Kako gledati Rick i Morty sezonu 4 uživo na internetu

Čekanje je gotovo. Prošle su dvije godine od finala sezone 3 u listopadu 2017. godine četvrta sezona Ricka i Mortyja napokon je ovdje. Uključite se 10. studenog 2019. godine, vraća se hit animirana znanstveno-fantastična komedija za odrasle Plivanje odraslih. Međutim, postoji problem Plivanje odraslih nije ograničeno samo na gledatelje od 15 godina i više; to je također dostupan samo u SAD-u. Međutim, na taj način postoji način. Evo kako možete gledajte Rick i Morty sezonu 4 bilo gdje.


Kako gledati Rick i Morty sezonu 4 uživo na internetu

Kako gledati Rick i Morty sezonu 4 uživo na internetu

Rick i Morty – Putujući svemirom, ali još uvijek u SAD-u

Adult Swim jedan je od najvećih kanala u Sjedinjenim Državama. Osnovna mreža kabela broj jedan s osobama 18-34 i 18-49. Usluga se koristi u više 94 milijuna američkih domova. Naglasak (američki domovi).

Toliko popularna “Rick i Morty” jest, premijera neće biti dostupna izvan američkih granica. Na kraju će emisija biti dostupna na Netflixu kada završi sezona, ali tko želi tako dugo čekati.

Uvijek sam izbjegavao spoilere zahvaljujući svojim prijateljima u NAS. Ali ako spoiler pogodi, cijeli show je uništen. Zbog toga sam se ove sezone pripremio i idem u to pomoći vam u rješavanju ovog problema.

Vidite, Adult Swim jedan je od onih kanala za strujanje koji na temelju vašeg diktiraju ono što biste mogli pristupiti geografska lokacija. Oslanja se na vaše IP adresa kako biste odredili gdje prebivate i prekinuti vaš pristup odmah ako ste izvan SAD-a.

Dopustite da vam pokažem što se događa. Evo što sam shvatio kad sam pokušao gledati vrhunac četvrte sezone nadalje Plivanje odraslih. (P.S: Živim u Velikoj Britaniji).

“Blokiran. Nažalost, mora postojati neka vrsta ograničenja na sadržaj koji strujamo ovdje. Vratite se kasnije ili odaberite drugi tok. “Greška plivanja Rick-a i Morty-a za odrasle

Neka vrsta, ha? Kao da vam nije onaj koji ovo nameće geografski ograničenja Plivanje odraslih. Što god, postoji zaobilazno rješenje koje možete koristiti da zaobiđete takva ograničenja i gledajte Rick i Morty sezonu 4 uživo bilo gdje. Sve sam vam napumpao, zar ne? Pa, pročitajte sljedeći dio i dobro idete.

Rick and Morty 4. sezona – u cijelom svijetu

Pristup sadržaju Adult Swim izvan SAD-a nikad nije bio lakši sa Virtualna privatna mreža. Ako želite kanal u inozemstvu, trebali biste promijenite svoju virtualnu lokaciju i čini se da se nalaze u SAD-u. To je upravo ono što VPN radi.

Kad se povežete s VPN, to ćete učiniti izmijenite gdje se nalazite na mjestu gdje se temelji poslužitelj na koji ste povezani. Na primjer, ako je poslužitelj u NAS, Američki stanovnik, bit ćeš. Jako jednostavno.

Kad se veza uspostavi, dobit ćete IP adresa SAD-a. Tada ćete imati puno pristup odraslom plivanju, kao i nekoliko Usluge ograničene na Ameriku.

Ali to nije samo VPN. Ovaj alat za cybersecurity preusmjerava cijeli vaš promet kroz a privatni tunel, šifriranje to u procesu. Pritom, nijedan haker ne može zadržati vaše privatne podatke čak i ako ste bili na njemu povezani javne mreže.

Nadalje, VPN skriva vašu stvarnu IP adresu i dodjeljuje vam novi, kao što je gore spomenuto. Osim što ćete deblokirati ograničeni sadržaj, bit ćete anonimno pregledavanje interneta, izbjegavajući bilo koji radoznale akcije od strane vašeg ISP-a i mrežnih snajpera.

