Kako gledati ReelzChannel izvan SAD-a?

Pokrenuta 2006. godine, Reelz je američka televizijska mreža čiji je sadržaj fokusiran Stvarne priče, stvarni životi, i Prave slavne osobe. Većina programa vrti se oko hollywoodske i filmske industrije, a to ga čini jednim od najboljih kanala za podešavanje ako želite saznati što se događa na zabavnoj sceni. Na vlasništvu Hubbard Broadcastinga kanal je također dom brojnih popularnih emisija poput Celebrity Page, The Kennedys, Hollywood Hillbillies i World Without End..


Kako gledati Reelz sada u inozemstvu?

Kako gledati ReelzChannel izvan SAD-a?

Je li Reelz dostupan izvan SAD-a?

Reelzchannel nudi i niz servisa za strujanje, a najpopularnije su DirecTV i antene. Ako više volite streaming sadržaja u pokretu, najbolje je stvoriti račun na njihovoj Reelz Now streaming platformi. Morate odrediti svog digitalnog ili satelitskog pružatelja usluga dok postavljate svoj račun, ali nakon što to učinite, bit ćete spremni.

Ono što možda ne biste cijenili je to da kanal mogu gledati samo korisnici sa sjedištem u SAD-u. Usluga nije dostupna gledateljima izvan SAD-a, a provodi se putem geo-restriktivnih blokova koje servis postavlja na svoju web stranicu. Ovi blokovi uskraćuju pristup svima koji nemaju američku IP adresu, što znači, čak i ako ste se na nju prijavili, nećete moći strujati bilo koju Reelzchannel emisiju u inozemstvu.

Ovo je zasigurno loša vijest za svakog vjernog gledatelja koji boravi u SAD-u, ali slučajno ih je u inozemstvo poslao njihov poslodavac, ili svima koji su možda mogli otputovati iz SAD-a na odmor. Budući da će vaša IP adresa odrediti zemlja iz koje pristupate usluzi, bit će očigledno da ste u inozemstvu, a samim tim će vam biti zabranjen pristup. Ako gledanje emisija iz Reelzchannela izvan SAD-a ne sjedi dobro s vama, onda je jedino što možete učiniti kako biste osigurali da svoje omiljene emisije usmjeravate s bilo kojeg mjesta gdje se pretplatite na VPN..

Upotreba VPN-a za strujanje Reelzchannela izvan SAD-a

Virtualna privatna mreža omogućuje vam šifriranje veze povezivanjem sa poslužiteljima sa sjedištem u drugim zemljama. Ako je vaša veza šifrirana, moći ćete sakriti što tražite od svog davatelja internetskih usluga, a također ćete dobiti pristup web-lokacijama i kanalima s ograničenim geografskim ograničenjem putem tamo utemeljenih poslužitelja. Za strujanje Reelza sve što trebate je povezati se s američkim poslužiteljem bez obzira gdje se nalazili. Evo kako pomoću VPN-a možete gledati Reelz Now u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje izvan Sjedinjenih Država:

 1. Prijavite se za davatelja VPN usluga.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju.
 3. Spajanje na kanadski poslužitelj; ovo će vam omogućiti da pregledavate web koristeći američku IP adresu.
 4. Gledajte Reelz Now ili bilo koji drugi američki kanal s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Korištenje VPN-a omogućuje vam i obilaženje svih geo-blokova koje je vaš davatelj internetskih usluga mogao postaviti kako bi pokušao i upravljao vezom. Uključuju ograničavanja protoka podataka i ograničenja podataka, što stvarno ne biste trebali imati ako ćete prenositi jako puno. VPN vam također omogućuje da provodite osjetljiv rad na mreži uz uvjerenje da vaša sigurnost neće biti ugrožena. Vaša će veza biti šifrirana, pa će podaci vaše kreditne kartice i podaci o bankovnom računu ostati skriveni od svih koji imaju zlonamjerne namjere. Korištenje VPN-a također znači pristup širokom rasponu web lokacija s ograničenom geološkom dozvolom te vam omogućuje promjenu ili skrivanje lokacije. 

Najbolji VPN-ovi za strujanje Reelzchannela izvan SAD-a

Budući da znamo da odabir VPN-a može biti vrlo stresan, već smo identificirali nekoliko stvari koje možete upotrijebiti za deblokadu Reelzchannela izvan SAD-a..

