Kako gledati ovo jutro na ITV-u izvan Velike Britanije

Jeste li jutarnja osoba? Pa, jednom ćete dobiti zastoj za deblokiranje inozemnog sadržaja.


Kao britanski emigrant možda ćete propustiti intervjue s domaćim slavnima, vijestima iz showbizza, popularne rasprave, natjecanja i zdravstvene teme. Svi su navedeni segmenti predstavljeni na ITV’s Ovo jutro.

Ako sebi nabavite VPN ili Smart DNS, ITV i drugi ITV dragulji postaju vaši za streaming. Bez obzira jeste li bili u SAD-u ili Australiji, VPN veza omogućuje gledanje ITV-ovog jutros baš kao da ste u Velikoj Britaniji. U nastavku objašnjavam kako to možete učiniti.

Kako gledati ovo jutro na ITV-u izvan Velike Britanije

Kako gledati ovo jutro na ITV-u izvan Velike Britanije

Kako gledati ovo jutro na ITV-u izvan Velike Britanije

Nagrađivani britanski dnevni program televizije je na ITV-u i jest nedostupno izvan Velike Britanije. Emisija se prikazuje radnim danom od 10:30 do 12:30. Bavi se vijestima, showbiznisom, modom, stilom i ljepotom, domom i dekorom, vrtlarstvom, hranom, zdravljem i još mnogo toga. Nažalost, oni koji nisu u Velikoj Britaniji ne mogu gledati predstavu dok emitira. Ali s VPN-om mogu.

Virtual Private Network je softverska tehnologija koja osigurava prolazak podataka s vašeg uređaja na poslužitelj u drugoj zemlji (po vašem izboru). Vaši podaci putuju preko odabranog poslužitelja promijenite svoj IP da odgovara onome na poslužitelju. Vas dobiti IP adresu tog poslužitelja – koji se nalazi u zemlji koju želite i gotovo se pojavljuje u toj zemlji – ništa se ne mijenja u vašoj fizičkoj lokaciji. Međutim, vaša internetska geo-lokacija ipak ima.

S VPN-om možete doći anonimite svoj identitet i pregledajte web anonimno. Prema tome, na internetu možete raditi sve što želite. Nitko ne može pratiti vaše mrežne aktivnosti ili otkriti vaš pravi identitet.

Kako gledati ovo jutro na ITV-u izvan Ujedinjenog Kraljevstva pomoću VPN-a:

Ako slijedite ove korake, možete gledati Ovo jutro na ITV-u izvan Ujedinjenog Kraljevstva:

 1. Pronađite pravo Davatelj VPN usluga sa poslužiteljima u Velikoj Britaniji.
 2. Uspostavite VPN račun.
 3. S web stranice davatelja usluga, kliknite vezu za preuzimanje.
 4. Instalirajte VPN aplikaciju na uređaju za streaming koji želite.
 5. Pristupite aplikaciji i istražite njene poslužitelje.
 6. Pronađite britanski poslužitelj i povežite se s njim.
 7. Dohvati britansku IP adresu zbog čega izgledate kao da ste u Velikoj Britaniji.
 8. Sada to možete lako pristup ITV-u u inozemstvu i slično stream this jutro.

Najbolji VPN za ovo jutro

ExpressVPN je krajnji izbor za deblokiranje usluga primarne struje poput ITV. Ne samo da ćete dobiti zaštitu podataka slojem sigurnih protokola, već ćete i vi dobiti pristup velikom izboru inozemnih sadržaja.

Ovo je usluga koju možete instalirati na širokom rasponu uređaja. Tako je korisniku jednostavno. Možda biste htjeli provjeriti tablicu u nastavku za ostale VPN opcije. Evo najbolji VPN za ITV članak koji bi vam mogao biti koristan.

Kako gledati ovo jutro na ITV-u izvan Velike Britanije pomoću pametnog DNS-a

Davatelj VPN usluga predstavlja se sigurnom opcijom, dok Smart DNS iskušava korisnike sa svojim velikim brzinama. Postoji razlog takvih brzih brzina: enkripcija nula. Iako to možda nije tako ugodno kao što VPN može ponuditi u pogledu sigurnosti, mnogi korisnici interneta mogli bi se brinuti manje o sigurnosnim opcijama.

VPN šifrira vaše podatke kako bi osigurali vašu internetsku privatnost i sigurnost, dok Smart DNS nema posao koji vam pruža internetsku zaštitu. Njegova je glavna funkcija pomažu vam da deblokirate geografski ograničen sadržaj poput ITV-a. Uređaj samo preusmjerava podatke i promet koji je odgovoran za otkrivanje vaše geolokacije bez promjene bilo koje IP adrese. Osim toga, brzina vašeg interneta ostaje ista:

 1. Pogledajte besplatno 7-dnevno probno razdoblje Unlocatora.
 2. Prijavite se za Unlocator.
 3. Zatim, pogledajte ove videozapise / vodiče za postavljanje da biste saznali više o davatelju usluga.
 4. Konfigurirajte Smart DNS na vašem streaming uređaju.
 5. Sada, posjetite web lokaciju i aplikaciju ITV.
 6. Prenesite ovo jutro izvan Velike Britanije bez ikakvih ograničenja.

Pametni DNS poput Unlocator funkcije prikrivajući svoju geo-lokaciju tako da izgledate kao da ste povezivanje s Internetom iz različitog dijela svijeta. Sa pametnim DNS-om kao što je Unlocator, vaši DNS upiti preusmjeravaju se putem Unlocatorovih poslužitelja, a da se ne miješate sa brzinama interneta..

Unlocator je daleko najbolji pružatelj pametnih DNS usluga koje možete koristiti. Nije postignut pametni DNS deblokiranje preko 200 kanala kroz 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

Jutro na ITV

Na jutrošnjoj emisiji ITV-a, pridružite se Holly Willoughby, Phillip Schofield, Ruth Langsford i Eamonn Holmes na jutarnjem razgovoru. Gledatelji emisije prilagođeni su promatranju utjecajnih ljudi kako ispričavaju svoje nadahnuće priče, a domaćini započinju i razgovore s nekim od najpopularnijih poznatih i poznatih kuhara.

U emisiji, dr. Chris Steele odgovara na sva vaša pitanja vezana za zdravlje. Također se možete prilagoditi ukusu rafiniranog modnog smisla Gok Wan-a i najboljih savjeta za šminkanje Bryony Blake. Sve o uštedi novca naučit ćete jutros ekonomski mudrim Martinom Lewisom.

Pogledajte ovo jutro na ITV-u izvan Ujedinjenog Kraljevstva – završne riječi

Ovo jutro emitira se svakog radnog dana na ITV-u u 10:30, ne propustite nijednu epizodu emisije zbog mjesta boravka. Sada znate da vam VPN i Smart DNS mogu pomoći zaobići geo-ograničenja i odobriti pristup sadržaju – mislili ste da promašite.

Što planirate raditi s ovim otkrićem? Hoćete li koristiti VPN ili pametni DNS? Želio bih znati što ćete odabrati, stoga obavezno ostavite svoje odabire u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me