Kako gledati sezonu Vida 2 na mreži


Kako bilo gdje gledati sezonu Vida

Zašto je STARZ nedostupan izvan SAD-a?

STARZ ima niz fantastičnih TV emisija, uključujući Outlander, Power i naravno, Vida sezonu 2. Međutim, zbog licenčnih ugovora, streaming usluga ima samo prava na emitiranje unutar Sjedinjenih Država. Zbog toga ćete na svom zaslonu vidjeti poruku o lokaciji ako pokušate strujati bilo koju njegovu emisiju iz inozemstva.

“Nažalost, STARZ ne možete kupiti izvan Sjedinjenih Država ili Portorika.”

Stoga imate samo tri mogućnosti:

 • A) Idite u SAD.
 • B) Instalirajte VPN.
 • C) Nabavite Smart DNS proxy.

Budući da se prvi izbor čini pomalo drastičnim zbog jednostavnog prijenosa TV serija, a da ne spominjemo skupe, pokazat ću vam kako pristupiti STARZ-u iz inozemstva koristeći B i C.

Kako strujati Vida Season 2 s VPN-om

Prvo, trebali biste znati da se STARZ i svaka druga web stranica mogu locirati putem vaše IP adresa. Ova brojčana oznaka otkriva gdje se nalazite na World Wide Webu. I čim kanal shvati da jesi izvan svog područja emitiranja, uskraćen je pristup.

Međutim, virtualna privatna mreža može vam pomoći u izbjegavanju svega toga skrivanje vaše IP adrese. VPN-ovi su sigurnosni alati koji štiti internetsku privatnost i omogućuje vam pristup ograničenom materijalu. Kada koristite VPN, vaš se promet šifrira i preusmjerava preko odabranog poslužitelja. Ali kako bi bili sigurni da web stranice ne mogu pratiti vašu stvarnu lokaciju, VPN će promijeniti vašu IP adresu tako da odgovara web lokaciji vašeg poslužitelja. Kao rezultat toga, pojavit će vam se kao da ste u drugoj regiji.

A budući da je STARZ dostupan samo u SAD-u, morate se povezati s američkim poslužiteljem da biste dobili američku IP adresu.

 1. Jamče samo vrhunske VPN usluge pristup kanalima ograničenima na geo. Postoji nekoliko onih koje možete koristiti, ali preporučujem ExpressVPN.
 2. Nakon što se prijavite, na uređaj morate instalirati VPN aplikaciju. To možete učiniti od Google Play ili Appleova Trgovina aplikacijama, ili čak s web stranice vašeg davatelja usluga.
 3. Zatim pokrenite aplikaciju i prijavite se (samo ćete jednom morati unijeti svoje vjerodajnice).
 4. Sada, potražite bilo koju poslužitelj u SAD-u i povezati se s njom.
 5. Posjetite STARZ web stranicu ili aplikaciju.
 6. Prenesite najnovije epizode Vida S2.

Najbolji VPN-ovi za gledanje Vida sezone 2

Pa, da budemo pošteni, danas na tržištu postoji puno VPN marki. Ali možda najučinkovitiji je ExpressVPN. Nudi neke od najboljih funkcija u industriji, uključujući:

 • Poslužitelji na više od 160 lokacija: ExpressVPN pruža preko 3000 poslužitelja za svoje korisnike i distribuira preko 160 lokacija u 94 zemlje. To je jedna od najvećih mreža u industriji, što znači da možete deblokirati kanale iz bilo koje regije, a ne samo iz SAD-a.
 • 256-bitna enkripcija AES-a: Vojni protokol šifriranja koji vam omogućuje anonimno surfanje Internetom. Također osigurava da internetski davatelji internetskih usluga, vladine agencije i hakeri ne mogu čitati vaše mrežne aktivnosti. 
 • Brze stope brzine: Iako ExpressVPN koristi teške protokole šifriranja, nećete naići na probleme s međuspremnikom. Ovaj davatelj ima brze i sigurne poslužitelje, nevjerojatna značajka ako želite streaming pune HD emisije.

