Kako gledati NFL na Roku

Nema kabela, nema problema! Imaš brojne opcije za gledanje NFL igara uz Roku uređaj. Zapravo, na svom uređaju možete dobiti potpunu NFL pokrivenost svih dodirnih sezona tijekom sezone. Ali, ako je usluga streaminga koji ste na kraju odabrali nepristupačna, morat ćete koristite VPN da biste zaobišli nametnuta ograničenja na tome. U ovom ćemo vodiču objasniti kako možete gledajte NFL na Rokuu iz bilo kojeg mjesta širom svijeta.


Kako gledati NFL na Roku

Kako gledati NFL na Roku

Gledaj NFL Live Online na Roku

NFL strujni kanali nalaze se u SAD-u, što znači da jesu nedostupan u inozemstvu. Da biste povećali svoje šanse za strujanje NFL igara, morate se pretplatiti na davatelja VPN usluga. Uz pomoć ovog internetskog alata stižete do prevara svoju geo-lokaciju i izgleda da su negdje drugdje u svijetu. Vaša veza s VPN serverom u drugoj zemlji bit će odobriti IP adresu te zemlje. Kao rezultat toga, imate pristup cijelom sadržaju te zemlje. No, prednosti VPN-a ne prestaju ovdje:

  • Zaobiđite geo-ograničene materijale: VPN će vam odobriti pristup ograničenom sadržaju bez obzira na vašu geo-lokaciju. Može preusmjeriti svoj promet putem poslužitelja u drugoj zemlji zbog čega se pojavljujete u toj zemlji.
  • Jednostavne VPN aplikacije: Mnoge jednostavne VPN aplikacije dostupne su na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u, Roku-u i FireSticku.
  • Zaustavi davanje ISP-a: Možete izbjeći da vam internetski pružatelj zaguši internetsku vezu povezivanjem s poslužiteljem po vašem izboru.
  • Vrhunska privatnost: Svi se vaši podaci, informacije i mrežne aktivnosti kriptiraju i čuvaju dalje od znatiželjnih očiju.

Ako vam je cilj biti anonimno tijekom strujanja sadržaja na mreži, ExpressVPN je davatelj prava trebali biste se odlučiti. Tvrtka se pridržava nulta-logs politika i koristi najstrože protokole šifriranja osigurati internetsku sigurnost korisnika. ExpressVPN može garantiraju vam pristup svim vrstama glavnih streaming kanala. Ako želite vidjeti ostale davatelje VPN usluga, vjerojatno biste trebali provjeriti tablicu u nastavku.

Kanali koji struju NFL-a na Roku

Postoji puno servisa za strujanje koje možete odabrati da biste uživo i na internetu gledali najgledanije sportove u SAD-u. NFL treba započeti u rujnu, a vaš Roku pružit će vam sve streaming kanale koje biste mogli tražiti.

Ako ste obožavatelj NFL-a, onda pristup streamingu na sve kanale za emitiranje je kritično važno. A da i ne spominjem vrlo jednostavno za napraviti. Sve što trebate učiniti je dodati na svoj Roku aplikacije / usluge koje će strujati NFL. Neki će možda zahtijevati pretplatu čak i nakon što ih deblokirate putem VPN-a. Ovo su kanali na kojima možete igrati NFL igre putem interneta.

NFL igra pass

Igra Pass odličan je sjajan kanal za ljubitelje nogometa. Na njemu možete gledati svaku pojedinu utakmicu tijekom sezone, na zahtjev odmah nakon njenog završetka. Na razočaranje mnogih rezača kabela, NFL igra pass ne dopušta vam strujanje igara uživo.

Dok stanovnici SAD-a mogu gledati NFL igre uživo na Game Passu, drugi koji se nalaze izvan SAD-a moraju koristiti VPN da bi mu pristupili. Imajte na umu da ćete trebati postaviti IP adresu van zemlje prije nego što kupite Game Pass.

DirecTV Now

DirecTV Now korisnici imaju pristup streamingu NFL mreže putem Watch NFL Network, dostupan na NFL.comu i NFL aplikaciji na povezanim TV i mobilnim uređajima. NFL mreža dostupna je bez dodatnih troškova za sve pretplatnike DirecTV Now na paketu „Just Right“ i iznad paketa.

Ako se pretplatite na DirecTV, dobivate ESPN, FOX, NBC, ABC i CBS- u odabranim područjima, naravno. Ova pretplata također vam omogućava provjeru autentičnosti sljedećih aplikacija: Fox Sports Go, NBC Sports, NBC i ESPN. Također možete gledati 99. sezonu NFL-a bez kabela u SAD-u.

Sling TV 

Za ovosezonske NFL igre, Sling TV najbolja je opcija za streaming za nogometne navijače. Evo što Sling TV nudi u svakoj usluzi: Sling Blue – nabavite pretplatu na Sling Blue (25 dolara mjesečno) za pristup NFL mreži. Korisnici na Sling Blue-u na odabranim tržištima mogu gledati igre na FOX-u i NBC-u.

Dodajte dodatni sport (10 USD mjesečno) na vašu uslugu Sling Blue kako biste dobili NFL RedZone za hvatanje svake pojedinačne bodove tijekom cijele sezone po najnižoj cijeni okolo. Sling Orange – za vrhunski paket, dodajte Sling Orange u svoju pretplatu i dobijte sve utakmice ponedjeljka na nogomet na ESPN-u.

PlayStation Vue

PlayStation Vue nudi TV streaming paket koji se naplaćuje 40 dolara mjesečno, iako je osnovni paket sa 60 i više kanala – koji dodaje lokalne sportove, mreža NFL, plus ESPNews i ESPN – $ 45 u onim gradovima koji nude lokalni prijenos uživo.

Pretplatnici također mogu dobiti NFL Crvenu zonu, skup nedjeljnih doigravanja, za dodatnih 10 dolara mjesečno. PlayStation Vue dostupan je i na PlayStationu, Android TV-ima, Amazon Fire TV, Apple TV-u, Chromecast-u i Roku-u.

 Hulu TV uživo

Ova usluga naplaćuje 40 dolara mjesečnoHulu-a najnovija usluga, Hulu Uz TV uživo omogućuje pristup lokalnim emisijama ABC, CBS, Fox i NBC na nekim tržištima. Odmah možete dobiti i CBS Sports, ESPN i Fox Sports, ali ne i NFL mrežu i NFL RedZone.

Hulu S TV uživo dostupan je na Android i iOS telefonima i tabletima, Amazon Fire TV i Apple TV streaming igračima, te Xbox igraćim sustavima. Iako je Hulu Live TV relativno nov na VPN sceni, i dalje služi kao fantastična opcija za gledanje uživo uživo u sportovima – bez potrebe za kablom.

Pogledajte NFL na Roku Anywhere

Pristup Sling TV, NFL Game Pass, Directv Now, PlayStation Vue i Hulu Live TV znači da možete prenositi NFL 2019 uživo putem Interneta s bilo kojeg mjesta širom svijeta. A Roku vam pruža najlakši način za streaming zabave svih vrsta, uključujući NFL na vašem televizoru.

Sad, kada znate kako proces ide, koji VPN želite odabrati? Javite mi vaše komentare u komentarima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me