Koraci

U redu. Dakle, sada znate što je VPN i čini. Dopustite da vam pokažem kako deblokirajte Adult Swim i gledajte Rick i Morty sezonu 4 bilo gdje:

 1. Prvi, prijavite se za davatelja VPN usluga. Preporučuje se VPN s brzim poslužiteljima u SAD-u HD-streaming. Poslušaj moj savjet, idi ExpressVPN.
 2. Jednom kada stvorite račun, preuzmi njihovu namjensku aplikaciju na podržanom uređaju. Pronaći ćete klijente za Android, iOS, PC, Mac i Fire Stick.
 3. Zatim pokrenite VPN aplikaciju, prijavite se sa svojim korisničkim imenom i zaporkom, i otvorite popis poslužitelja.
 4. Spajanje na an Američki poslužitelj i provjerite novu IP adresu koristeći ovu IP alat.
 5. Pokrenite Plivanje odraslih web stranicu ili njihovu namjensku aplikaciju.
 6. Stream Rick i Morty sezona 4 gdjegod da si.

ExpressVPN je jedno od vodećih tvrtki u VPN industriji. Omogućuje vam povezivanje s čitavim poslužiteljima 94 zemlje oko svijeta. Ako je Adult Swim vaše odredište, pronaći ćete više od toga 25 poslužitelja u Sjedinjenim Državama.

S druge strane, neki streameri uopće ne zanimaju njih dodatna sigurnost; oni samo želite pristupiti ograničenom sadržaju. To je gdje MediaStreamer (Smart DNS) ulazi.

Ovu značajku možete konfigurirati na gotovo svim dostupnim uređajima, uključujući PS4, Xbox One, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV, i više.

Napokon, ExpressVPN nudi vam izlaz u slučaju da usluga nije ispunila vaša očekivanja (u što sumnjam). Uvijek možete imati koristi od njihovih 30-dnevna garancija povrata novca. Međutim, i drugi VPN mogu vam pomoći s ovim zadatkom. Pogledajte ih u sljedećoj tablici.

Rick i Morty 2019. – Što očekivati

Iskreno, trebalo je dugo čekati Ova pametna znanstvena serija odgodila je tijekom pregovora o ugovorima između svojih autora Justin Roiland i Dan Harmon i odrasli plivaju. I na kraju su postigli sporazum, a mi dobijamo četvrtu seriju o 10. studenog 2019. godine.

Sjetite se unatrag sezona 2 kad su fanovi ostali s glavnim liticama? Da, u to vrijeme kada je Rick bio zatvoren, a zemlju je preplavila policija Galaktička federacija. Pa, ovaj put to nije slučaj. 3. sezona završio na iznenađujuće normalan način.

Odrasli plivač objavio je nekoliko fotografija iz četvrte sezone, ali da budem iskren, prilično sam šokiran. Navodno je prikazan Rick bez ikakvog suputnika. Je li to pokazatelj da bi on mogao imati neke solo avanture u novoj sezoni?

Unatoč predugom čekanju, još uvijek nema službenih potvrda o tome o cemu će biti četvrti obrok. Međutim, Justin Roiland rekao je da nova sezona održava serijski sveobuhvatni zaplet. Evo što je izjavio:

“Imamo serijske materijale u koje se prijavljujemo, a to je vrijeme prekriveno jakim epizodama. Ljubiteljima emisije željet će ih gledati po redu. “

Povratak u Comic-Con, Roiland je napomenuo da će u sezonu biti potrebno neko vrijeme putovanja. Ne zaboravimo da mu Rickov portalni pištolj omogućuje kretanje prema naprijed (ili potencijalno unatrag). Morat ćemo samo pričekati 10. studenog 2019. godine, i uvjerite se sami. Za sada, evo službenog prikolice Rick and Morty za sezonu 4.

 

Gdje gledati Ricka i Mortyja?

Budući da je Adult Swim kanal s najviše ocjena u Sjedinjenim Državama, dostupan je na web stranici nekoliko uređaja tako da dopire do veće publike. Dakle, možete strujati 4. sezona Ricka i Mortyja 10. studenog 2019. na sljedećim platformama:

 • PC
 • ortak
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Vatreni TV
 • Apple TV

Stream Rick i Morty 2019 uživo bilo gdje – završne riječi

Unaprijed predstavljena WarnerMedia u New Yorku bila je nositelj dobre vijesti. Plivanje odraslih obnovio emisiju za još 70 epizoda zračiti u bliskoj budućnosti.

Sada se možete pridružiti svim obožavateljima koji borave u SAD-u i gledajte Rick i Morty sezona 4 gdjegod da si s VPN-om. Ne zaboravite; premijera je na 10. studenog 2019. godine. Ne propustite. Ako vam je potrebna pomoć oko konfiguriranja VPN-a, u komentarima ispod pogledajte.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me