Kako gledati Peaky Blinders sezonu 5 Stream Online?

Peta sezona Peaky Blindersa je u tijeku, a postavljena je za emitiranje u ovo doba godine. Kao obožavatelj, reći ću vam kako to možete gledati bez obzira gdje se nalazite. Kao što možda znate, kanali koji emitiraju seriju su geo blokirani izvan svojih zemalja, izrađivanje međunarodni pristup nemoguć.


Ali, ne kada VPN i pametni DNS unose se u sliku. Ovako možete prikazivati ​​emisiju uživo istog trenutka kad emitira bilo koji uređaj, samo čitajte dalje. 

Kako gledati vršne slijepe sezone 4 sezone na mreži?

Kako gledati vršne slijepe sezone 5 na mreži?

Kako gledati vršne slijepe izvan Velike Britanije pomoću VPN-a

Britanski će gledatelji to moći gledajte Peaky Blinders besplatno uživo na mreži zahvaljujući BBC iPlayeru. Amerikanci će morati pričekati još malo dok Netflix doda svoju sezonu 5 u svoju biblioteku. Opet BBC iPlayer an Američki Netflix blokiran je u inozemstvu. Ako želite ukloniti regionalna ograničenja i deblokirajte Peaky Blinders koji struju kanale u Australiji, Kanadi ili negdje drugdje u inozemstvu, morate prevara svoju internetsku lokaciju pomoću VPN ili Smart DNS proxyja. Pretpostavimo da ste krenuli naprijed i ignorirali naša upozorenja, naići ćete samo ove geo-pogreške prilikom pokušaja pristupa BBC-u u inozemstvu: 

“BBC iPlayer programi dostupni su samo za reprodukciju u Velikoj Britaniji.”

“Ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji. Molimo pokušajte ponovo kasnije.”

Ovo vam nikako ne može reći da ne možete pristupiti BBC iPlayeru u inozemstvu. To je moguće kod pružatelja VPN usluga. Zalažući se za virtualnu privatnu mrežu, VPN stvara upravo to i kroz nju prosljeđuje podatke korisnika. I ne samo to čuvaju podatke sigurno, ali i preusmjeravaju ih putem poslužitelja – koje korisnik odabere – i čini se da dolazi s mjesta poslužitelja. Slijedom toga, morate doći pristupiti sadržaju koji se nalazi na toj lokaciji kao i ostati siguran dok to radite. Pogledajte sve ostale pogodnosti koje morate steći nakon što ste pretplaćeni na VPN. 

  • Pristup blokiranom sadržaju: Dobivate uklanjanje ograničenja koja su nametnuta kanalima i uslugama po vašem izboru prilikom preusmjeravanja prometa putem poslužitelja sa sjedišta na toj lokaciji. 
  • Kontrolirajte svog davatelja internetskih usluga: Davatelji internetskih usluga mogu negativnim utjecajem na vašu internetsku vezu ugroziti je. Međutim, to možete izbjeći s VPN vezom. 
  • Steknite privatnost na mreži: Postupak šifriranja koji se dogodi kada se povežete s VPN-om osigurava da niste izloženi on-line, a vi možete pregledavati web s potpunom privatnošću.
  • Jednostavne aplikacije: Bez jednostavnih softverskih klijenata, korisnici ne bi našli korisnost VPN proizvoda.  

Najbolji VPN za Peaky Blinders 

Obećavam vam da nema bolje usluge od toga ExpressVPN. Samo isprobajte 30 dana, a zatim nam javite vrijedi li pretplata ili ne. Da, možete uzeti za 30-dnevno okretanje zatim odjavite pretplatu i vratite svoj novac ako nije zadovoljan.

Tvrtka vodi mnogo poslužitelja širom svijeta, a to samo poboljšava brzinu strujanja. No, ako niste upućeni u to, evo nekih drugih pružatelja usluga koje možete iskoristiti. 

Kako strukturirati vrhunske slijepe on-line putem pametnog DNS-a

Možeš pobijediti geo-ograničenja na dva načina, VPN ili pametni DNS. Prvo osigurava sigurnost, drugo jamči brže brzine. Ti odluči. Ako ste nestrpljivi tip koji brine manje o mrežnoj sigurnosti, nastavite i pretplatite se na Smart DNS. Ali imajte na umu da niti šifrira niti skriva vašu IP adresu. Međutim, zahvaljujući nedostatku enkripcije, morate doći iskusite veće brzine strujanja. Ako to želite, pročitajte više o tome što očekivati ​​od Smart DNS-a.

  • Sa pretplatom Smart DNS stižete do deblokirajte sve vrste UK kanala u inozemstvu. 
  • Ako vaš davatelj internetskih usluga koristi prozirne proxyje ili otmicu DNS-a, postoji mogućnost da vaš Smart DNS možda neće raditi.
  • Pametni DNS je gotovo kompatibilan sa svim uređajima za strujanje: PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad i Android.
  • Deblokirate samo ono što vaš Smart DNS podržava blokiranje. 
  • Sa Smart DNS-om ne možete ručno odabrati novu virtualnu lokaciju.

Ako se odlučite za upotrebu pametnog DNS-a, nemojte više tražiti to Unlocator obuhvatila te. Ovo je proxy koji podržava deblokiranje preko 220 kanala, što ga čini savršenim izborom za mrežno strujanje. Dobivate korist od i period od 7 dana gdje možete isprobati uslugu i vidjeti hoće li vam se svidjeti. 

Kako bilo gdje gledati vršne slijepe sezone 5?

Nakon uspješnih sezona, peta sezona Peaky Blindersa postala je visoko očekivana. Sa zvijezdama kao što su Adrien Brody, Cillian Murphy, Tom Hardy i Charlotte Riley koji su svi na zabavi, ova je TV serija zapravo vrijedna gledanja. Hoćete li koristite VPN ili pametni DNS da ga struji? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me