Kako gledati U20 Svjetski kup 2019. uživo

Nadam se da ste spremni biti svjedoci onoga što vas čeka budućnost međunarodnog nogometa. FIFA Svjetski kup ispod 20 godina održava se 23. svibnja 2019. do 15. lipnja na šest mjesta u Poljskoj. Najveći svjetski nogometni talenti prikazuju ono što imaju.


Ne biti tamo U20 Svjetski kup 2019 strujni kanali nisu nešto o čemu morate brinuti jer ih možete dobiti kamo god idete. Ili VPN ili pametni DNS mogu dobiti SBS ili ORF unatoč vašoj geo-lokaciji. Postupci deblokiranja jednostavni su, jednostavni i brzi, a o njima ću vam reći sve u nastavku.

Stream U20 Svjetski kup 2017 uživo

Kako gledati U20 Svjetski kup 2019 uživo

FIFA U-20 Svjetski kup 2019. Streaming kanali

U Australiji će SBS besplatno emitirati sportski događaj putem interneta. Nažalost za ljubitelje nogometa širom svijeta, SBS je blokiran izvan Australije. Ovdje možete pronaći informacije koje možete lako pratiti kako to učiniti zaobići ta geo-ograničenja koristeći Smart DNS ili VPN. Evo gdje možete emitirati 22. svjetski kup U-20:

 • SBS (Australija, besplatno)
 • SRF (Švicarska, Besplatno)
 • ORF (Austrija, Besplatno)
 • TSN (Kanada)
 • RTP (Portugal)
 • Sky Italia (Italija)
 • Eurosport (Pan-Europe)
 • Fox Sports (SAD)
 • Fubo TV (SAD, besplatno 7-dnevno probno razdoblje)
 • POČETI Sport (Bliski istok)

Kako gledati FIFA U20 Svjetski kup Besplatno uživo s VPN-om?

Najbolji su kanali koje možete iskoristiti za streaming U20 World Cup 2019 besplatno uživo putem interneta SRF, SBS i ORF. Međutim, što je razočaravajuće na tim kanalima je da oni jesu geo-ograničeni izvan svojih zemalja. Dakle, ako niste u Australiji, ne možete strujati, a kamoli pristupiti SRF ili SBS.

Međutim, te kanale možete dobiti bez obzira gdje se nalazite ako jeste prevara svoju lokaciju. A to možete učiniti i putem VPN-a. Cijeli postupak postavljanja je lakši nego što mislite.

 1. Prvo će vam trebati VPN usluga pretplata s pouzdanim poslužiteljima u Australiji.
 2. Učinite instalaciju na bilo kojem uređaju za strujanje kao što su PC, Mac, iOS ili Android.
 3. Nakon što pokrenete aplikaciju, morate povežite se s australskim VPN serverom.
 4. Kao rezultat toga, bit ćete mogućnost pristupa SBS-u baš kao da ste u Australiji.
 5. posljednje, prijeđite na web stranicu SBS-a ili aplikacije.
 6. Konačno, struji FIFA U20 Svjetski kup 2019. godine uživo na mreži.

Iako vam VPN ne dopušta pristup ograničenom sadržaju, nećete moći zaobići postupak prijave i izbjeći registracijsku naknadu. S obzirom da su SBS, ORF i SRF besplatni kanali, nemate o čemu brinuti. Provjerite najbolje VPN usluge koje će vam omogućiti streaming 2019 U20 Svjetski kup 2019 uživo online.

Pogledajte FIFA U-20 Svjetski kup 2019. godine sa Smart DNS proxyjima

Želite li deblokiranje Fox Sports i SBS? Možete isprobati Smart DNS proxy. Sada biste trebali biti svjesni činjenice da Smart DNS nije toliko siguran kao VPN jer ne šifrira nijedan vaš podatak. Prepoznali ste se na mreži i vaša je IP adresa izložena umjesto skrivena.

Dakle, umjesto da vaš internetski promet šifrirate protokolima, to dobiva djelomično preusmjereni putem određenog poslužitelja. Možete koristiti alat na WhatIsMyIP.Network i iznenadit ćete se kad vidite da je vaša stvarna IP adresa vidljiva.

 • Pametni DNS proxy je gotovo kompatibilan sa svim uređajima za streaming.
 • FIFA U20 Svjetski kup 2019. možete gledati na iOS-u, Mac-u, Apple TV-u, Roku, Chromecast-u, PS3 / PS4, Amazon Fire TV i Xboxu.
 • Kao što je prethodno spomenuto, pametni DNS ne mijenja promjene vaše IP adrese.
 • Ne dobivate anonimnost na mreži jer je vaš identitet javni.
 • Pametni DNS neće raditi ako vaš pružatelj internetskih usluga koristi transparentni punomoćnici ili DNS otmica.

Možete se pretplatiti Unlocator i iskoristite svoje jednotjedno suđenje do deblokirajte kanale i usluge iz cijelog svijeta, uključujući Fox Sports, Fubo TV ili SBS. Pretplata na Unlocator ne zahtijeva kreditnu karticu. Unosite svoju adresu e-pošte i kreirate svoj besplatni račun Smart DNS.

FIFA U20 skupine Svjetskog kupa 2019. godine

U 2019. FIFA U-20 Svjetskom kupu nalazi se 16 nacija podijeljenih u šest skupina od četiri tima. Timovi će se boriti protiv njega od 23. svibnja do prvenstva koje je postavljeno u subotu, 15. lipnja na Stadion Widzewa u Lodzu. Cijeli raspored FIFA U20 Svjetskog kupa 2019. godine možete preuzeti besplatno ovdje.

Kako gledati FIFA U20 Svjetsko prvenstvo u Koreji, Republika 2019, uživo uživo?

U odnosu na grupnu fazu, utakmica Argentina – Portugal vjerojatno je najuzbudljivija od svih. Bit će zanimljivo vidjeti buduće zvijezde nogometnog svijeta kako se bore za naslov svjetskih prvaka. Francuska, Nigerija i Argentina su ove godine favoriti.

Koja zemlja vjerujete da će izaći na vrh u nedjelju, 15. lipnja 2019.? Slobodno ostavite svoja predviđanja u komentaru ispod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me