Tvrtka također nikada ne čuva ili ne daje bilo koje vaše podatke dok ih implementira stroga politika bez zapisa.

Ali ako ne volite ExpressVPN ili želite provjeriti više opcija prije odluke, u sljedećoj tablici nalaze se neke premium marke.

Deblokirajte STARZ pomoću Smart DNS-a

Smart DNS proxy je još jedna metoda za pristup STARZ-u i gledanje Vida 2. sezone. Ovaj alat samo preusmjerava dio vaše veze koji odaje vašu lokaciju, i ništa više. Dakle, ako ne želite nešto što unosi previše izmjena u internetsku vezu, onda je ova metoda vjerojatno za vas.

Samo slijedite dolje navedene korake i brže ćete pregledavati STARZ:

 1. Pretplatite se na izvrsno proxy usluga. Preporučujemo vam upotrebu Unlocator.
 2. Provjerite je li STARZ na njihovom popisu podržani uređaji.
 3. Instalirajte Smart DNS proxy na svoj uređaj. To ćete morati učiniti ručno, ali to nije tako teško. Imat ćete dosta vodiča koji će vam pomoći.
 4. Smart DNS proxyji također su kompatibilni sa igraće konzole, pametni televizori i usmjerivači.
 5. Stream Vida sezona 2 iz bilo gdje u svijetu.

Međutim, trebate imati na umu da je razlog zašto ručno konfigurirati uslugu zato što Smart DNS proxyji nemaju namjenske aplikacije.

Štoviše, privatnost nije njihova najbolja osobina kao oni nemojte kriptirati svoj promet niti sakrivati ​​svoju IP adresu.

STARZ kompatibilni uređaji

Najnovije epizode Vida sezone 2 možete uhvatiti na bilo kojem od sljedećih uređaja:

 • Windows PC
 • ortak
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Apple TV

O Vida 2. sezona

Ako niste pogledali seriju, evo ideje o tome o kakvoj se emisiji radi:

“Lyn i Emma dvije su meksičko-američke sestre s istočne strane Los Angelesa koje se nisu mogle međusobno razlikovati ili distancirati. Okolnosti prisiljavaju sestre da se vrate u svoje staro susjedstvo, gdje su suočene s prošlošću i iznenađene obiteljskim otkrivenjima “, navodi STARZ.

Prva sezona zaradila je pohvalne recenzije, a Rotten Tomatoes je davao 100% odobravanje. Kritični konsenzus web stranice glasi: “Vida istražuje poznato obiteljsko tlo iz svježe perspektive da bi stvorio ozbiljno i srdačno shvaćanje identiteta i onoga što znači pripadnost.”

Nije ni čudo što je STARZ odlučio obnoviti seriju za drugu sezonu.

Cast

 • Melissa Barrera kao Lyn Hernandez
 • Mishel Prada kao Emma Hernandez
 • Ser Anzoategui kao Eddy Martínez
 • Chelsea Rendon kao Marisol Sanchez
 • Carlos Miranda kao Johnny Sanchez
 • Maria Elena Laas kao Cruz
 • Roberta Colindrez kao Nico (sezona 2)

Prikolica

Kako gledati online sezonu Vida 2 – Finalne misli

Ova američka dramska serija sigurno zvuči kao obavezno gledanje. I s tako visokom ocjenom odobravanja, ne možemo čekati da vidimo koja će se sezona 2 pojaviti. Ako još niste vidjeli show, preporučujemo vam da to učinite. Znamo da imate puno slobodnog vremena na rukama sada kad je Game of Thrones zaključio. Stoga, ako vi žive izvan SAD-a, jedini način za streaming Vida sezone 2 je via  ExpressVPN ili Unlocator.

Koju uslugu koristite za gledanje druge sezone Vida? Podijelite ga s nama ostavljajući komentar u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me