Kako gledati probnu i grešku 2 sezone uživo

Kako gledati probnu i pogrešku sezona 2 uživo putem interneta? suđenje & Pogreška: Dama, Killer u četvrtak premijerno prikazuje svoju drugu sezonu na NBC-u epizodom pod nazivom “Kofer”. Zarez u naslovu služi vrlo važnoj svrsi. Lavinia Peck-Foster, koju glumi Kristin Chenoweth, uhvaćena je sa mrtvim tijelom svoga supruga u prtljažniku automobila. Odatle i naslov Dama, ubojica. E sad, to zvuči obećavajuće! Nažalost, obožavatelji suđenja i pogreške koje se nalaze izvan SAD-a neće moći gledati TV seriju jer će se emitirati na NBC-u. Nacionalna radiodifuzna kompanija američka je engleska komercijalna televizijska mreža na engleskom jeziku kojoj se može pristupiti samo unutar američkih granica.


Kako gledati probnu i grešku 2 sezone uživo

Kako gledati suđenje & Greška sezona 2 uživo na mreži

Unatoč ograničenjima koja su nametnuta NBC-u, stanovnici televizije i promatrači serija mogu putem VPN-a strujati NBC-ov sadržaj izvan SAD-a. Ova tehnologija svojim korisnicima omogućuje IP koji im je potreban za zaobilaženje određenih geo-ograničenja. Jednom kada se povežu s VPN serverom, korisnici iz Australije, Kanade, Velike Britanije i Njemačke mogu gledati Probnu i pogrešku: Lady, Killer na NBC-u s VPN-om na PC-u, Mac-u, Androidu, iPhoneu ili iPadu.

Kako gledati suđenje & Pogreška: Dama, ubojica izvan SAD-a s VPN-om

Američki sitcom vraća se NBC-u s novim zločinom u razbacivanju i ponovnim epizodama, počevši od ovog četvrtka. Urnebesna NBC komedija spada među izbore Hollywood Reportera kao najočekivanija emisija u SAD-u. Američki stanovnici imaju veliku sreću što su se nalazili unutar američkih granica jer bez problema prenose NBC-ove emisije. Što se tiče onih koji su izvan SAD-a, njihova se sreća mora promijeniti kad se jednom povežu s pružateljem VPN usluga. VPN bi povezao njihov streaming uređaj s jednim od njegovih poslužitelja (američki poslužitelj) i stvorio sigurnu vezu putem Interneta. Nakon povezivanja s tim poslužiteljem, vaša IP adresa zamjenjuje se novom (onom od američkog poslužitelja). Radeći to, bit će vam dodijeljen američki IP koji će vam ispunjavati uvjete za pristup ograničenom sadržaju (američki sadržaj, NBC). Evo kako upotrebljavate VPN za gledanje suđenja i pogreške: Dama, ubojica izvan SAD-a:

 1. Potražite vjerodostojnog pružatelja usluga (npr ExpressVPN) i prijavite se s njima.
 2. Preuzmite i instalirajte njihove VPN aplikacija na tvoj Android, Fire TV Stick, Mac, iOS ili PC.
 3. Otvorite aplikaciju i povežite se sa VPN poslužitelj NAS. 
 4. Dobit ćete američku IP adresu.
 5. Suđenje struji i greške: Dama, ubojica iz bilo kojeg dijela svijeta.

Za uspješno deblokiranje kanala, usluga ili web stranica pretplatite se ExpressVPN. Toplo preporučujemo tog davatelja usluga jer znamo za činjenicu da je i više nego što je u stanju pružiti NBC-ovu probnu i pogrešku: Dama, ubojica, na vaše streaming uređaje bez obzira gdje se nalazite. Osim toga, u tablici smo naveli ostale pružatelje usluga dostupne na tržištu.

Suđenje i greška: Dama, ubojica

Oduševljeni smo što se takva komična elektrana pridružila našem showu, “rekao je Jeff Astrof (izvršni producent serije).„ Kad smo odlučili da radimo ubojicu, znali smo da može biti samo jedna osoba dovoljno velika da napuni klizaljke Johna Lithgowa. Bila je naš prvi izbor cijelo vrijeme i na sreću smo postali dostupni u pravo vrijeme. Ubojstva i karaoke u East Pecku nikada neće biti zabavniji. “

Kristin Chenoweth pridružuje se glavnoj ulozi ove sezone kao glavna osumnjičena glumica nasljednica Lavinia Peck-Foster. Sudi joj se za ubojstvo nakon što je tijelo njenog supruga pronađeno u kovčegu na stražnjem dijelu automobila. Međutim, čini se da je ravnodušna prema čitavoj situaciji u koju je uključena. Ona vjeruje u Josha i njegovu odvjetničku tvrtku – koja je u sezoni 1 predstavljala lika Johna Lithgowa Larryja Hendersona – da je brani i dokaže svoju nevinost. Ako je kriva za bilo što, to je fenomenalno.

 • Datum izlaska: Četvrtak, 19. srpnja
 • Kanal: nacionalna komunikaciona mreža
 • Uloge:
  • Nicholas D’Agosto kao Josh Segal
  • Jayma Mays kao Carol Anne Keane
  • Steven Boyer kao Dwayne Reed
  • Krysta Rodriguez kao Summer Henderson
  • Sherri Shepherd kao Anne Flatch
  • John Lithgow kao Larry Henderson
  • Kristin Chenoweth kao Lavinia Peck-Foster
  • Amanda Payton kao Nina Rudolph
 • epizode:
  • Kofer
  • Vremenska traka
  • Čas ubistava
  • Rupa u slučaju

Pokušaj i pogreška sezona 2

Pogledajte probnu i pogrešnu damu, ubojicu izvan SAD-a

Bez obzira jeste li primijetili reference „Stubište“ ili „Jinx“, i dalje ćete se beskrajno smijati Probnom tekstu & Sezona grešaka 2. TV serija otvara se s dvije nove epizode u četvrtak na NBC-u. Ako ste u SAD-u, kudos za vas. Ako ne, bolje odaberite brzi VPN! Sve u svemu, znamo da pravi ljubitelji kriminala koji cijenimo dobar smijeh s vremena na vrijeme neće gubiti vrijeme i pretplatit će se na VPN kako bi uhvatili premijeru druge sezone.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me