Kako gledati TBS izvan SAD-a?

Ne možete vjerovati koliko sam puta ponovno pokrenuo telefon misleći da ne radi, kad sam pokušao pristupiti usluzi. Tada sam se sjetila da sam u Velikoj Britaniji. Očigledno, tbs je jedna od onih usluga koja ograničava pristup njihovom sadržaju na specifično gledateljstvo.


Zamislite svoje razočaranje kad sam saznao da mi nije dopušteno gledati Family Guya na televiziji u inozemstvu. Situacija je bila nesretna dok nisam naišao na dva alata za deblokiranje; VPN-ovi i pametni DNS proxyji. Želite li znati kako sam ih koristio? Nastavite čitati.

Kako gledati TBS izvan SAD-a?

Kako gledati TBS izvan SAD-a?

TBS označava Turner Broadcasting System. To je iznimno popularan TV kanal u Sjedinjenim Državama. Uglavnom se usredotočuje na američke sitcome poput Family Guya, American Dad-a, Conana, Knjiga gostiju i mnogih drugih. TBS također prenosi sportske događaje uživo poput MLB doigravanja i NBA. TBS je blokiran izvan SAD-a. To znači da američki emigranti koji žive u inozemstvu u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji neće moći gledati TBS zbog geo-ograničenja. Možete i jedno i drugo koristite Smart DNS ili VPN da biste pobijedili ta ograničenja i pristupili TBS-u u bilo kojoj zemlji.

Kako deblokirati TBS izvan SAD-a VPN-om

Riječi virtualna privatna mreža označava slova VPN. Ova tehnologija je stvorena za sigurna internetska veza korisnika kao i dajte im internetsku slobodu. Kroz VPN vezu stižete do šifrirajte sve svoje podatke i internetski promet tako da im nitko ne može pristupiti. Međutim, sigurnost nije jedino što VPN-i mogu ponuditi.

 • Potpuna internetska privatnost: Vaše mrežne aktivnosti sada su sigurne i sigurne kada se povežete s poslužiteljem u drugoj zemlji.
 • Deblokiraj sadržaj: Pomoću pretplate VPN možete zaobići geo-ograničenja iz cijelog svijeta.
 • Zaobići ISP protocanje: Vaša internetska brzina podliježe prigušivanju vašeg ISP-a. Međutim, VPN veza to može spriječiti da se to dogodi.
 • VPN aplikacije: Jednostavne VPN aplikacije na PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u i FireSticku čine korištenje VPN-a ugodnim..

Pristupite TBS-u izvan SAD-a pametnim DNS-om

Ako niste toliko uzbuđeni zbog dobivanja pretplate za VPN, možete provjeriti alternativu pametnog DNS-a. Možete deblokirati kanale pomoću Smart DNS-a u inozemstvu na brzim brzinama. To je glavna razlika između VPN-a i pametnog DNS-a. Umjesto šifriranja korisničkih podataka – za što je potrebno puno vremena, pametni DNS preusmjerava promet koji je odgovoran za određivanje vaše geo-lokacije putem jednog od njegovih poslužitelja. Korisnici koji nisu sigurni u sigurnost u nepovoljni su je situaciji zbog pametnog DNS-a niti šifrira promet niti sakriva IP adrese. ako zaista cijenite svoju internetsku privatnost, pametni DNS možda nije za vas.

 • Što ćete dobiti za deblokiranje ovisi o Smart DNS usluzi koju koristite.
 • Pametni DNS proxyji ne rade s prozirnim proxyjima ili DNS otmicama.
 • Ručni odabir nove virtualne lokacije nije moguć.
 • Kompatibilnost pametnog DNS proxyja je velika. Možeš postava Smart DNS na više uređaja.

Osobno predlažem da uzmete Smart DNS za besplatno 7-dnevno probno razdoblje. Idi preko Unlocator gdje se možete prijaviti bez a kreditna kartica. To je pametni DNS u koji vrijedi uložiti u njega deblokira više 220 različitih kanala iz cijeloga svijeta. Nadalje, postupak postavljanja je stvarno jednostavan, a njegove su usluge vrhunske kakve biste željeli.

Najbolji VPN

ExpressVPN je izuzetno pristojan pružatelj usluga koji to može deblokiranje američkih kanala u inozemstvu. Tvrtka je vlasnik velika poslužiteljska mreža s tisućama poslužitelja u preko 94 zemlje. Ne zaboravite njihove Politika povrata od 30 dana to vas ne žuri u obvezi. Pa zašto ne? Pokušajte i budite sigurni da je to iskustvo bez rizika. Trebat će vam i valjan Pretplata na američki kabel tako da se možete prijaviti u TBS čak i kada koristite VPN ili Smart DNS. Provjerite ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Uređaji za strujanje kompatibilni sa TBS

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Amazon Fire TV
 • PC
 • ortak
 • FireStick
 • Apple TV
 • Roku
 • Chromecastov

Kako gledati TBS bilo gdje u svijetu

Bez obzira na to koji kanal želite deblokirati u inozemstvu, prelazite između ova dva alata. Obje metode omogućit će vam da deblokirate slične TBS, TNT, ABC Go i CBS u inozemstvu. Kad dođete do faze streaminga vašeg VPN ili Smart DNS pokusa, recite nam o tome. Također bismo željeli znati koji VPN ili Smart DNS ste odabrali u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map