Kako gledati uživo Island Island 2019

Dame i gospodo, vaše će ljeto uskoro postati vruće. Love Island vraća se petu sezonu, a premijerno će se predstaviti 3. lipnja na ITV2. Nova postava singlova će izaći na pozornicu i učinit će sve što je potrebno da postanu krajnji par. Caroline Flack ugostit će nadolazeću sezonu reality show-a o dolasku, dok odlučite pobjednike Love Island 2019. Međutim, imajte na umu da je ITV nedostupan za strujanje izvan Velike Britanije.


Gledajte Love Island 2019 izvan Velike Britanije

Kako gledati Love Island 2019 izvan Velike Britanije

Ali u ovom ćemo vam članku pokazati kako možete deblokirati kanal gdje god se nalazili putem VPN-a ili Smart DNS proxyja. Na kraju ćete to moći gledajte Love Island u SAD-u, Australiji, NZ, Kanadi, ili bilo gdje drugdje izvan Velike Britanije

Love Island 2019 na ITV-u

Love Island 2019 možete gledati na ITV2 počevši od ovog ponedjeljka, 3. lipnja. Međutim, ako emitirate emisiju izvan Velike Britanije, vjerojatno bih vam trebao dati dodatnu informaciju o onome što ćete vidjeti:

“Žao nam je. ITV Hub dostupan je samo gledateljima u Velikoj Britaniji. ” 

Ova se poruka pojavljuje na vašem zaslonu ako pokušate pristupiti ITV-u iz inozemstva. Zbog sporazuma o licenciranju kanal je dostupan samo gledateljima koji imaju prebivalište u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Stoga ćete morati proći dodatni kilometar da biste pogledali najnoviju sezonu Otoka ljubavi. Trebat će vam VPN ili Smart DNS proxy.

Kako gledati Love Island 2019 s VPN-om

Vaša IP adresa internetskim stranicama daje vašu globalnu poziciju. A kada web domaćini poput ITV-a pročitaju da se nalazite izvan njihove zone pokrivanja, s vama će prekinuti vezu pomoću gornje poruke. Zbog toga se trebate prebaciti na IP adresu iz Velike Britanije, što znači da se morate priključiti s VPN-om.

Virtualna privatna mreža (VPN) alat je koji može prevariti vašu fizičku lokaciju. Prvo usmjerava vašu internetsku vezu s stranom mrežom po vašem izboru. Zatim skriva vašu stvarnu IP adresu i daje vam novu iz regije koju ste odabrali. Ovo će navesti vašu web odrednicu da pomisli da ste unutar njene zone gledanja i na taj način dobiti pristup onome što želite.

To znači da se možete spojiti na britanski poslužitelj, dobiti britanski IP i deblokirati ITV.

Drugim riječima, evo što morate učiniti da biste strujili Love Island 2019:

 1. Prijavite se na vrhunsku VPN uslugu. Naš popis prijedloga možete provjeriti u nastavku.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj. Možete ga instalirati i na usmjerivače, pametne televizore i igraće konzole.
 3. Prijavite se i povežite se s serverom iz Velike Britanije.
 4. Posjetite WhatIsMyIP.network kako biste provjerili novu IP adresu.
 5. Sada idite na web mjesto ITV ili pokrenite njegovu aplikaciju.
 6. Osigurajte se vrućem, gorućem ljetu s Love Islandom.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje ITV-a

Zlonamjerni softver i cyber prijetnje značajno su porasli u posljednjih nekoliko godina. To je, naravno, rezultiralo porastom sigurnosnih alata, uključujući virtualne privatne mreže. Kao rezultat toga, sada ćete pronaći obilje VPN pružatelja usluga, ali to ne znači da su svi dobri.

Stoga smo danas pripremili popis najboljih brendova u industriji kako bismo vam uštedjeli probleme.

ExpressVPN

ExpressVPN nalazi se na vrhu naše liste i koristim ga za deblokiranje omiljenih kanala kad god sam u inozemstvu. Marka nudi nevjerojatne značajke i vrlo je jednostavna za korištenje.

Prvo, ima preko 3000 servera raspoređenih na 160 lokacija, uključujući 94 zemlje. Velika Britanija je, naravno, dio te regije, jer tvrtka posjeduje servere u Londonu, Wembleyu, Kentu i Berkshireu. Ova velika mreža omogućuje vam pristup ITV-u i bilo kojem drugom kanalu koji želite.

