Kako gledati uživo Melbourne Cup 2019 uživo

Australski emigranti i navijači konja, imam li vijesti za vas. 2019. Melbourne Cup događa se ovo Utorak, 5. studenog 2019, i ovogodišnja manifestacija obećava da će biti ekstravagantna. Nažalost, ako ne živite u Australiji, nećete moći gledati utrku na jedinom televizijskom programu, Kanal deset. Čitajte dalje kako biste saznali kako možete zaobići Geo-blokove TenPlay-a i gledajte Melbourne Cup 2019. s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako gledati Melbourne Cup 2018 uživo uživo

Kako gledati uživo Melbourne Cup 2019 uživo

Možete li gledati Kup Melbournea 2019. izvan Australije?

Ne, nažalost jedina kanal koji struji ove godine Melbourne Cup je Deset mreža, koji je dostupan samo u Australiji. Drugim riječima, kanal deset, također poznat kao TenPlay, geo ograničava pristup svojim uslugama Australija.

Kada pokušate pristupiti kanalu, on će vas odmah blokirati prije nego što uopće postignete željeni videozapis. Evo poruka o grešci dobit ćete:


„500. Nažalost, 10 predstava nije dostupno u vašoj regiji. “Pogreška TenPlay-a

U redu, priznajem, TenPlay to radi na najslađi mogući način, ali svejedno, blokiranje frustrirajuće je i trebalo bi ga rješavati. Srećom, postoji način da se to reši. Sve što trebate učiniti je trik Channel Ten u misli da ste u Australiji. Lakše je reći nego učiniti, zar ne? pogrešno!

Sve što trebate je VPN a to možete učiniti s nekoliko jednostavnih koraka.

Kako vam VPN može pomoći pri gledanju Melbourne Cupa 2019. godine?

Kratko za Virtualna privatna mreža, VPN je alat za cyber-sigurnost koji se isto tako događa podmetanje vaše javne IP adrese.

VPN-ovi rade 2 primarne stvari:

  1. Šifrirajte svoje podatke.
  2. Preusmjerite promet putem svojih sigurnih poslužitelja.

Kad VPN preusmjeri vaš promet, on završava promjena vaše javne IP adrese da odgovaraju lokaciji poslužitelja na koji ste se povezali. Geo-blokovi obično se temelje na širokim IP zabranama za određene regije. Kanal deset, na primjer, zabranio je bilo koji ne-australski IP iz pristupa svojim uslugama streaminga.

Sada se ovo ne bi trebalo doživljavati kao napad na ne-Australce. Istina je da su geo-blokovi jedan od najlakših načina za ostanak u njima zakoni i propisi o autorskim pravima iako nudi dobru internetsku uslugu.

Sve što trebate učiniti je zaobići geo blokove Channel deset koristite VPN da biste sebi pripali australijski IP.

Kako koristiti VPN za gledanje 2019. Melbourne Cupa uživo izvan Australije

Evo koraka koje biste trebali slijediti deblokirajte TenPlay s VPN-om:

  1. Prijavite se kod vjerodostojnog VPN davatelja kao što je ExpressVPN.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju koja odgovara vašem streaming uređaju. Obično ćete pronaći izvorne aplikacije za Windows, macOS, iOS, i Android uređaji.
  3. Pokrenite aplikaciju i odaberite australijski poslužitelj.
  4. Pričekajte vezu. Ček ovaj alat da li je vaš IP promijenjen ili ne.
  5. Izađite na Channel 10 i uživo gledajte Melbourne Cup!

Yup. To je tako jednostavno.

Najbolji VPN za deblokiranje Desetog kanala

Napisali smo detaljan pregled najboljih VPN-ova možete otključati kanal Ten u inozemstvu. Evo kraćeg opisa našeg najboljeg odabira: ExpressVPN.

ExpressVPN je moćan, vjerodostojan i pouzdan pružatelj VPN usluga koji se u cijelosti smatra glavnim pružateljem usluge 2019. Dobit ćete pristup 2000+ poslužitelja u više od 94 zemlje, 24/7 pristup a Tim za korisničku podršku s 5 zvjezdica, i a 30-dnevna garancija povrata novca uslugu možete prvo isprobati.

Ako ne mislite da je ExpressVPN pravi pružatelj usluga za vas, umjesto toga provjerite ove pružatelje usluga najvišeg reda:

Bilo koji drugi način zaobilaženja regionalnih ograničenja?

Pa drago mi je što ste sebi postavili to pitanje jer je odgovor potvrdan. Streaming ima svoje zahtjeve, a svaki pad brzine utjecao bi na to iskustvo.

U slučaju da niste znali, a VPN šifriranje može utjecati na vašu brzinu interneta. Ovisno o kvaliteti VPN-a, pad varira, a ipak pad.

Postoji alternativa koja dolazi u obliku Smart DNS proxy. Značajka koja ne šifrira vaše podatke (bez dodane sigurnosti), ali vam omogućuje strujanje HD sadržaja uz minimalan gubitak brzine. To nije sve. TenPlay je dostupan na velikom broju uređaja, ali VPN-ovi su dostupni samo na nekolicini.

Tu dolazi Smart DNS jer vam omogućuje da dobijete ograničeni sadržaj na sličice Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV i još mnogo toga.

Treba li koristiti određenu uslugu Smart DNS? Da, i šokantno, to je najbolji VPN pružatelj usluga, ExpressVPN. Pružatelj usluge nudi i Smart DNS uslugu u slučaju da je problem brzina (što nije u skladu s testovima).

Dakle, samo morate slijediti vodiče na njihovim web lokacijama, konfigurirati DNS na temelju platforme koju koristite i TenPlay je sav vaš.

Gledajte Kup Melbournea uživo uživo izvan Australije – Finalne misli

Tamo ga imate, sve što trebate znati i učiniti gledajte uživo Melbourne Cup 5. studenog 2019. godine! Obavezno namjestite za cijeli događaj, jer obećava da će ga ispuniti utrke, modne revije i slavljenička događanja. Javite mi u komentarima na kojeg konja se kladite ove godine!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me