Kako gledati prijenos uživo Rally Dakar 2020?

Rally Dakar kreće dalje 5. siječnja 2020. godine u Jeddah i zaključuje 12 etapa kasnije u Qiddiyahu u blizini saudijske prijestolnice Rijada. S obzirom na veličinu utrke emitirat će se niz plaćenih i besplatnih streaming kanala Rally Dakar 2020 uživo na mreži. Da budemo precizni, utrka će biti dostupna u 190 zemalja. Ali što je s pet isključenih? Što ako si netko ne može priuštiti svoj lokalni kanal? Pa, to se može dogovoriti. Slijedite ovaj vodič i naučite kako gledati Rally Dakar 2020 živjeti bilo gdje.

Kako gledati Rally Dakar 2018 prijenos uživo

Kako gledati prijenos uživo Rally Dakar 2020

Rally Dakar 2020 Live Streaming Channel

S obzirom da je to jedna od najvećih utrka na svijetu, Rally Dakar se može pohvaliti bez presedana u medijima. Ima partnere u 190 zemalja oko svijeta.

Međutim, ti kanali jesu ograničen njihovim zemljama, što znači da ako živite u inozemstvu, ne možete im pristupiti. Neki su plaćeni, a neki besplatni, a svi znamo što je vaš preferirani izbor, BESPLATNO.

Ali što ako živite izvan područja pokrivanja kanala? To je lumbar, zar ne misliš? Vidite, kanali za strujanje primjenjuju ono što nazivamo, geografski blokova. Obrambeni mehanizam za štiti njihovo pokriće i prava licenciranja.

Oni pregledavaju vašu IP adresu kako bi utvrdili vašu fizičku lokaciju. A kad to jednom postignete, dobit ćete blokirano gotovo odmah. Ali to ne bi trebalo biti ovako dugo. Prvo, pogledajmo službeni Rally Dakar kanali i tada možemo ciljati na to rješenjem odgovarajućim rješenjem.

Sad kad smo pokrili koji kanali emitiraju legendarnu rasu, što kažete, idemo na mjesto gdje riješenje laži?

Rally Dakar 2020 uživo – gdje god se nalazili

Ovi Rally Dakar streaming kanali geo-blokiran. Stoga ih možete gledati samo ako živite u njihovim odgovarajućim regijama. Do zaobići ta geo-ograničenja, morate prevariti svoju internetsku lokaciju.

Postoje dvije metode za to. Prvi je a VPN. Kad se povežete s virtualnom privatnom mrežom, možete maskirati svoju IP adresu i pojaviti se na mreži koristeći novu IP adresu.

Budući da je SBS besplatan, ciljajmo ovaj kanal. SBS je dostupan samo u Australiji, što znači da vam je za to potrebna australska IP adresa. Ako ga nemate, kanal će vas pozdraviti s tim poruka o grešci:

“Nažalost, ovaj je videozapis dostupan samo za streaming u Australiji zbog prava objavljivanja.”SBS poruka o pogrešci

Kako doći do Australijski IP? Pa, to je lako ako i vi povežite se s VPN serverom u zemlji. Nakon što to učinite, čini se da vaš promet dolazi iz Australije i dobit ćete karticu Australijska IP adresa u procesu. Kao rezultat toga, SBS i svi kanali sa sjedištem u Aussieu bit će vam na raspolaganju bez obzira gdje prebivate.

Koraci

Dobijanje kanala širom svijeta prilično je lak zadatak. Sve što trebate učiniti je slijedite dolje navedene korake i uživo ćete gledati 2020. Rally Dakar uživo:

  1. Idi preko ExpressVPN i prijavite se.
  2. Preuzmite njihovu VPN aplikaciju na svoje PC, Mac, iPhone, iPad ili Android.
  3. Nakon instaliranja aplikacije, pokrenite je, prijavite se i povežite se s australskim VPN serverom.
  4. To ćete sada moći stream online Rally Dakar 2020 uživo.

Isti postupak omogućava vam da deblokirate bilo koji drugi streaming kanal Rally Dakar. Dok ExpressVPN na vrhu je popisa najbolji VPN davatelji u industriji, postoje i druge VPN usluge koje također možete koristiti gledajte Rally Dakar 2020 online.

Stream Rally Dakar 2020 uživo putem pametnih DNS proxyja

Osim VPN-a, možete ga koristiti Smart DNS proxyji do pristupite geo blokiranim kanalima iz cijelog svijeta. Iako ti ne dobivaju novu IP adresu kod Smart DNS-a ova alternativna metoda ima svoje prednosti kada je u pitanju zaobilazeći regionalna ograničenja.

  • Vaša IP adresa ostaje ista. Stoga i dalje možete gledati svoje lokalne kanale sa Smart DNS postavkom na svojem streaming uređaju.
  • Vaša brzina interneta ostaje ista.
  • Smart DNS kompatibilan je sa svim vašim uređajima. Gledajte Rally Dakar 2020 na Xboxu, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Smart TV, Chromecast, Android, iPhone, PS4 ili iPad.
  • Jedno pametno postavljanje DNS-a istovremeno deblokira streaming kanale iz različitih regija,

Unlocator je Smart DNS proxy usluga koja podržava deblokiranje SBS-a, France TV, RTVE, SuperSport, i mnogi drugi streaming kanali Rally Dakar 2020 iz cijelog svijeta. Oni čak nude i besplatno 7-dnevno probno razdoblje. Ako želiš strujte Rally Dakar 2020 koristeći Smart DNS, Unlocator je put kojim treba ići.

2020 Rally Dakar route

Rally Dakar 2020. održat će se u Saudijskoj Arabiji od 4. do 18. siječnja 2020. godine. Saudijska Arabija ide veliko na međunarodno sportsko gostovanje. Prvo smo trebali vidjeti WWE u zemlji i sada, the Rally Dakar.

Ovo će obilježiti prvi put kada Dakar krene u katedralu bliski istok. KSA je potpisala a petogodišnji ugovor biti domaćin naporne utrke i ubuduće ne vidim nigdje da ide.

S druge strane, istrajmo malo dublje u utrku. Ne želimo to zaboraviti dvostruki svjetski prvak Formule 1 Fernando Alonso će se natjecati u siječnju Dakar Rally s Toyota Gazoo Racing.

Udaljenost utrke je veća od 7.900 km, a natjecatelji će se nadvladati 5000km posebnih faza. Pogledajte ovogodišnju rutu:
Rally Dakar 2020 Route

Možda kratki teaser?

Ove godine u trci dolazi promjena. Dakar je dodao “Super Marathon” fazu za motocikle gdje će biti dopušteno 10 minuta rada na strojevima. Možete li pogoditi koliko će biti ključno upravljanje vozilom? Ali sada, znate gotovo sve o utrci. Zašto vam ne dam kratki uvid u ono što možete očekivati ​​dok čekate da 5. siječnja 2020. uđe u vaš kalendar?

 

Kako gledati Rally Dakar 2020 Free Live Online?

Oba VPN i Pametan DNS sjajni su po tome što vam omogućuju da deblokirate geografski blokirane kanale na svojim omiljenim uređajima za streaming. To znači da stižete stream Rally Dakar besplatno uživo online onako kako želite, gdje želite.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me