1. ExpressVPN

ExpressVPN je na vrhu našeg popisa najbolji VPN za strujanje Reelza izvan SAD-a, zahvaljujući broju poslužitelja od oko 2000 razasutih u više od 90 zemalja s uključenim SAD-om. Usluga je smještena na Britanskim Djevičanskim otocima, gdje nema ograničenja ili propisa koje je postavilo tijelo za podatke. To im omogućuje da nude pouzdanu politiku nulti evidentiranja. Usluga je također poznata po uglednom timu za korisnike koji je uvijek dostupan 24 sata dnevno putem e-maila ili live chat-a.

ExpressVPN omogućuje do 3 istodobna povezivanja, što znači da ćete moći strujno presvlačiti do 3 simultana uređaja. Usluga također podržava OpenVPN, L2TP / IPSec i SSTP kao VPN protokole koje biste mogli koristiti i nudi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu vaših mrežnih aktivnosti. Neograničena propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja dolaze prema zadanim postavkama, zajedno s prekidačem za Internet Internet, prikrivenim poslužiteljima, podrškom za bujice i značajkom podijeljenog tunela. Ako vam ovo zvuči kao idealni davatelj, trebali biste stvarno potražiti naš vodič ExpressVPN Review kako biste saznali više o njemu.

2. BulletVPN

Naziv poput BulletVPN zasigurno aludira na brzinu koju ćete doživjeti nakon što se odlučite prijaviti na uslugu. BulletVPN sa sjedištem u Estoniji lako je jedna od najpouzdanijih usluga za strujanje Reelza izvan SAD-a i nećete trebati dugo čekati da usluga bude spremna za njezine super brze servere. Usluga vam također omogućuje dodavanje do 3 više veza, sve pod jednim računom, a nudi i OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP i IKEv1 i IKEv2.  

Usluga ima širok spektar podržanih uređaja jer postoje aplikacije dostupne za Android, Mac OS, iOS i Windows. Svoj Apple TV, Roku, Smart TV, PS3, PS4, Xbox One ili Xbox 360 možete osigurati i putem virtualnog usmjerivača. BulletVPN dolazi i sa značajkom Smart DNS koja vam pomaže pristupiti geografski ograničenim web lokacijama, kao i nekim poslužiteljima koji podržavaju prijenos datoteka P2P. Sučelje VPN aplikacije je također vrlo lako za kretanje, a uz uslugu korisničke podrške koja je dostupna 24/7, možete se savjetovati s timom kad god naiđete na probleme. Pogledajte naš pregled BulletVPN radi detaljnije analize o tome što ćete dobiti s BulletVPN pretplatom.

3. NordVPN

NordVPN se na ovom popisu nalazi i kao pouzdana usluga koja vam može pomoći da deblokirate Reelz izvan SAD-a. Pružatelj usluga ima više od 4000 poslužitelja razbacanih u preko 60 zemalja i ima mnoštvo značajki dizajniranih da utječu na veličinu njegove mreže i pruže vam optimalnu sigurnost. NordVPN je također dovoljno izdašan da dopušta do 6 višestrukih veza, a također nudi solidnu nultu uslugu prijave svoje baze u Panami.

Sa tako širokom mrežom NordVPN omogućuje korisnicima da odaberu na koje će se servere spojiti na temelju onoga što točno žele raditi. Postoje poslužitelji optimizirani za HD streaming, bujice, dijeljenje datoteka P2P, kao i istovremeno velika preuzimanja datoteka. NordVPN je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji omogućava DoubleVPN šifriranje, gdje vaši podaci prolaze kroz dva poslužitelja umjesto da jedan udvostručuje vašu AES enkripciju od 256 bita. Usluga također ima namjenske IP adrese za korisnike koji bi željeli još više pažnje usmjeriti prema njihovoj sigurnosti i nudi CyberSec softver koji sprječava da oglasi i zlonamjerni softver ometaju vaše pregledavanje, i još uvijek, to nije sve što pružatelj može ponuditi. Da biste saznali što više NordVPN ima u trgovini, pogledajte našu NordVPN recenziju.

Zaključak o tome kako gledati Reelzchannel izvan SAD-a

Streaming Reelzchannela izvan SAD-a ne bi trebao biti problem ako imate odabranog pravog VPN pružatelja usluga. U ovom smo pregledu pogledali ExpressVPN, BulletVPN i NordVPN; tri pružatelja usluga najviše razine koji će zasigurno deblokirati uslugu umjesto vas i još uvijek štite vašu vezu najboljim oblikom mrežne sigurnosti. Ako se pretplatite na bilo koji od njih, slobodno podijelite svoje iskustvo s nama ostavljajući komentar ili dva u odjeljku ispod.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map