Kako gledati slavne obiteljske feud 2019 uživo putem interneta

Jeste li spremni za početak ljeta nekim “Feudy” stavom? Ako je to slučaj, očekujte svog omiljenog TV voditelja Stevea Harveyja 9. lipnja kada se Celebrity Family Feud vraća za svoju šestu sezonu. Kao i obično, ABC Go predstavit će se u okviru ljetnih premijera. Stoga, evo svega što trebate znati kako gledati Celebrity Family Feud 2019 uživo putem interneta.


Kako gledati slavne obiteljske feud 2019 uživo putem interneta

Kako gledati slavne obiteljske feud 2019 uživo putem interneta

Obiteljski feud slavnih na ABC Go

Ako živite u SAD-u, možete gledati Celebrity Family Feud uživo na ABC Go. Međutim, problem leži u onima koji borave u inozemstvu. ABC Go djeluje samo kad se korisnik približi njegovom sadržaju s američkom IP adresom. Ako to nije slučaj, ABC će vam odmah blokirati pristup.

Vaša IP adresa pomaže kanalu ili bilo kojoj drugoj mrežnoj usluzi da utvrdi vašu fizičku lokaciju. Jednom kada budete ugroženi životom u inozemstvu, ABC Go zaustavit će vaš pristup. Umjesto da primite vaš videozapis, primit ćete poruku o pogrešci u kojoj piše sljedeće:

“Čini se da ste izvan Sjedinjenih Država ili njenih teritorija. Zbog međunarodnih sporazuma o pravima ovaj videozapis nudimo samo gledateljima koji se nalaze unutar Sjedinjenih Država i njenih teritorija. “
Pogreška obitelji Feud slavne obitelji

Srećom, postoji način da se zaobiđu geo-ograničenja koja nameće ABC Go. Ako koristite VPN, čini se da pristupate web lokaciji kanala iz njenog područja pokrivanja. Kako možete pitati? Otiđite još malo na Jug i saznajte.

Kako gledati slavne obiteljske feud uživo uživo s VPN-om

Virtualna privatna mreža alat je koji se koristi za promjenu vašeg trenutnog boravišta i pojavljivanja na drugim mjestima. To možete učiniti spajanjem na VPN poslužitelj u odabranoj zemlji. Jednom kada pritisnete povezivanje, dobit ćete IP adresu u regiji u kojoj se poslužitelj nalazi. Na kraju možete pristupiti ekskluzivnom sadržaju regije bez obzira na to gdje se nalazite.

Nadalje, postojao je VPN kao sigurnosni alat za vaše aktivnosti pregledavanja. Preusmjerava vaš promet privatnim tunelom koji ga kriptira u procesu i štiti od hakera i cyber kriminala. Štoviše, vaša se IP adresa prekriva, što znači da vaš davatelj internetskih usluga neće moći špijunirati ono što radite dok surfate internetom. To je ono što mi volimo nazvati anonimnim pregledavanjem. Uz spomenuto, pogledajmo kako to otključaj ABC Idi i uživo gledajte Celebrity Family Feud:

 1. Da biste pokrenuli postupak, trebate pronaći renomiranog dobavljača VPN-a i prijaviti se za njegovu uslugu. Po mom mišljenju, ExpressVPN trebao bi biti tvoj najbolji izbor.
 2. Nakon kreiranja računa, preuzmite i instalirajte njihov VPN klijent na kompatibilnom uređaju kao što su Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Sada se prijavite sa svojim VPN računom i otvorite njegov popis poslužitelja.
 4. Budući da je ABC Go u Sjedinjenim Državama, trebat će vam američki poslužitelj. Možete ga pronaći u preporučenom odjeljku za brži pristup.
 5. Pritisnite gumb za povezivanje i pričekajte malo dok se veza ne uspostavi.
 6. Napokon, lansirajte ABC Go i usmjeravajte Celebrity Family Feud uživo gdje god se nalazili.

Ako ste i dalje zbunjeni i ne znate koji VPN odabrati, upotrijebite ExpressVPN kao jedan od najboljih VPN-ova u industriji. Možda se ne slažete, ali pregledi diljem svijeta drže tako. Ako još uvijek niste uvjereni, isprobajte jedno od ovoga top VPN-ovi za ABC Go umjesto.

Obiteljska osveta slavnih osoba – što očekivati?

Voljeni popularni stand-up komičar i nagrađivani voditelj igrokaza Steve Harvey vratio se na još jednu godinu trivijalne zabave. Ako tek ulazite u emisiju, dopustite mi da vam ispunim pojedinosti. Slavni obiteljski feud jedni protiv drugih gura glumce, pjevače, sportaše i druge vrste slavnih. No, to nije zabavno, oni se trebaju udruživati ​​s članovima svoje obitelji kako bi dobili najpopularnije odgovore na pitanja tipa ankete.

Pobjednička strana dobiva pristojnu nagradu koju će donirati u dobrotvorne svrhe. Dakle, predstava nije samo zabavna, već i dobra stvar. Sjećate li se što se dogodilo u četvrtoj sezoni? Moramo vidjeti simpatije Team Kardashian vs. Team West, Stephena Curryja protiv Chrisa Paul-a, “Grey’s Anatomy” protiv “Station 19”, unutar NBA-a i MLB All Stars. Ako je ova sezona uzbudljiva kao četvrta, garantiram vam ljeto puno smijeha i zabave.

Zbog svoje popularnosti Celebrity Family Feud dobio je verzije u različitim dijelovima svijeta. Te regije uključuju Australiju, Belgiju, Ujedinjeno Kraljevstvo i Njemačku. Domaćini su im Grant Denyer, Chris Van den Durpel, Vernon Kay i Daniel Harwich.

Nakon otkaza na NBC-u, ABC je preuzeo službeno emitiranje emisije i malo promijenio pravila. Verzija ABC ne koristi turnirski format. Dvije igre su uključene u epizodu u kojoj se svaka završava krugom brzog novca za nagradu od 25 000 $. Ako obitelj izgubi i nije prošla kroz taj krug, osvaja 5000 dolara za svoju dobrotvornu pomoć. Dakle, pobjedi ili izgubi, dobročinstvo je glavna atrakcija ovog nevjerojatnog showa.

Kompatibilni uređaji ABC Go

Gomila uređaja podržava aplikaciju ABC Go:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Vatreni TV
 • Roku
 • Apple TV
 • PC
 • ortak

Kako gledati live feud slavnih u obitelji – završne misli

ABC je postavio svoj ljetni raspored, a na gostovanjima je izuzetno naporno. No, glavni fokus ovog ljeta nije nitko drugi nego Celebrity Family Feud. Bez obzira jeste li u SAD-u ili inozemstvu, to nije važno. S VPN-om smatrate se jednakim. Nastavite, ulažite u odgovarajućeg VPN pružatelja i usmjeravajte Celebrity Family Feud uživo bilo gdje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me