Kako gledati Sundance sada izvan SAD-a

Sundance Now donosi najbolje dokumentarne filmove, nagrađivane filmove i TV serije koje su vrijedne popunjavanja, i teško pronaći klasike. Oh, teško su ih naći! To se posebno odnosi na one koji nisu u SAD-u Sundance im tamo nije dostupan.


 Koliko razumijem, dobavljači Sundancea nameću ograničenja koji korisnicima u drugim zemljama onemogućavaju pristup njegovom sadržaju. Međutim, to ne bi trebao biti problem onima koji koristite VPN i Smart DNS proxy. Obje metode mogu zaobići geo-ograničenja i omogućiti korisnicima pristup svjetskim sadržajima, uključujući Sundance Now. Pogledajte kako se to radi u sljedećem članku u nastavku. 

Kako gledati Sundance sada izvan SAD-a

Kako gledati Sundance sada izvan SAD-a

Nabavite Sundance odmah izvan SAD-a – VPN

Kada pokušate pristupiti Sundance Now u inozemstvu, naći ćete poruku koja glasi: “Sundance Now još nije dostupan u vašoj regiji. Radimo na širenju naše biblioteke očaravajućih i vrhunskih filmova, dokumenata i TV serija na ekran u vašoj blizini uskoro. ” Ne očajavajte, jer postoji način da gledate Sundance čak i ako niste u Americi. Ako koristite VPN, svaki kanal, web stranica ili usluga mogu vam biti dostupni.

VPN, što stoji virtualna privatna mreža ima mnogo funkcija, a jedna od njih je šifriranje podataka korisnika. Postoji razlog za njegovo imenovanje. VPN stvara virtualnu privatnu mrežu kroz koju korisnici putuju i šifriraju se. Uređaj koji koristite povezuje se na poslužitelj koji se nalazi u zemlji koju odaberete. Ako se odlučite povezati s poslužiteljem u SAD-u – gdje je sadržaj kojem želite pristupiti – sav vaš podaci će proći kroz taj američki poslužitelj. Kao rezultat toga, dobit ćete an Američka IP adresa i privilegija za pristup sadržaju koji se temelji u SAD-u.

koraci

Ovo je što ćete morati učiniti kako biste gledali Sundance izvan SAD-a:

 1. Nabavite davatelja VPN usluga po vašem izboru.
 2. Postavljanje VPN računa.
 3. Preuzmite, a zatim instalirajte VPN na vašem streaming uređaju.
 4. Aktivirajte aplikaciju i potražite američki poslužitelj.
 5. Spajanje na poslužitelj u SAD-u i pričekajte da se uspostavi veza.
 6. Sad ćete imati Američka IP adresa to te čini Čini se da su u SAD-u.
 7. Pristupite Sundanceu sada iz bilo koje zemlje svijeta.

Dok ExpressVPN može biti skuplje od ostalih VPN-ova brza i optimizirana poslužiteljska mreža zajedno s ostalim značajkama nadoknađuju njegovu cijenu. Iskusit ćete bešavne streaming i velike brzine veze s ovim pružateljem usluge, što ga čini pravim VPN-om za korištenje s Sundance.

Da vas osiguram dobiti pristup Sundance Now iz bilo kojeg dijela svijeta, toplo preporučujem da se prijavite putem ExpressVPN-a. U slučaju da ne želite, postoje i drugi VPN-ovi koje možete koristiti s ovom uslugom za strujanje. Pogledajte ih u donjoj tablici.

Stream Sundance sada u inozemstvu – Smart DNS

Pametan DNS omogućava vam pristup deblokiranju SundanceaIzvornika, novih filmova, dokumentarnih filmova i TV serija mijenjanjem DNS-a svog streaming uređaja. Ovo je tehnologija koja vas može dobiti prošlih geo-ograničenja iz cijelog svijeta. Ono na što biste trebali biti svjesni je da Smart DNS nije tako siguran kao VPN. Dok Smart DNS zaobilazi geo-ograničenja iz cijelog svijeta, vaš podaci ostaju netaknuti, nezaštićeni. IP adresa koju posjedujete ostat će ista i vidljiva javnosti.

 1. Pretplatite se na Unlocator i prijavite se za 7-dnevno besplatno probno razdoblje.
 2. Prođite kroz videozapisi / vodiči za postavljanje do konfigurirajte Smart DNS na vašem uređaju.
 3. Otvorite web stranicu / aplikaciju Sundance Now.
 4. Streaming cijelog sadržaja Sundance Now iz bilo kojeg mjesta izvan SAD-a.

Ako želite saznati da li Unlocator je dobar pružatelj usluga, možete isprobajte ga besplatno sedam dana. To ćete naći s obzirom da je Unlocator vrlo kompatibilan s većinom uređaja. Ako tražite pouzdan proxy Smart DNS proxyja, predlažem vam da iskoristite Unlocator. Niti jedan drugi pametni DNS ne može deblokirajte preko 200 kanala. Možete i sami popustiti.

Sundance u inozemstvu – zaključak

Otkrijte svoj sljedeći omiljeni film u jednoj od naših ručno izabranih kolekcija, koju su priredili tvorci filmova i kulturne ikone u bilo kojem dijelu svijeta. Uz VPN i Smart DNS, možete otkriti neovisne, nadahnjujuće i utjecajne filmove i serije na Sundance Now bez obzira na vašu fizičku lokaciju. Volio bih pročitati vaše tipove u odjeljku za komentare u nastavku. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me