Kako gledati prijenos uživo za Masters Snooker 2020. godine

Dafabet Masters Championship odvija se između 12. siječnja 2020. i 19. siječnja 2020. godine u palači Alexandra u Londonu. Engleska. Još od John Spencer podigao taj trofej unutra 1975, turnir je stekao puno zujanja širom svijeta. Što nas dovodi do činjenice da ga ne mogu svi gledati na internetu ljubazno geografski ograničenja. Ali to će se danas promijeniti. To je jednostavno, lako i lako je vodič gledajte uživo Masters Snooker 2020 bilo gdje.

Kako gledati prijenos uživo za Masters Snooker 2020. godine

Kako gledati prijenos uživo za Masters Snooker 2020. godine

2020. Masters Snooker – Global Broadcasters

Snooker vrlo je popularan sport u cijelom svijetu, zbog čega je prilično očito zašto ima toliko mnogo emitera. Povratak u 2016, svjetsko prvenstvo u snookeru privuklo gotovo 300 milijuna gledatelja globalno, s 210 milijuna od njih u Kina sam.

Po mom mišljenju, gledanost bi bila toliko veća od ovoga da kanali nisu bili geografski ograničena na njihove zemlje samo. Vidite, svaki se kanal na popisu u nastavku pokriva samo Snooker emitiranje u svojoj regiji.


To je zbog zakoni o autorskim pravima i ugovori o distribuciji. Stoga ograničavaju gledatelje na određenu lokaciju. Ali kako usluge strujanja ili web stranice mogu odrediti vašu lokaciju? Jednostavno, koristeći svoje javna IP adresa.

Vaša IP adresa otkriva puno informacija o vama, uključujući i vaše fizički smještaj uređaja. Jednom kada usluga utvrdi vašu lokaciju, učinit će se blok gotovo trenutno. Ali to je problem koji moramo popraviti. Dakle, za sada provjerite koji kanali možete strujati 2020. Dafabet majstori na, a ostalo prepustite meni.

 • BBC iPlayer (Velika Britanija)
 • DAZN (SAD, Kanada i Brazil)
 • Eurosport (Pan-Europe)
 • CCTV (Kina)
 • Sky Go NZ (Novi Zeland)

To su kanali praćeni njihovim područjem dostupnosti. Nakon što završite s ovim vodičem, moći ćete pristupite im bez obzira gdje živite na karti.

Majstori 2020. – stvarna globalna pokrivenost

Iako je dostupan u nekoliko zemalja, puno obožavatelja neće ga imati priliku vidjeti. Ali s a Virtualna privatna mreža, zaobilaženje regionalnih ograničenja postaje lak zadatak.

VPN je alat za cyber-sigurnost koji štiti vaše podatke i mijenja vaše virtualno mjesto boravka u trenutku kad se povežete. Preusmjerava vaš promet putem privatni tunel, odobravajući vam šifriranje vojnog stupnja i a nova IP adresa u procesu.

Naravno, ova IP adresa vrijedi u zemlji u kojoj se nalazi poslužitelj koji ste odabrali. Dat ću vam primjer BBC iPlayer kao što je kanal besplatno.

Ako se povežete s poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu, možete dobiti UK adresa UK čak i ako živite u SAD, Australija, UAE, Kina, ili bilo gdje drugdje u inozemstvu.

Ovo će navesti BBC-a na razmišljanje da trenutno živite u Velikoj Britaniji. Dakle, možete gledajte Snooker Masters 2020 uživo na mreži. Možete koristiti istu metodu za pristup bilo kojem drugom kanalu na popisu, ali kao što sam spomenula, BBC iPlayer je besplatan.

Koraci – 2020. gospodari svuda

Trebate cjelovitiji izgled? Evo kako to sve postaviti.

