Kako gledati PBS izvan SAD-a?

Želite li gledati PBS ili PBS djecu u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje izvan SAD-a? Stani u red. Već sam ga upucao i nije uspio. Ispada da, nisam u zemljopisno odobreno područje. Ali, naučio sam da mogu biti i da jesam pretplatite se na VPN ili Smart DNS uslugu. Samo nastavite čitati da biste naučili kako.


Kako gledati PBS izvan SAD-a?

Kako gledati PBS izvan SAD-a?

Kako gledati PBS izvan SAD-a s VPN-om

Ako ste ikad pokušali gledati videozapise na PBS ili PBS Kids u Kanadi, Velikoj Britaniji ili negdje drugdje u inozemstvu, vjerojatno ste već naišli na sljedeću geo-pogrešku:

“Žao nam je, ali ovaj videozapis nije dostupan u vašoj regiji zbog ograničenja prava.”

Čin od zaobilazeći ograničenja za geo-ograničene sadržaje zahtijeva uključivanje VPN alata. U slučaju da ne znate, VPN označava virtualnu privatnu mrežu i to je a alat za cybersecurity to vam dopušta pristup sadržaju koji vam nije dostupan zadržavajući svoje podatke i promet potpuno pod oblozi s najviše sigurni protokoli.

Privatni tunel – stvoren od strane VPN-a – prosljeđuje vaše podatke enkripcijama koje pretvara u nedodirljivi podaci. Nitko ni pod kojim uvjetima ne može pristupiti vašim podacima i to je to kako ćete dobiti krajnja sigurnost. Ali, tu se ne zaustavlja. Pročitajte više da biste saznali više o dobitci VPN-a:

 • Deblokirajte sadržaj: Sa svim postojećim geo-ograničenim sadržajem i jednako toliko ljudi koji im žele pristupiti, VPN može im pomoći da dobiju sve ono što jesu, naiđu i ne mogu pristupiti..
 • Riješite se dobavljača internetskih usluga: Kad ste spojeni na VPN, više nećete morati trpjeti nagle pada u vezama. To je jednostavno zato što VPN sprečava da se to dogodi.
 • Visoka privatnost: Omotajte svoje podatke enkripcijama, dodajući slojeve privatnosti i sigurnosti svim svojim mrežnim aktivnostima.
 • Prijateljske i kompatibilne VPN aplikacije: Možete instalirati i postaviti bilo koji VPN na gotovo sve platforme: PC, Mac, Android, iOS i FireStick.

Najbolji VPN za PBS

Što se tiče najboljeg VPN-a koji deblokira sadržaj poput PBS-a ili gotovo bilo kojeg drugog, ExpressVPN vrhom popisa. Tvrtka posjeduje veliku mrežu servera s tisućama i tkućice poslužitelja na različitim mjestima. Kao rezultat toga, korisnici iz cijelog svijeta smatraju da je povezivanje s njegovim poslužiteljima prilično jednostavno.

Njihova izuzetno korisna 24/7 korisnička usluga čini da ne želite iskoristiti prednost Politika povrata od 30 dana ali pretplatite se zauvijek. Možda biste htjeli provjeriti druge davatelje usluga koje ćete naći u donjoj tablici.

Kako deblokirati PBS u inozemstvu pametnim DNS proxyjima

Smart DNS usluga također se smatra ankom internetsko rješenje koja je postala popularna u doba povećane tehnologije geoblokiranja. Ova metoda je dozvolila mnogim korisnicima interneta da pristup materijalu s ograničenim ograničenjima iz svih dijelova svijeta. Za razliku od VPN-a, on ne krije vašu IP adresu. Umjesto toga, ostaje vidljiva javnosti, što je odgovor na nedostatak postupka šifriranja Smart DNS-a.

Činjenica da podatke korisnika ne širi šifriranjem čini ga manje sigurnom opcijom od VPN-a. Ali, to nema nikakvog utjecaja na to deblokiranje sposobnosti. Ako išta, puno je brži od VPN-a. Saznajte više o pametnom DNS-u u nastavku:

 • Smart DNS alat kompatibilan je s gotovo svim uređajima za streaming.
 • Možeš postava Smart DNS na uređajima poput PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad i Android.
 • Izvrsne mogućnosti za deblokiranje.
 • Što ćete dobiti za deblokiranje ovisi o vrsti na koju ste se odlučili pretplatiti.
 • Kad su prisutni prozirni proxyji ili otmica DNS-a, pametni DNS ne radi ispravno.
 • Pametnim DNS-om ne možete ručno odabrati novu virtualnu lokaciju.

Unlocator dolazi u potpunosti pakiran sa korisna usluga kupcima, 7-dnevna politika povrata novca, i super velike brzine. Danski proizvod je kompatibilan sa širokim rasponom platformi a sposobna je deblokiranje preko 200 kanala, što je nevjerojatno. Nije mnogo posrednika to može učiniti.

Streaming kompatibilni uređaji s PBS-om

 • Windows PC
 • ortak
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Android TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV

Kako deblokirati PBS izvan SAD-a – završiti

Ukratko, ako želite pristupite geo-blokiranim streaming kanalima ili web stranice u inozemstvo, morate prevara svoju internetsku lokaciju.

Oba VPN i Smart DNS proxyji dopuštaju ti da radiš upravo to. Koju ćete metodu odabrati potpuno ovisi o vama, no mi bismo svejedno željeli znati, pa pogledajte komentar ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map