Kako gledati SuperSport izvan Južne Afrike

Kako deblokirati i gledati SuperSport izvan Južne Afrike putem VPN-a ili Smart DNS proxyja


Kako deblokirati i gledati SuperSport izvan Južne Afrike putem VPN-a ili Smart DNS proxyja

U ovom ću članku pokazati kako VPN i Smart DNS proxyji pomogao mi je da gledam svoje omiljene timove na SuperSportu iz inozemstva.

Kako deblokirati SuperSport izvan Južne Afrike pomoću VPN-a

Kao sportskom entuzijastu koji je stalno u inozemstvu, vjerujte mi kada vam kažem da je to najbolji način zaobići geografske blokove je s virtualnom privatnom mrežom (VPN).

Ova beba je vrlo učinkovita jer je preusmjerava svoj promet na drugu mrežu po vašem izboru, a zatim vam daje IP adresu iz regije koju ste odabrali. Ovaj postupak trikove za strujanje kanala kao što je SuperSport, misli da se nalazite unutar njihove zone pokrivanja, što znači da ćete moći vidjeti njihov sadržaj odasvud. 

VPN-ovi nude i izvrsne sigurnosne i privatne značajke poput prometa šifriranje i beleženje. Kao rezultat toga, imat ćete potpunu anonimnost kad god pristupite internetu. Čak i vaš vlastiti davatelj internetskih usluga neće moći vidjeti što radite.

A ako mislite da je dobivanje VPN-a komplicirana stvar, razmislite ponovo jer je sljedeća usluga udaljena samo nekoliko klikova.

  1. Prvo se morate pretplatiti na davatelja usluga sjajna ocjena i recenzije. Preporučam vam da koristite poznate ExpressVPN. 
  2. Bilo da koristite iOS, Android, PC ili Mac, možete preuzmite i instalirajte aplikacija na većini uređaja i platformi.
  3. Nakon što je aplikacija postavljena na vaš uređaj, pokrenite ga, prijavite se i povežite na poslužitelj s Južna Afrika.
  4. Idite na web stranicu ili aplikaciju SuperSport i strujte bilo koji turnir koji želite.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje SuperSporta

Želiš li moj savjet? Smiri se i prijavi se putem ExpressVPN-a. To je prošlo 3.000 poslužitelja preko 94 nacije, uključujući Južnu Afriku, što znači da može bez problema deblokirati SuperSport i bilo koji drugi kanal.

Također, usluga ne bilježi promet i ne čuva kartice vaše mrežne aktivnosti, što ga čini savršenim izborom ako ste zabrinuti zbog svoje privatnosti. A jesam li spomenuo da koristi najjače šifriranje kako biste spriječili da itko nadgleda vaš promet?

Nadalje, ukoliko se ikada suočite s bilo kakvim problemima ili pitanjima kada koristite ExpressVPN, možete se obratiti njihovim problemima neprekidno korisničku uslugu putem live chat ili e-pošte.

Kada se pretplatite na ExpressVPN, nema žaljenja, jer u slučaju da niste zadovoljni uslugom, možete dobiti puni povrat zahvaljujući njihovim 30-dnevna garancija povrata novca. 

Ako je to scenario, pogledajte glavne alternative koje su na ovom popisu:

Kako gledati SuperSport izvan Južne Afrike uz pomoć Smart DNS proxyja

Ako niste tip VPN-a, tada je vaša jedina druga mogućnost za deblokiranje SuperSporta iz inozemstva Smart DNS proxy. Ali imajte na umu da postavljanje postavljanja na vašem uređaju nije tako jednostavno kao VPN jer su proxy poslužitelji nemaju posvećene aplikacije. Stoga ih morate konfigurirati ručno.

Za razliku od VPN-ova, ovi alati preusmjeravaju samo dio vaše veze kako bi prevarili svoju lokaciju. Oni ne sakrivajte svoju IP adresu niti šifrirajte promet. Neki korisnici to vide kao pozitivnu stvar jer vam brzina interneta neće pasti. Ali drugi koji se tiču ​​privatnosti radije ih izbjegavaju.

Najvažnije je zapamtiti da pametni proxyji za DNS ne funkcioniraju pravilno ako vaš davatelj internetskih usluga koristi prozirne proxyje ili otmanje DNS.

  1. Odaberite poznati i učinkovit Smart DNS poput Unlocator. 
  2. Podesite na svom uređaju. Naći ćete ove alate kompatibilne sa gotovo svim uređajima, uključujući iOS, Android, Mac, PC, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV PS3 / PS4, Xbox, i Roku.
  3. Uživajte u gledanju svojih omiljenih timova izvan Južne Afrike.

Ako više želite upotrebljavati Smart DNS proxy putem VPN-a, onda vaš najbolji izbor mora biti Unlocator. Pruža lako i jasno video tutorijali i vodiči da vam pomogne da glatko postavite svoj uređaj, a također podržava i preko 200 kanala. Stoga, ako ste ljubitelj TV-a, moći ćete gledati svoje omiljene emisije na BBC iPlayeru, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, AMC i mnogim drugima.

Ali ne morate se na to još uvijek obvezati. Testirajte ga besplatno zahvaljujući 7-dnevno besplatno probno razdoblje. 

Kako deblokirati i gledati SuperSport u inozemstvu – završiti

Jeste li isprobali neku od gore navedenih metoda za deblokiranje SuperSporta izvan Južne Afrike? Ako je tako, kako je prošlo? Podijelite svoje mišljenje i iskustvo koristeći VPN ili Smart DNS da biste zaobišli geo-ograničenja u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me