 1. Prvo trebate prijavite se kod davatelja VPN-a.
 2. Sada kada imate VPN račun, vrijeme je da instalirate VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iPhone, iPad.
 3. Pokrenite aplikaciju, prijavite se i zatim se povežite s poslužiteljem na kojem je dostupno emitiranje:
  • Američki poslužitelj za DAZN.
  • UK server za BBC iPlayer.
  • Poslužitelj na Novom Zelandu za Sky NZ, itd …
 4. Pokrenite web lokaciju ili aplikaciju kanala.
 5. Možeš struji Dafabet Masters 2020. godine živite ma gdje bili.

Imajte na umu da ne rade svi VPN-ovi s sličnim BBC iPlayer i DAZN. Ove usluge primjenjuju neku vrstu VPN bloka koji ukida vaš pristup. Međutim, ako želite gledajte uživo Masters turnir 2020. uživo, prijavite se s isprobanim ExpressVPN. Uključio sam i druge VPN usluge koje možete upotrijebiti za zaobilaženje regionalnih ograničenja u nastavku.

Gledajte Dafabet Masters 2020 uživo uživo putem pametnih DNS proxyja

Smart DNS proxy također deblokira web lokacije sa ograničenim geološkim ograničenjima Kao BBC iPlayer za ljubitelje snookera izvan Velike Britanije. Iako ova metoda djeluje na drugačiji način kako bi se zaobići geografska ograničenja. Evo što biste trebali znati.

 • Pametni DNS je kompatibilan s bilo kojim uređajem za streaming. BBC iPlayer možete gledati na iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV i Xbox
 • Pametan DNS ne mijenja se Vaša IP adresa (Možete se kretati između ograničenih kanala i lokalnih kanala istovremeno).
 • Pametan DNS ne šifrira vaš internetski promet, što znači da ćete strujati u punoj brzini.
 • Ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica, Smart DNS vjerojatno neće dobro raditi za vas.

Kao što je slučaj s VPN-om, ne podržavaju sve Smart DNS proxy usluge deblokiranje BBC iPlayera u inozemstvu. Ako želite koristiti Smart DNS za gledajte 2020. Masters Snooker uživo putem interneta, prijavite se s Unlocator. Unlocator radi s BBC-om i ima 7-dnevno besplatno probno razdoblje također.

Masters snooker 2020. – Unutar Dafabeta

Osobno sam još uvijek dirnut onim što se dogodilo na prošlom prvenstvu. O’Sullivan bio je veliki favorit za osvajanje Dafabet 2019., ali završio je kao drugi. 

Nikad se ranije nisam vidio da se to događa u sportu, ali Ronny je odbacio svoju medalju i dao ga članu gomile. To je bila izvanredna gesta koliko je igrač skroman.

Ronny je izgubio od Judda Trumpa, što čini Adut vaš branitelj za 2020. majstori. On je ubačen izravno u prvi krug. No, pitanje je hoće li i ovaj put pobijediti?

Nagradni fond je prilično pristojan, što ga čini ukupno £ 725,000. Evo kako se distribuira:

 • Pobjednik: £ 250,000
 • Privlačenje: 100.000 funti
 • Polufinale: 60.000 funti
 • Četvrtfinale: 30.000 funti
 • Zadnjih 16: 15.000 funti
 • Najveća pauza: 15.000 funti

Prethodni pobjednici

Prvenstvo ne bi bilo ono što jest da nije bilo na prethodnim turnirima i pobjednicima. Dopustite da vas brzo prođem memorijskom stazom i vidim neke od onih koji su prije podigli trofej 12. siječnja 2020. godine pogađa naš kalendar.

Kako gledati 2020. Masters Snooker Besplatno uživo online?

U to nema nikakve sumnje Judd Trump uložit će ogromne napore da zadrži svoj naslov dok ide protiv vrhunskih igrača iz cijelog svijeta. Sigurno neće biti lako u nazočnosti legende o snookeru.

Sve ukratko, ako živite u zemlji emitiranje nije dostupno, niti koristite VPN ili Pametan DNS do streaming Masters 2020 uživo putem interneta. Ubacite me u komentare ispod u slučaju da želite više pomoći postavljanje dviju usluga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me