Kako gledati Super Bowl 2020 na FireSticku bez kabela

Sjajni ljubitelji nogometnih vijesti i rezači kabela. Mnogobrojne streaming platforme emitiraju se 54. Super Bowl na 2. veljače 2020. godine. Iako je Fox Sports službeni televizijski program u SAD-u, rezači kablova također imaju nekoliko načina da se Mega Event uživo prenosi. Sada je ovaj vodič ciljan Vatreni štap korisnicima i dobivanje Super Bowl uživo prijenos na uređaju nikad nije bilo lakše. Evo što trebate učiniti.

Kako gledati Super Bowl 2020 na FireSticku bez kabela

Kako gledati Super Bowl 2020 na FireSticku bez kabela

Super Bowl 2020 na FireSticku – preuzete aplikacije

Imati službenog emitera jedno je, a imati namjenske aplikacije na Fire Stick-u je drugi. Danas se fokusiramo na kanale koji nude Super Bowl stream uživo bez potrebe za pretplatom za kabel.

Dobra vijest je da Fire Stick pruža gomilu takvih. No prije nego što nastavimo, moramo istaknuti da su ti kanali geografski ograničeni na određene lokacije.

Vidite, bilo da se radi o njihovoj službenoj web stranici / klijentu ili posebnoj aplikaciji na Fire Sticku, ove se usluge i dalje primjenjuju geo-blokiranje. Ovim se ograničava pristup korisnika određene lokacije.

Bilo koji mrežni kanal za streaming može odrediti vaše trenutačno mjesto boravišta prema ispitivanje vaše IP adrese. Ako se ne nalazite u njegovom području pokrivanja, gotovo trenutačno bit ćete blokirani bez obzira koji uređaj koristite.

To je problem koji ćemo popraviti kasnije u članku. Za sada su ovdje službene non-kabelski Super Bowl kanali dostupno za preuzimanje na vašem Fire Stick-u:

 • DAZN (Kanada i Njemačka)
 • Hulu + Live TV (Sjedinjene Države)
 • Sling TV (Sjedinjene Države)
 • BBC iPlayer (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Problem je riješen, navedeni su kanali. Sve što vam preostaje je da vas naučimo kako instalirati bilo koji od njih, ako ne i svi, i Odblokiraj njih ako živite u nepodržanim regijama.

Posebne aplikacije za Fire Fire Stick – postupak instalacije

Imajte na umu da iako ne morate pretplatu za kabel za gledanje igre, i dalje treba pretplatu na odabrani kanal. Vidjeli ste regije u kojima su kanali dostupni iznad.

Ostalo vam je da odaberete jedan prema vama koji vam najbolje odgovara i instalirate ga na svoj Fire Stick uređaj. Uzet ćemo DAZN kao primjer jer je to jedan od vodećih kanala u sportu i nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje novim korisnicima

DAZN-ova pretplata prilično je jeftina u odnosu na ono što ćete dobiti zauzvrat. Ne morate samo gledati Super Bowl, imat ćete pristup deseci drugih sportskih događaja oko svijeta.

Uz spomenuto, vodimo vas kroz kako instalirati DAZN na svoj Amazon Fire Stick. Napomena: Isto se može učiniti za sve gore spomenute kanale.

 1. Pokrenite svoje FireStick i odaberite funkcija pretraživanja.
 2. Unesite DAZN i kliknite na aplikaciju.
 3. Zatim kliknite na ‘Dobiti’.
 4. Sada odaberite ‘Preuzimanje datoteka’.
 5. Sada će biti aplikacija DAZN preuzmite i instalirajte na svom FireSticku.
 6. Moći ćete struji Super Bowl 2020 besplatno uživo na Amazon Fire TV.

Sada kada smo pokrili instalacijski dio, trebali bismo vas podsjetiti na to DAZN je ograničen na određene regije a tako su i ostali spomenuti kanali. U sljedećem ćete dijelu naučiti točno kako ih navesti da rade izvan svog izvornog područja pokrivanja.

Stream Super Bowl na FireSticku – globalna pokrivenost

Kao što sam već spomenuo, Super Bowl moći ćete besplatno gledati samo u odabranim zemljama. Na primjer, u Sling TV-ovi Slučaj američkih bivših mačaka koji žive u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji ili negdje drugdje u inozemstvu, neće moći pristupiti njegovom sadržaju zbog geo-ograničenja.

Izjavili smo da je vaša IP adresa odgovorna za takve blokove jer pomaže kanalu u određivanje vaše lokacije. Kada govorimo o Sling TV-u potrebna je američka IP adresa. U suprotnom, dobit ćete sljedeće poruka o grešci:

“Žao nam je. Sling TV dostupan je samo u SAD-u. Hvala vam na vašem interesu.”Pogreška lokacije Sling TV-a

Za pristup Sling TV-u morate prevariti internetsku lokaciju u SAD. Najefikasniji način da to učinite je pomoću a Virtualna privatna mreža. Vidite, VPN je alat koji preusmjerava vaše podatke preko namjenskog poslužitelja u svojoj mreži.

Jednom povezan VPN kriptira vaš promet (dodaje sigurnost) i sakriva vašu IP adresu (dodaje anonimnost).

S prikrivenom IP adresom VPN će vam dodijeliti privremenu adresu koja se nalazi u zemlji u kojoj se poslužitelj nalazi. Na primjer, ako vi spojite se na američki poslužitelj, dobit ćete an Američka IP adresa. Kao rezultat toga, moći ćete strujati nalik Sling TV, Hulu i drugim kanalima sa sjedištem u SAD, bez obzira gdje se nalazite.

Deblokiranje kanala Fire Stick u inozemstvu – Koraci

Iskreno, ne može lakše. Trebate samo slijediti nekoliko koraka i gledati ćete Super Bowl 2020 na Fire Stick ni u kojem trenutku:

 1. Prvo se prijavite kod vrhunskog VPN pružatelja usluga. Naša preporuka vrijedi za ExpressVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj FireStick. Klijenta možete dobiti izravno iz trgovine.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju, prijavite se i prijeđite na popis poslužitelja.
 4. Sada se ovisno o kanalu koji ste preuzeli povežite s VPN serverom u skladu s tim:
  • Američki poslužitelj za Sling TV ili Hulu.
  • UK server za BBC iPlayer.
  • Njemački ili kanadski poslužitelj za DAZN.
 5. Pokrenite aplikaciju kanala.
 6. Prenesite Super Bowl 2020 uživo bilo gdje na Fire Stick-u bez kabela.

Što se tiče najboljeg VPN-a, možete uživo gledati uživo na FireSticku Super Bowl 2020 bez kabela, ExpressVPN je točno na vrhu. Imaju posebnu VPN aplikaciju za Amazon FireStick, a nude i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dolje su navedeni drugi davatelji VPN usluga koje također možete koristiti.

Kako gledati Super Bowl 2020 na FireSticku bez kabela

To je u osnovi sve što trebate znati o načinu strujanja 54. izdanje od Super Bowl na FireSticku uživo bez kabela. Koja su vaša predviđanja za San Francisco 49ers vs. Kansas City Chiefs? Radujete li se poluvremenu J-Lo i Shakira? Podijelite svoja razmišljanja u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me