Kako gledati Svjetsko prvenstvo za snooker 2019. uživo na mreži

Najveći svjetski snooker turnir započinje 20. travnja i završava 6. svibnja 2019. To me čini izvan Velike Britanije ne može pristupiti BBC iPlayeru – kanal koji je događaj emitirao uživo – i zato sam počeo tražiti alternative.

Kao rezultat geo-blokade, nitko izvan Ujedinjenog Kraljevstva ne može pristupiti BBC iPlayeru. Međutim, naišao sam dva alata koji bi mi mogao pomoći da nabavim BBC iPlayer u SAD-u, Australiji, Kanadi, Kini ili bilo gdje drugdje. Slijedite ovaj vodič u nastavku ako želite uživo prenositi Snooker Championship 2019 na bilo kojem računalu, Mac, Android, Xbox, PS4, Apple TV, Fire TV Stick, iOS, Chromecast ili Roku.

Kako gledati Svjetsko prvenstvo za snooker 2019. uživo na mreži

Kako gledati Svjetsko prvenstvo za snooker 2019. uživo na mreži

Stream 2019. Svjetsko snookersko prvenstvo uživo s VPN-om

Ako se nalazite u bilo kojoj zemlji izvan Velike Britanije, za korištenje možete koristiti VPN ili Smart DNS proxy nabavite BBC iPlayer tamo gdje ste. Čak i ako ste bili u SAD-u, Australiji, UAE, Kini, možete lažno biti u Velikoj Britaniji ako koristite davatelja VPN usluga..


Po varaju BBC-ovi dobavljači sadržaja vjerujući da se nalazite u Velikoj Britaniji (kad stvarno niste), jednostavno možete pristupiti BBC iPlayeru bilo gdje. Slijedite donja uputstva do gledajte uživo svjetsko prvenstvo snookera 2019. godine.

 1. Odaberite ugledni VPN s mnogim poslužiteljima.
 2. Sljedeći, postavi VPN aplikaciju na vašem streaming uređaju.
 3. Započnite primjenu i potražite servere u Velikoj Britaniji.
 4. Spajanje na britanski poslužitelj do dobiti britansku IP adresu.
 5. Sad možete pristupite BBC-u, Now TV, Sky, ITV ili Channel 4 u inozemstvu.

Najbolji VPN za Svjetsko snookersko prvenstvo

Kako sve VPN-ove ne rade s BBC iPlayerom, preporučujem vam upotrebu ExpressVPN. S ovom VPN-om možete uživo gledati Svjetsko snookersko prvenstvo uživo. Imajući ovakav VPN putem vaše strane, može učiniti čuda za vaše online iskustvo. Tvrtka zapošljava snažna 256-bitna AES enkripcija da osigurava vašu privatnost i sigurnost na mreži prilikom deblokiranja sadržaja.

Što se tiče zaobilaženja geo-ograničenja, usluga ovog davatelja usluga ogromna mreža brzih poslužitelja doprinosi njegovom uspjehu deblokiranja. Možeš isprobajte ExpressVPN 30 dana i otkažite pretplatu ako vam se nije dopala. Ako je to slučaj, u nastavku možete provjeriti sljedeće VPN usluge.

Gledajte Svjetsko Snooker Championship 2019 na mreži uz pametne DNS proxyje

Sada, ako živite u Velikoj Britaniji, možete besplatno strujati Svjetsko prvenstvo u snookeru 2019. na BBC Two-u iPlayera. Nažalost, fanovi snookera ne mogu pristupiti BBC iPlayeru izvan Velike Britanije zbog geo-blokova, što Smart DNS može pomoći deblokiranju.. 

Ovaj drugi alat za deblokiranje o kojem ću razgovarati je Smart DNS proxy. U pogledu sigurnosti nije isti kao VPN, ali daje iste rezultate za deblokiranje. Snooker obožavatelji mogu koristiti Smart DNS za deblokiranje BBC iPlayera izvan Velike Britanije. Pametni DNS korisnici primijetit će veće brzine, i to je zbog nedostatak šifriranja. Evo svega što trebate znati o pametnom DNS-u.

 • Pametan DNS je vrlo kompatibilan s većinom uređaja za streaming.
 • Možete gledati BBC iPlayer na iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV i Xbox.
 • Pametni DNS vaše podatke ne stavlja putem procesa šifriranja, što znači da niste zaštićeni na mreži.
 • Uz Smart DNS, vaša IP adresa ostaje vidljiva očima javnosti i davateljima internetskih usluga.
 • U slučaju da vaš ISP pribjegava transparentni punomoćnici ili DNS otmica, tada Smart DNS neće pravilno raditi.

Razlog zašto predlažem Unlocator je taj što sam svaki put kad sam se obratio za pomoć pravovremeno dobio odgovor. Ovo je kvalitetan proizvod koji nudi izvrsne usluge. To je brzo, učinkovito i može deblokirati preko 200 kanala u inozemstvu. Dakle, ako želite gledajte uživo 2019 Betfred Championship Snooker uživo, bolje se prijavi Unlocator. 7-dnevno besplatno probno razdoblje trebalo bi biti uvjerljivo.

Svjetsko snookersko prvenstvo 2019. godine

Za igranje željenog mjesta u Crucible Theatru u Sheffieldu, 128 će igrača morati pobijediti u tri utakmice. Završne faze traju od 20. travnja do 6. svibnja. Pobjednik će u gotovini dobiti iznos od 500 000 funti. S druge strane, Runner-up će završiti s 200.000. Evo najboljih imena za koja se očekuje da budu prisutna na turniru:

 • Ronnie O’Sullivan
 • Mark Williams
 • Mark Allen
 • Judd Trump
 • Mark Selby
 • Neil Robertson
 • Ding Junhui
 • John Higgins
 • Shaun Murphy
 • Barry Hawkins
 • Marco Fu
 • Stuart Bingham

2019. Svjetsko prvenstvo u snookeru – zaključak

Nema sumnje da je Svjetsko snookersko prvenstvo nezamjenjiv sportski događaj. Ipak, ako ste u Velikoj Britaniji, pronalaženje načina za strujanje uživo snookera može biti malo teško.

Zahvaljujući uslugama poput ExpressVPN i Unlocator, morate zaobići regionalna ograničenja i gledajte Betfred Championship 2019 bilo gdje u svijetu. Uz to, javite nam što mislite o ove dvije metode u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me