Kako gledati TV s osiguračima izvan SAD-a

Da li se boriti za sve s vašim omiljenim glazbenikom ili umjetnikom? Možda biste htjeli razmotriti ugađanje na TV s osiguračima. Ovo je američki digitalni / kablovski kanal koji je usmjeren prema mladim ljudima, s ciljem da ih zabavi i informira o onome što se događa s njihovim najboljim slavnim glazbenicima. Osnovan 1994. godine, kanal pokriva širok raspon glazbenih žanrova i lako je udovoljiti ljubiteljima popa, urbana, punka i heavy metala. Nudi i niz reality emisija koje su od svojih obožavatelja poprilično dobile. Kanal cilja relativno mlađu odraslu publiku sa sadržajem koji izgleda kao da je kuriran za gledatelje u dobi od 18 do 35 godina.

Kako gledati TV s osiguračima izvan SAD-a

Kako gledati TV s osiguračima izvan SAD-a

Je li osigurač TV dostupan izvan SAD-a?

Kanal također nudi raznoliki raspon popularnih streaming platformi poput Hulu, iTunes, Roku i Amazon, mada će vam trebati pretplata za strujanje putem tih usluga. Većina vjernih gledatelja kanala ne bi trebala imati problema s tim. Ono što bi im moglo smetati je činjenica da ne možete pristupiti kanalu ako ste sa sjedištem izvan SAD-a. Evo kako možete upotrebljavati VPN za gledanje TV-a s osiguračima u Kanadi, Australiji, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje izvan Sjedinjenih Država:

  1. Prijavite se za davatelja VPN usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju.
  3. Spajanje na kanadski poslužitelj; ovo će vam omogućiti da pregledavate web koristeći američku IP adresu.
  4. Gledajte Reelz Now ili bilo koji drugi američki kanal s bilo kojeg mjesta na svijetu.

TV-uređaj Fuse primjenjuje geografska ograničenja kako bi se osiguralo da jedini gledatelji koji mogu uživati ​​u njegovom sadržaju nalaze se u SAD-u. To znači da ako možda dobijete posao koji zahtijeva putovanje izvan Amerike, možete pričekati dok se ne vratite u zemlju kako biste uhvatili omiljene emisije. Platforme koriste vašu IP adresu za otkrivanje da li ste u SAD-u ili ne, a ako otkriju da niste, vaš pristup kanalu ukida se.

Streaming osigurača s televizora izvan SAD-a

Prekoračenje ograničenja moguće je, ali samo ako koristite VPN. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN vam omogućuje da prikrijete vezu, a također možete promijeniti gdje god vam se čini da pregledavate. Mogućnost promjene lokacije omogućuje vam da “prevarite” web mjesto na kojem radite misleći da se nalazite u tim državama, čak i ako se nalazite u Europi, Aziji, Kini ili nekom drugom dijelu svijeta. Na ovaj način ne samo da možete pristupiti Fuse TV-u izvan SAD-a, nego ćete također moći otključati velik broj drugih geo-ograničenih kanala.

Osim što možete deblokirati geografski ograničen sadržaj, korištenje VPN-a također osigurava da sve vaše aktivnosti na mreži ostanu zaštićene i sigurne. Ovo je važno jer vas čuva od svih zlonamjernih pojedinaca koji bi pokušali presresti vašu vezu i ukrasti vaše podatke. Na Internetu se odvija mnogo cyber kriminala, a pretplata na VPN osigurava da podaci poput podataka o kreditnoj kartici prilikom kupovine na mreži ostanu sigurni.

Najbolji VPN-ovi za streaming TV-a s osiguračima izvan SAD-a

Ako tražite VPN da biste gledali Fuse TV izvan SAD-a, vjerovatno ćete mnogo strujati. Stoga vam je potreban dobavljač koji osigurava da vaše pregledavanje ostane bez prekida. To je onaj koji ima super brze servere, jamstvo produženja rada i dovoljno veliki popis poslužitelja na koje se možete povezati. Ako su ti zahtjevi ispunjeni, moći ćete strujati onoliko sadržaja koliko želite. Kako biste osigurali da odaberete vjerodostojnog davatelja, imamo popis od oko tri za koja znamo da pružaju vrhunsku uslugu i preporučujemo vam da isprobate.

1. ExpressVPN

ExpressVPN trebao bi biti na vrhu popisa ako tražite uslugu vrhunske kvalitete. Davatelj usluga sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima uvjerava svoje kupce da će njihovi podaci zauvijek ostati povjerljivi zahvaljujući dobro podržanoj politici evidentiranja nula. Pružatelj se također ozbiljno brine o sigurnosti, pa kao takav primjenjuje 256-bitnu AES politiku enkripcije kako bi osigurao da svi podaci njegovih pretplatnika ostanu sigurni. Pružatelj usluga se također oslanja na OpenVPN, ali još uvijek nudi L2TP / IPSec, PPTP i SSTP kao opcije za one koji žele odabrati na temelju svojih želja.

