Kako gledati Super Channel izvan Kanade

Kad kanal ima riječ Super mislim da vrijedi provjeriti. Pa kad sam vidio što Super kanal može ponuditi, odmah mi je privukla pažnju. Ovaj Kanadski kanal ima sve što vam je potrebno u pogledu filmove, emisije, eSports i još mnogo toga. No, prije nego što sam se pozabavio sadržajem, kanalom blokirao me kao samo dostupno u Kanadi. Jeste li primijetili Prošlo vrijeme Koristim? Da, to je zato što sam ga deblokirao u svojoj regiji, ai ti ćeš to učiniti. Evo kako možete gledati Super Channel bilo gdje. 

Kako gledati Super Channel izvan Kanade

Kako gledati Super Channel izvan Kanade

Super kanal – kanadski Super servis

Super Channel postoji već dugo vremena. Prvo lansiran 2007, donošenje teatralno objavljen, najprije televizijskim filmovima i televizijskim serijama, zajedno s dokumentarcima na ekrane stanovnika Kanade.

Međutim, usluga ne cilja one koji su se odlučili pridružiti revolucija rezanja kabela. Samo korisnici koji imaju a valjana pretplata putem kabla mogu pristupiti sadržaju Super kanala.

Nakon što se prijavite, možete pristupiti četiri kanala:

  • Osigurač: Morate pogledati nekoliko filmova, TV emisija, dokumentarnih filmova i koncerata.
  • Srce & Dom: Više u obiteljske filmove i emisije.
  • Vault: Fokusira se više na ručno ubrane filmove, omiljene obožavatelje, kritičke filmove.
  • Ginx: Fokusira se na programiranje vezano za eSports

Nadalje, imate Super kanal na zahtjev, koji je dostupan bez dodatnih naknada novim i postojećim pretplatnicima na Kanadski TV usluga. Međutim, nije mu dostupan Kupci Bell Satelita. Evo što piše na njihovoj službenoj web lokaciji:

* Super Channel On Demand trenutno nije dostupan korisnicima Bell Satelita. Provjerite dostupnost kod svog davatelja televizijskih usluga. “

dostupnost

Koliko god bio velik, World Wide Web nije toliko besplatan koliko možda mislite. Mnogo web stranica i usluga ograničava pristup korisnicima na temelju njihovih fizička lokacija.

Ovaj mehanizam blokiranja često se primjenjuje radi ograničenja autorskih prava. Baza podataka usluge mapira fizičke lokacije IP adresa za upravljanje i provođenje onoga što zovemo geografski blokova.

Na primjer, Super kanal zahtijeva a IP adresa Kanade raditi. Ako ste izvan zemlje, obavezno imate drugi IP. Stoga će služba prekinuti vaš pristup jednom kad pokušate vidjeti njegov sadržaj.

Čak i ako ste bili valjani pretplatnik bilo kojeg od gore navedenih davatelja usluga, nakon što napustite zemlju, vaš pretplata će prestati postojati. Pa tehnički gledano, postoji, ali ići će otpada. Ovo je poruka o grešci dobit ćete ako pokušate gledati Super Channel u inozemstvu:

Kôd pogreške: PLAYER_ERR_GEO_RESTRICTED “” Ovaj videozapis nije dostupan u vašoj trenutnoj geografskoj regiji. “Poruka o pogrešci SuperChannela

U slučaju da to nije bio dovoljno dokaz, evo što je njihovo službena stranica navodi:

“Super Channel je nacionalna televizijska usluga s plaćanjem i ima dozvolu za rad u Kanadi. Nažalost, ne pružamo našu uslugu izvan 10 provincija i 3 područja Kanade. “Izjava o web mjestu Super Channel

Dakle, sada kada znate u čemu je problem, što kažete da prelazimo na dio rješenja? U sljedećem odjeljku naći ćete sve što vam je potrebno za to deblokirajte Super Channel izvan Kanade. To je Čitanje u trajanju od 2 minute, u osnovi, bez napora.

Super kanal – Nije više tako kanadski

Do pristupite Super kanalu izvan Kanade, morate lažirati svoju lokaciju i pojaviti se kao da ste u zemlji. Tehnički, to se može učiniti uz pomoć a Virtualna privatna mreža.

VPN je dio softvera koji preusmjerava vaše podatke kroz a privatni tunel, šifrirajući ga u procesu. Vaš promet putuje kroz tunel i doseže jedan od njegovih poslužitelja u državi po vašem izboru.

Nakon uspostavljanja veze, VPN će maskirati svoj identitet i lokaciju i dodijeliti vam an IP adresa u odabranoj zemlji. Kao rezultat toga, pojavit će vam se kao da pregledavate internet iz te regije, što će vam odobriti pristup ograničenom sadržaju tamo.

Na primjer, ako želite Super Channel, trebate a IP adresa Kanade. To se lako stječe ako se povežete na VPN poslužitelj u Kanadi. Ne samo da ćete dobiti Super kanal, ali i druge Kanadska TV kanali kao što su CTV, TSN, Sportsnet, i više.

Koraci

To je stvarno vrlo jednostavno. Evo što trebate učiniti da biste deblokirali Super Channel u svojoj zemlji:

  1. Najprije odaberite dobavljača VPN-a koji nudi poslužitelje u Kanadi. Možeš koristiti ExpressVPN; oni imati pet.
  2. Sljedeći, preuzmi i instaliraj njihovu VPN aplikaciju na vašem streaming uređaju.
  3. Aktivirajte VPN klijent, prijavite se sa svojim korisničkim imenom i zaporkom, i otvorite popis poslužitelja.
  4. Sada se povežite s Kanadski VPN poslužitelj.
  5. lansiranje Super kanal.
  6. Stream usluga izvan Kanade gdje god da se nalazite.

Preporuka određenog VPN-a ne dolazi bez odgovarajuće procjene. Posljednjih nekoliko godina naišao sam na stotine VPN-ova. Daleko, ExpressVPN bio je jedan od rijetkih koji me se dojmio. Usluga ima više od 3000 poslužitelja u 94 zemlje. Dakle, ako vam je cilj deblokiranje ograničenog sadržaja, neće vam ponestati opcija.

Što se tiče privatnosti, ExpressVPN pruža najbolje značajke koje biste mogli tražiti. To uključuje a prekidač kill, stroga politika bez dnevnika i podijeljeni tuneliranje, zajedno s nekoliko drugih. Već sam spomenula da je jedan od rijetkih koji me se dojmio, što znači da ih ima više. Pogledajte ih u sljedećoj tablici.

Super u Super kanalu

Mnogi od vas se mogu pitati, što je toliko posebno u takvoj usluzi. Jednostavno, jednostavno je sadržaj dobit ćete, naravno. Evo nekoliko naslova koje ćete moći gledati nakon što deblokirate kanal u svojoj regiji:

Stream Super Channel bilo gdje – riječi za razdvajanje

Iako se Super kanalu može pristupiti kroz sve glavni davatelji kablovskih i satelitskih usluga u Kanadi, sve što propadne, ako odete iz zemlje.

Srećom, jesi VPN da uštedim dan. Sve što trebate je veza s kanadskim poslužiteljem a ti možeš gledaj Super Channel bilo gdje. Ako imate bilo kakvih pitanja, viknite mi u odjeljku za komentare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me