatelja VPN usluga pogledajte tablicu u nastavku.

Najbolji kanali za strujanje za NCCAA College Football

fubo TV, DirecTV Now, Fox i Sling TV glavni su streaming kanali koji emitiraju College Football u SAD-u. Nažalost, svi su ti kanali u inozemstvu. Dakle, u svrhu pristupa njih u različitim dijelovima svijeta trebaju vam VPN i an Američka IP adresa. Evo nekih najboljih usluga strujanja na kojima možete gledati koledž nogomet i za koje je potrebno pristupiti VPN-u izvan SAD-a:

Fubo TV

Ova usluga struje navodi NBC, Fox 50, Fox Sports Carolina, FS1 i FS2, kao i NFL mrežu. Ali ne postoje ESPN ili CBS (osim sportske mreže CBS-a). Na raspolaganju su vam Sports, PAC 12, Big Ten, NBC Sports, NBA, Jedanaest sportova, Olimpijada, Golf i dodatne opcije za još više. “FuboTV je bacio kapu u ring, mijenjajući krajolik sportskog strujanja” – Forbes. Ova je usluga kompatibilna sa svim uređajima, uključujući iPhone, iPad, Apple TV i mnoge druge. Preko fuboTV-a možete uživo prenositi sportove poput NCAA koledžkog nogometa uz niske troškove.

DirecTV Now

Ova usluga struje nadoknađuje satelitsku pretplatu. Za vaše zadovoljstvo gledanja nogometa, DirecTV Now navodi ABC, CBS, NBC i Fox (provjerite jesu li dostupni na vašem tržištu), te Fox Sports kanale i ESPN kanale. Dobivate i NFL mrežu (i MLB, NHL i NBA), NBCSN, Big Ten Network, SEC Network i neke regionalne sportske mreže. (Plus, TNT, TBS i truTV dolaze martovsko ludilo). Također dobivate vjerodajnice za prijavu za CSN, ESPN, Fox, Fox Sports, NBC, NBC Universo, NBC Sports i Telemundo. Možete gledati na tri zaslona odjednom.

Sling TV

Sling TV nudi dva paketa i način da ih kombinirate, ovisno o tome što želite. Uključuje mnoge kanale poput NBC-a i Foxa (nisu dostupni na svim tržištima), osim svih ESPN kanala i Fox Sports kanala. Također dobivate ACC Network Extra, NBCSN, PAC-12, SEC Network, CSN, NFL Network i RedZone (dodatno). Napišite trenutak NCAA košarkaškog turnira koji ovdje možete dobiti i TNT, TBS i truTV. Međutim, ne možete gledati CBS ili ABC na Slingu i ne postoji velika desetka. Možete istodobno strujati na najviše četiri uređaja, ovisno o odabranom planu.

Gledajte NCAA College Football bez kabela

Želite li vidjeti trenutnu najbolje rangiranu ekipu kako osvaja državno prvenstvo? Ili se navijate za podjarmioce? Postoji samo jedan način da to saznate, a uključuje VPN i vrlo malo novca. Koju biste opciju odabrali da gledate koledž nogomet bez kablovske televizije? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me