Kako gledati odijela sezone 8 uživo online?

Kako gledati odijela Sezona 8 uživo na mreži? Dok smo se oprostili od Mikea i Rachel, pozdravljamo najnoviju sezonu odijela koja će se premijerno predstaviti u srijedu, 18. srpnja, na mreži USA. Odlazak Patricka J. Adams-a i Megan Markle nije umanjio naše uzbuđenje gledati seriju ako išta što je probudilo našu znatiželju još više. Uvijek ćemo poštovati Mikeovu i Rachelinu vezu, ali također smo uzbuđeni kada ćemo upoznati lik najnovijeg člana Suitove glume, Katherine Heigl. Međutim, nemaju svi obožavatelji Suita isti nivo uzbuđenja, posebno oni koji se nalaze izvan SAD-a. Razlog tomu je zbog njihove nesposobnosti gledanja serije jer će se to prikazivati ​​samo na USA mreži. Kao što samo ime govori, ovaj je kanal namijenjen samo američkom gledanju.


Bez obzira na to što je mreža SAD-a blokirana izvan Sjedinjenih Država, ljudi u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Njemačkoj i svim dijelovima svijeta i dalje mogu gledati odijela ako koriste VPN. Virtualna privatna mreža sposobna je zaobići geo-ograničenja i korisnicima omogućiti pristup regionalno blokiranom sadržaju. U ovom ćete članku naučiti kako koristiti VPN za strujanje Suits sezone 8 na više platformi kao što su Apple TV, Roku, Xbox One S, Amazon Fire, kao i iOS i Android pametni telefoni i tableti.

Kako gledati odijela 8 sezone izvan SAD-a

Kako gledati odijela 8 sezone izvan SAD-a

Kako gledati odijela izvan SAD-a uživo i online

USA Network je besplatni američki mrežni kanal za strujanje koji prikazuje sadržaj poput Obavijesti o snimanju, Zakon & Naručite, NCIS, odijela i WWE. To je jedan od onih kanala koji može zakačiti gledatelje i natjerati ih da traže više. Odijela nisu iznimka, što objašnjava zašto korisnici traže sve vrste načina da gledaju njegovu posljednju sezonu. Na razočarenje populacije izvan SAD-a, mreža SAD-a (gdje će se odijela emitirati) je nedostupna tamo gdje su fizički. Morat će koristiti VPN da bi deblokirali i pristupili mreži USA Network. VPN djeluje tako što vaš uređaj povezuje s jednim od njegovih poslužitelja, u ovom slučaju američkim poslužiteljem. Nakon što osigurate vezu i šifrirate svoje podatke, vaš će se IP automatski zamijeniti onim na poslužitelju koji se nalazi u SAD-u. Ovo ne samo da će vam pružiti američki IP, već će vam omogućiti i pristup svim američkim sadržajima. Evo kako pomoću VPN-a gledate odijela na USA mreži:

 1. Potražite vjerodostojnog pružatelja usluga (npr ExpressVPN) i prijavite se s njima.
 2. Preuzmite i instalirajte njihove VPN aplikacija na tvoj Android, Fire TV Stick, Mac, iOS ili PC.
 3. Otvorite aplikaciju i povežite se sa VPN poslužitelj NAS. 
 4. Dobit ćete američku IP adresu.
 5. Stream odijela u sezoni 8 iz bilo kojeg mjesta širom svijeta.

Dobar VPN za streaming bio bi ExpressVPN. Ima neograničenu propusnost i maksimalne brzine gdje god se nalazili. Ovaj davatelj usluga jamči zaobilaženje geo-ograničenja na svjetskom sadržaju, uključujući odijela na mreži SAD-a. Ostali davatelji usluga predstavljeni su u donjoj tablici, želite li istražiti svoje mogućnosti. Za više informacija o deblokiranju američke mreže pročitajte ovaj članak.

Odgovara sezona 8 na američkoj mreži

USA Network potvrdio je osmu sezonu odijela u izjavi koja glasi: „Nakon sedam sezona, Suits i dalje ostaje jedna od najomiljenijih i najpopularnijih serija USA Network-a. Dok smo uzbuđeni za sezonu 8, svima u SAD-u duboko će nedostajati Patrick i Meghan i zahvalni su na talentu i zalaganju koje su u sezonu unosili u sezonu. Svakome od njih želimo samo najbolje. ” Sezona 8 odijela započinje 18. srpnja 2018. na USA mreži. Po odlasku starih likova i dolasku novih, TV serija će doživjeti velike promjene u pričama. Evo nove epizode i osme sezone prve epizode:

Cast

 • Gabriel Macht kao Harvey Spectre.
 • Rick Hoffman kao Louis Litt.
 • Sarah Rafferty kao Donna Paulsen.
 • Dulé Hill kao Alex Williams.
 • Amanda Schull kao Katrina Bennett.
 • Katherine Heigl kao Samantha Wheeler.

epizode

 • Čovjek s desne strane
 • Pecking nalog
 • Obećanja, obećanja

Odgovara Pregled sezone 8

SAD sada kompatibilnost uređaja za streaming uređaje

Ovo su uređaji na koji možete strujati SAD sada.

 • PC
 • ortak
 • Android
 • iPhone i iPad
 • Roku
 • Xbox One
 • Apple TV

Pogledajte odijela sezona 8 izvan SAD-a

Iako će obožavateljima trebati neko vrijeme da se naviknu na odsustvo Mikea i Rachel, ostatak će odijela od Suita sigurno nadoknaditi i nadoknaditi njihov odlazak. Ako ste obožavatelj odijela, a iz nekog razloga ste izvan SAD-a tijekom premijere emisije, nabavite VPN što je prije moguće. Budite taj predani gledatelj TV emisije kakvu poznajemo i prenosite odijela u bilo kojem dijelu svijeta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map