Drugo, tvrtka nudi izuzetno velike brzine veze čak i ako se povezujete s udaljenim ili udaljenim poslužiteljem. To znači da se nećete suočiti s bilo kakvim problemima u vezi s međusobnim povezivanjem tijekom strujanja HD emisija poput Love Island 2019.

Treće, aplikaciju ExpressVPN možete instalirati na gotovo bilo koji uređaj ili platformu, uključujući Windows, Mac, Android, Linux i iOS. Kompatibilan je i s usmjerivačima, igraćim konzolama, Chromebook-om i pametnim televizorima.

Četvrto i možda najvažnije, ExpressVPN koristi snažne značajke zaštite i privatnosti koje uključuju:

 • AES-256 vojnog stupnja enkripcija bita koja jamči anonimnost na mreži, čak i od ISP-ova.
 • Split tuneliranje
 • DNS zaštita od curenja
 • Ubojiti prekidač
 • Pravila bez zapisivanja

Za deblokiranje ITV koristite Smart DNS proxyje

Iako je to najbolji način, ne morate mijenjati svoju IP adresu da biste pristupili ITV-u. Također možete strujati Love Island 2019 koristeći Smart DNS proxy. Ovaj alat samo preusmjerava URL-ove koji otkrivaju vašu lokaciju, što znači da ne mijenjaju previše u vašoj internetskoj vezi.

Sve što trebate učiniti je:

 1. Odaberite uglednu uslugu poput Unlocatora i pretplatite se na nju.
 2. Provjerite podržava li usluga ITV (Unlocator radi).
 3. Konfigurirajte Smart DNS proxy na računalu, Mac-u, iOS-u ili Android uređaju. Web stranica bi trebala imati vodiče i upute za postavljanje koji će vam pomoći.
 4. Možete ih instalirati i na usmjerivače, igraće konzole ili pametne televizore.
 5. Glasajte za svoj omiljeni par Love Island i pomozite im da pobijede.

Međutim, upozorio bih vas da Smart DNS proxy ne enkriptiraju vaš promet, pa ih je bolje izbjegavati ako se nakažete na privatnost. Nadalje, oni ne rade ako vaš davatelj internetskih usluga koristi transparentne proxyje ili primjenjuje DNS otmice.

I morate ih ručno konfigurirati na svom uređaju, jer nemaju namjenske aplikacije koje možete preuzeti.

O Ljubavnom otoku 2019. godine

Love Island 2019 britanski je reality show koji će se premijerno predstaviti 3. lipnja na ITV2. Caroline Flack bit će domaćin emisije, dok će Iain Stirling biti narator.

Emisija se posljednjih mjeseci suočila s kritikom koji kritičari tvrde da je show trebao biti otkazan nakon smrti Sophie Gradon i Mikea Thalassitisa. Oba bivša natjecatelja počinila su samoubojstvo.

Kao rezultat toga, emisija je navodno imala strožiji postupak prihvaćanja ove godine, jer su natjecatelji morali proći testove mentalnog zdravlja i STI kako bi se plasirali na TV ekrane. Također, voditeljica Caroline Flack rekla je da se dužnost brige na Island Islandu “razvila” nakon samoubistava bivših natjecatelja.

2019. otočani

A sada za manje sumornu notu, evo potpunog popisa natjecatelja 2019. godine Love Islanda:

 • Yewande Biala
 • Lucie Donlan
 • Amber Gill
 • Amy Hart
 • Anna Vakili
 • Anton Danyluk
 • Callum Macleod
 • Curtis Pritchard
 • Joe Garratt
 • Michael Griffiths
 • Šerif Lanre
 • Tommy Fury

Kako gledati uživo Island Island 2019 uživo – završne misli

Otok ljubavi jedna je od najvećih reality emisija na svijetu s milijunima sljedbenika širom svijeta. I ove će godine izgledati novi sjajni singlovi koji će postati vaša najnovija opsesija. Stoga, ako ne želite propustiti nijednu epizodu Otoka ljubavi 2019, nabavite VPN ili Smart DNS proxy i glasajte za svoj omiljeni par.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me