Kako gledati prijenos uživo u Euroligi 2018/2019

Euroliga je europska košarka jednaka UEFA Ligi prvaka. Zanimanje za natjecanje posljednjih je godina u stalnom porastu dok se milijuni gledatelja okupljaju pred svojim ekranima kako bi navijali za svoje omiljene ekipe. Sad se možete pitati, “Kako mogu besplatno gledati Euroligu uživo na mreži?”. Postoji niz besplatnih i plaćenih streaming kanala koji emitiraju Euroligu u Europi Velika Britanija, Njemačka, Francuska, Španjolska, Turska, ili Italija. Međutim, većina ovih kanala za streaming su geo-blokiran izvan njihovih regija.

Kako gledati prijenos uživo u Euroligi 2017/2018

Kako gledati prijenos uživo u Euroligi 2018/2019

Tako, kako možete deblokirati i gledati strujne kanale Eurolige? Možeš zaobići geografska ograničenja pomoću VPN ili Smart DNS proxyja. Pročitajte sljedeći vodič za više informacija o kako uživo putem Eurolige.

Kako gledati Euroligu na mreži s VPN-om

Kad sam prvi put pokušao gledati Euroligu na Eurosport Playeru izvan Velike Britanije, a geo-pogreška iskočio na ekranu govoreći mi da ne mogu pristupiti kanalu. Pokazalo se da uslugu streaminga samo ima prava emitirati turnir unutar Ujedinjenog Kraljevstva.


Ali ipak, zapitao sam se kako je ta web stranica tada znala da sam u inozemstvu. Nakon malo internetskog istraživanja, ustanovio sam da Eurosport Player i svaki drugi web domaćin mogu pratiti vašu lokaciju putem vašeg IP adresa. Stoga vam je potrebna virtualna privatna mreža, aka VPN.

VPN vam može pomoći zaobići geo-blokove lažiranjem vaše internetske lokacije. Kako? Omogućuje vam povezivanje s bilo kojeg poslužitelja koji želite iz cijelog svijeta, a zatim dodjeljuje novu IP adresu iz regije koju ste odabrali.

Na primjer, ako želite gledati Euroligu na Eurosport Playeru, morate se povezati s poslužiteljem iz Velika Britanija. A ako više volite beIN Sports, vaša veza mora biti na poslužitelju s servisa Bliski Istok ili Sjeverna Afrika.

VPNs će također šifriranje prometa kad god se povežete s mrežom kako biste spriječili da vaš internetski pružatelj usluga ili druge stranke koje su na snimanju pregledavale vašu aktivnost. Za gledanje sezone Eurolige 2018/2019 iz inozemstva trebate:

 1. Registar na dobro poznatu VPN uslugu jer će nuditi poslužitelje u više zemalja, uključujući gore spomenute.
 2. Zatim, preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na vašem uređaju. Dobre usluge kompatibilne su s većinom platformi, uključujući ortak, PC, Android, iPad, iPhone, i više.
 3. Prijaviti se i Spojiti na poslužitelj iz bilo koje od zemalja koje sam već spomenuo. Sve ovisi o tome koji kanal želite.
 4. Otvorena uslugu streaminga i gledajte svoje omiljene timove.

Najbolji VPN-ovi za strujanje Eurolige

Da biste uštedjeli probleme traženja pravog davatelja VPN-a, preporučujem vam da ga koristite ExpressVPN. Ovo je onaj koji sam koristio posljednji put kada sam gledao Euroligu iz inozemstva. U stvari se sada povezujem s ExpressVPN-om kad god idem na internet.

Ako želite zaobići mrežna ograničenja, ova je usluga savršena za vas jer je prešla 3.000 poslužitelja u 94 zemlje. To znači da možete gledati sezonu Eurolige 2018/2019 dalje bilo koji od gore navedenih kanala.

Nadalje, tvrtka nudi Politika povrata od 30 dana kako bi vam pružili priliku da testirate sve njegove značajke prije nego što donesete konačnu odluku. Ako vam se ne sviđa, vratit ćete svoj novac bez imalo žurbele.

Mislim da nema drugog VPN-a koji označava sve okvire kao što je ExpressVPN, ali brendovi u nastavku sigurno se približavaju. Ove će vam usluge omogućiti pristup bilo kojem kanalu koji emitira Euroligu.

Live Live Euroleague uživo putem Smart DNS proxyja

Internetska ograničenja također možete izbjeći koristeći Smart DNS proxy. Ovaj alat također može prevara svoju lokaciju, ali za razliku od VPN-a, neće sakriti vašu IP adresu ili šifrirati vaš promet, umjesto toga će samo preusmjeriti Lokacija vezane dio vašeg prometa. Zbog toga ne možete deblokirati nijedan kanal koji želite.

Vidite, svaka Smart DNS usluga ima popis podržani kanali. Stoga, prije nego što se pretplatite na jedan, morate biti sigurni da je kanal koji želite biti uključen na taj popis.

Imajući to u vidu, preporučujem vam da krenete Unlocator. Omogućuje vam pristup preko 200 kanala, uključujući beIN sport, Viaplay, ESPN, NBA League Pass, BT Sport, SuperSport i još mnogo toga. Štoviše, možete isprobati uslugu prije nego što se dugotrajno obvezate zahvaljujući 7-dnevnom besplatnom probnom razdoblju koje tvrtka nudi.

 1. Prijavite se na poštovan usluga poput Unlocatora.
 2. Konfigurirajte Smart DNS na uređaju koji želite koristiti. Možete ga postaviti na svoj Android pametni telefon, iPhone, iPad, PC, Mac, PS4 / PS3, Xbox, Roku, Apple TV, Smart TV i više.
 3. Unlokatora ima dosta priručnici i upute za postavljanje kako bi vam pomogao da instalirate uslugu.
 4. Uživajte u gledanju Eurolige iz bilo gdje u svijetu.

Na kraju, imajte na umu da Smart DNS proxyji ne mogu pravilno funkcionirati ako ih koristi vaš davatelj internetskih usluga DNS otmica ili transparentni punomoćnici. 

Kanali za strujanje eurolige

Možete strujati 2018/2019 Euroliga sezonu uživo putem interneta na bilo kojem od sljedećih službenih kanala:

 • NBATV (SAD)
 • Flosports (SAD)
 • Igrač Eurosporta (Velika Britanija)
 • Filmska zvijezda (Španjolska)
 • SFR (Francuska)
 • Viaplay (Skandinavija)
 • Digisport (Mađarska)
 • POČETI Sport (MENA)
 • Euroleague.TV (International *)
 • Eurosport (Azija)

* Nije dostupno u Velikoj Britaniji, Irskoj ili Italiji.

Kako gledati uživo na Euroligi 2018/2019 – Smart DNS proxy ili VPN

Sa novim Euroliga sezona se brzo približava, i jedno i drugo VPN i Smart DNS proxyji pomoći će vam da uhvatite sve akcije i streaming Euroliga uživo online bilo gdje u svijetu.

Znate li još kanala koji emitiraju Euroligu? Javite nam se u odjeljku za komentare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me