Kako gledati RTP Play izvan Portugala

Kako gledati RTP Play izvan Portugala? Jeste li prošlog prošlog petka postigli Ronaldo impresivan treći gol protiv Španjolske? Imali biste kad biste gledali RTP Play. Cristiano Ronaldo postigao je kasni slobodni udarac da bi dovršio izvanredan hat-trick u uzbudljivom nerešenom rezultatu 3-3; jedan koji ne biste mogli propustiti na Portgualu RTP Playu. Radio i televizija za Portugal, što je RTP. Glavna je portugalska TV i radio mreža i dom sportova, vijesti, radija i TV emisija.


RTP integrira bogatu i raznoliku televiziju koja odražava portugalsku kulturu. Njegova je osnovna misija predstaviti javnosti relevantne i kvalitetne sadržaje na svim platformama. To je kanal vrijedan gledanja u inozemstvu, a onaj kojem bi portugalski emigranti obradovali pristup dok su u Kanadi, Australiji, SAD-u, Velikoj Britaniji i Njemačkoj. Za one od vas koji ne znaju, RTP Play je blokiran izvan Portugala, što znači da joj se može pristupiti samo putem VPN-a. Saznajte kako deblokirati RTP reprodukciju izvan Portugala pomoću VPN-a na PC-u, Mac-u, Androidu, iPhone-u ili iPadu u ovom vodiču u nastavku.

Kako gledati RTP Play izvan Portugala

Kako gledati RTP Play izvan Portugala

Gledajte RTP Play izvan Portugala pomoću VPN-a

Ne očekujte da na RTP1 možete gledati Portugalski Got Talent ili Eurovision bez portugalske IP adrese. Ako su kanal ili usluga ograničeni zemljopisom, pristupiti mu može samo IP adresa koja prikazuje istu lokaciju kao i zemlja u kojoj se kanal nalazi. VPN u ovoj situaciji zamjenjuje vašu IP adresu onom koja je u skladu s gdje je kanal osnovan, omogućujući vam da mu pristupite. Ako ste živjeli u Kanadi, a želite gledati dobru portugalsku TV, VPN vam može pomoći. Kanadsku IP adresu može zamijeniti portugalskom. Na taj način vaši ISP poslužitelji i RTP otkrili bi portugalskog državljanina koji se nalazi unutar Portugala i pokušava pristupiti kanalu. Evo kako lažno predstavljati svoju lokaciju:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a (po mogućnosti ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj koji želite strujati RTP Play
 3. Pokrenite aplikaciju.
 4. Povežite se s portugalskim poslužiteljem kako biste dobili portugalsku IP adresu.
 5. Pogledajte mečeve Svjetskog kupa, Missão: 100% Português i još mnogo toga na RTP Play-u.

Uz velike brze VPN brzine, ne mogu se ograničiti ograničenja ExpressVPN-a put. Sigurnost koju ovaj pružatelj usluga nudi nema premca i osigurava da je identitet njegovih korisnika privatan prilikom bujice, zaobilaženja ograničenja i preuzimanja sadržaja. Možete provjeriti i ostale davatelje VPN usluga prikazane u donjoj tablici.

Prednosti VPN-a

Ako živite u Portugalu, nećete imati problema s gledanjem RTP playera četiri nacionalna televizijska kanala ili emitiranjem njihova tri glavna radio kanala. Međutim, ako se nalazite izvan Portugalije, možda ćete se suočiti s poteškoćama pri pristupu RTP uslugama prijenosa uživo i vjerojatno ćete pribjeći VPN-u kako biste riješili dilemu o blokadi. Iako se VPN upotrebljava za takve slučajeve, to nije jedino što pružaju svojim korisnicima. VPN može biti vrlo koristan kada je riječ o prevladavanju geo ograničenja te vrste, međutim, postoji i mnogo drugih prednosti za pretplatu na VPN, od kojih su neke:

 • Online anonimnost: Različita IP adresa znači drugačiji identitet. Možete surfati Internetom po svojoj želji, a da nitko ne zna tko ste zapravo.
 • Bolja izvedba: Korištenje VPN-a povećava i propusnost i mrežnu učinkovitost.
 • Poboljšana sigurnost: Vaši su podaci sigurni i zaštićeni kada ste na mreži.
 • Blokira zahtjeve i smetnje: VPN sprječava pokušaje hakiranja, zlonamjerne napade i nadzorne aktivnosti.
 • Dijeljenje datoteka: VPN možete koristiti kada dijelite velike datoteke tijekom dugog vremenskog razdoblja.
 • Daljinski upravljač: VPN korisnik može pristupiti informacijama iz kuće ili s bilo kojeg drugog mjesta. Jedan od mnogih načina na koje VPN može povećati produktivnost.

Pogledajte RTP igrača izvan Portugala

Pratite TV i Radio emisije uživo na RTP Playu. Ponovno gledajte i slušajte svoje omiljene emisije na računalu, tabletu, pametnom telefonu ili pametnom televizoru u inozemstvu nakon što se pretplatite na VPN. Stoga nećete imati problema gledati bilo koji kanal RTP Play-a ili pristupiti njegovim mrežnim uslugama za streaming uživo u bilo kojoj zemlji širom svijeta. Javite nam koji je pružatelj VPN usluga koristio za deblokiranje RTP Play-a. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me