ExpressVPN nudi korisnicima mogućnost povezivanja do 3 uređaja istovremeno i omogućuje korisnicima svoju mrežu od 2000 poslužitelja bez pristranosti. S oko 28 poslužitelja u SAD-u, ovo je usluga na koju se možete pouzdati u streamu Fuse TV-a bez obzira na vašu stvarnu lokaciju. Pretplata na ExpressVPN također vam otvara značajke kao što su podijeljeno tuneliranje, gdje morate odlučiti što će dobiti VPN zaštitu, a što ne. Davatelj nema ograničenja u prebacivanju ili propusnosti poslužitelja i korisnicima osigurava 99,99% iskorištenja. Aplikacija radi na svim glavnim platformama, ali u slučaju da tijekom postavljanja naiđete na probleme, slobodno se obratite njihovom timu za brigu o kupcima putem chata uživo ili e-pošte u bilo koje doba noći ili dana. Pogledajte naš ExpressVPN pregled kako biste saznali više o usluzi.

2. BulletVPN

Bilo bi nepravedno ne uključiti BulletVPN na ovaj popis jer isključujemo jednu od najpouzdanijih VPN usluga, posebno ako želite strujati sadržaj. BulletVPN ima sjedište u Estoniji, gdje nije uvjet da on pohranjuje nikakve podatke o pregledavanju svojih kupaca kao što je to slučaj u drugim regijama “14 očiju”. Usluga se pretplaćuje na strogu politiku nulte evidencije i omogućuje dodavanje 3 druga uređaja za istovremeno povezivanje.

BulletVPN ima svoje poslužitelje u oko 22 zemlje, s oko 8 u SAD-u. Ovo je sjajno, posebno za ravnomjernu raspodjelu prometa, što znači da nikada ne biste trebali doživjeti povlačenje veza čak i kad je toliko korisnika istovremeno na mreži. Usluga također ima uslugu Smart DNS na koju se možete osloniti ako je vaša najveća briga prolazak na web lokacije sa ograničenim geološkim ograničenjima. Aplikacija BulletVPN također ima vrlo mršav izgled na kojem možete vidjeti sve što trebate za pristup ili podešavanje. Aplikacija je kompatibilna sa širokim rasponom platformi na kojima je pokrenut Windows, iOS ili Android, a tu je i inačica aplikacije koju možete preuzeti izravno na usmjerivač. Za više informacija o tome što ovaj pružatelj može ponuditi, pogledajte našu pregled BulletVPN.

3. NordVPN

Rezimirajući naš vodič je pružatelj usluga sa sjedištem u Panami, koji je cijenio napredak u mrežnoj zaštiti i bogatstvo značajki usmjerenih na očuvanje podataka. NordVPN u svom djelokrugu ima više od 4000 poslužitelja, a samo u Sjedinjenim Državama ima oko 1765. Ovo je daleko najveća kolekcija koju smo vidjeli kojom upravlja vjerodostojna usluga, a s nekim od njih optimizirana je za pružanje najbolje usluge na temelju onoga što namjeravate moći ćete odabrati koji poslužitelj želite povežite se za streaming, velika preuzimanja, torrenting ili mrežno igranje.

NordVPN je također velik po pitanju sigurnosti i nudi 256-bitnu AES zaštitu za šifriranje korisničkog prometa. VPN protokoli kao što su OpenVPN, L2TP / IPSec i PPTP dostupni su korisnicima za odabir, mada se OpenVPN preporučuje kao najsigurniji za upotrebu. Usluga ima i značajku DoubleVPN koja dvaput kriptira vašu vezu usmjeravanjem prometa kroz dva poslužitelja, kao i Cybersec softver kako bi se osiguralo da vaše pregledavanje ne prekida oglasima ili zlonamjernim softverom. Za korisnike koji žele pristupiti geo-ograničenim aplikacijama, NordVPN nudi SmartPlay kao svoju besplatnu Smart DNS proxy uslugu i ima grupu nejasnih poslužitelja koji trebaju izbjeći otkrivanje u zemljama s visokom cenzusom. Mislite na prijavu s NordVPN-om? Pogledajte naš NordVPN pregled kako biste točno znali u što ćete se uvući.

Zbrojite kako gledati TV s osiguračima izvan SAD-a

S VPN-om ne morate čekati dok se ne vratite u SAD-u da biste gledali svoje omiljene TV emisije Fuse. Sve dok ste se prijavili s vjerodostojnom uslugom, trebali biste biti u mogućnosti strujati sadržaj s bilo kojeg mjesta, bez brige o bilo kakvim geo-ograničenjima.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me