Kako gledati onDemandKorea izvan SAD-a

OnDemandKorea nudi najnovije korejske drame, filmove i programe. To je jedan od najpopularnijih servisa među državljanima Koreje koji žive u SAD-u. Nažalost, usluga je dostupna samo u Sjedinjenim Državama, tako da oni koji žive ili putuju u inozemstvo ne mogu joj pristupiti. Međutim, u ovom ćemo vam članku pokazati kako možete zaobići mrežna ograničenja pomoću VPN-a ili Smart DNS-a za deblokiranje usluge OnDemandKorea.


Pogledajte OnDemandKorea izvan SAD-a

Kako gledati onDemandKorea izvan SAD-a

Zašto je OnDemandKorea nedostupan izvan SAD-a?

OnDemandKorea dostupna je samo gledateljima koji borave u Americi. Ako mu pokušate pristupiti iz inozemstva, dobit ćete sljedeću poruku o pogrešci lokacije: “Ovaj sadržaj nije dostupan u vašoj regiji.”

To je zato što služba može prepoznati vašu lokaciju putem IP adrese vašeg uređaja. Ako se nalazite izvan njene zone gledanja, blokirat će vas.

Stoga morate prevariti svoju lokaciju ako želite deblokirati OnDemandKorea. A jedini način da to učinite je putem VPN ili Smart DNS proxyja.

Kako gledati OnDemandKorea s VPN-om

Virtualna privatna mreža (VPN) alat je koji vašu internetsku vezu može preusmjeriti na mrežu po vašem izboru. Koristi softver za skrivanje svoje izvorne IP adrese, a zatim je zamjenjuje drugom iz regije koju ste odabrali.

Jednostavno rečeno, VPN omogućuje povezivanje s američkim poslužiteljem i daje novu IP adresu iz te zemlje. To će nagovoriti OnDemandKorea da pomisli da ste unutar njegova dosega i deblokirajte njegov sadržaj.

Za pristup kanalu iz inozemstva jednostavno slijedite korake u nastavku:

 1. Prijavite se davatelju VPN-a. Preporučujemo vam da koristite ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na svoj PC, Mac, iOS ili Android uređaj. Možete ga instalirati i na usmjerivače, pametne televizore i igraće konzole.
 3. Prijavite se i povežite se s američkim poslužiteljem.
 4. Dvaput provjerite svoju novu IP adresu na WhatIsMyIP.network.
 5. Streamirajte svoje omiljene korejske programe s bilo kojeg mjesta.

Najbolji VPN-ovi za pristup OnDemandKorea

Kao što sam već napomenuo, toplo vam predlažem da koristite ExpressVPN. Instalirao sam ga na svoje uređaje i uvijek ga koristim za zaobilaženje geo-blokova. Tvrtka omogućuje tri istodobne veze pomoću jednog računa. Da, znam da i druge marke nude više u pogledu broja uređaja. Ali nekoliko usluga pruža sljedeće značajke:

 • Široka poslužiteljska mreža: Jednostavno ćete deblokirati OnDemandKorea zahvaljujući velikoj mreži ExpressVPN od preko 1.000 poslužitelja. Ovi se poslužitelji nalaze u 94 zemlje, uključujući SAD. 
 • Visoke razine brzine: Možete zaboraviti na probleme s punjenjem ili pogreške pri učitavanju jer tvrtka ima jednu od najboljih brzina u poslu.
 • 256-bitna enkripcija AES-a: Ova vojna šifriranje jamči da nitko ne može nadzirati vaš promet. Na taj način možete zadržati hakere, davatelje internetskih usluga i vladine agencije. 
 • Pravila bez evidentiranja: ExpressVPN ne bilježi bilo kakav vaš promet ili podatke. Na njegovoj web stranici piše: “Nikada ne vodimo zapisnike o prometu. Također ne držimo zapisnike koji bi nekome mogli omogućiti da uspoređuje IP i vremensku oznaku s korisnikom.”
 • Dozvola za bujice i P2P: ExpressVPN omogućuje potpunu P2P dijeljenje datoteka i bujica. Također, štiti vas od pravnih radnji vlasnika autorskih prava.
 • Potpuna kompatibilnost s Netflixom: Može vam pristupiti bilo kojoj biblioteci koju želite, čak i američkoj verziji Netflixa.
 • Visoka kompatibilnost: Možete ga instalirati na Windows, Mac, Android, Linux i iOS. Kompatibilan je i sa pametnim televizorima, igraćim konzolama i usmjerivačima. 
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca: Možete tražiti puni povrat ako niste previše zadovoljni uslugama.

A ako ExpressVPN nije previše impresioniran, možete izabrati neku od drugih najelitnijih marki iz sljedeće tablice:

Zaobiđite Geo-blokove pametnim DNS proxyjima

Drugi način pristupa OnDemandKorea je putem Smart DNS proxyja. Ovi alati mogu zaobići ograničenja preusmjeravanjem URL-ova koji otkrivaju vašu lokaciju.

Međutim, oni su malo složeniji za upotrebu. Prvo, oni zahtijevaju malo konfiguracije, jer nema aplikacija koje možete preuzeti. Da biste ga postavili, morate slijediti vodiče za postavljanje.

Drugo, Smart DNS proxyji ne kriptiraju vaš promet, što znači da neće utjecati na vašu brzinu interneta. Ali nažalost, one neće pružiti ni sigurnosne značajke.

Treće, oni ne rade ako vaš davatelj internetskih usluga koristi prozirne proxyje ili primjenjuje DNS otmice. Nadalje, ne skrivaju vašu IP adresu.

I posljednje, ali ne najmanje bitno, Smart DNS proxyji imaju popis kanala koje mogu deblokirati. Za razliku od VPN-a, ne možete se povezati s bilo kojim poslužiteljem koji želite i otključavati kanale izvan tog popisa.

Ali ako ih i dalje preferirate preko VPN-a, evo što morate učiniti da biste ih instalirali:

 1. Prijavite se uslugom Smart DNS kao što je Unlocator.
 2. Provjerite je li OnDemandKorea uključen na njihov popis podržanih kanala.
 3. Postavljanje Smart DNS-a na računalu, Mac, iOS ili Android uređaju. Možete ih instalirati i na usmjerivač, igraće konzole ili pametne televizore.
 4. Deblokirajte OnDmeandKorea od bilo kojeg mjesta.

Što gledati onDemandKorea

OnDemandKorea je dom najnovijih i najpopularnijih korejskih programa. Možete uživati ​​u emisijama i filmovima poput:

 • Dječak vukodlak
 • Tigar: Priča o starom lovcu
 • Čvrsta kao željezo
 • Jeon Woochi
 • Moj sjajan život
 • Nema suza za mrtve
 • Zvuk cvijeta
 • Piper
 • Čudovište
 • Kronike zla
 • Prijestolje
 • Slučajni detektiv
 • Piper
 • Božanski pokret
 • Veteran
 • Divna noćna mora

Pogledajte OnDemandKorea u inozemstvu s VPN ili Smart DNS

Kako strujati OnDemandKorea u inozemstvu s VPN ili Smart DNS-om

Kako gledati onDemandKorea izvan SAD-a – završne misli

Korejska televizija nudi neke emisije i programe vrhunske kvalitete. Neki su čak stekli međunarodnu slavu poput Domaćina, Vlaka do Busana i Ja sam vidio vraga. Zato mislim da bi OnDemandKorea zanimao sve, a ne samo korejske državljane i prognanike. Stoga nabavite VPN ili Smart DNS proxy sada da biste gledali svoje omiljene emisije s bilo kojeg mjesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map