Kako gledati uživo na internetu putem Celebrity 2019 Live

Tko ulazi u džunglu? Hoće li biti Caitlyn Jenner? Ian Wright? Morat ćete se prilagoditi ITV-u Ja sam slavna osoba: Vodite me odavde da saznam. Na zgražanje mnogih zaljubljenika u avanture koji žive u inozemstvu, ja sam slavna osoba dostupna samo na ITV, što se tako događa da je geo blokirano izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Emisija je nadvladala 12 milijuna gledatelja tijekom posljednje sezone. Međutim, cilj nam je povećati ga dok učite kako to učiniti gledaj da sam bilo gdje sezona slavnih 19 na 17. studenog 2019. godine, bilo kuda.


Kako gledati uživo iz celebrityja putem interneta

Kako gledati kako sam Celebrity uživo na mreži

ITV Hub – servis struje u Velikoj Britaniji

Razlog zašto sam došao do ovog vodiča je taj što je ITV dostupan samo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kanal je imao više od toga 29,3 milijuna registriranih korisnika do kraja lipnja 2019. Ali što je s onima koji žive u inozemstvu? Zašto bi njihov zemljopisni položaj diktirao što mogu ili ne mogu putem interneta?

Vidite, ITV je jedan od onih kanala koji ispitajte svoju IP adresu da biste utvrdili želite li pregledati njegov sadržaj ili ne. Kao kanal sa sjedištem u Velikoj Britaniji, a pokrivenost je dopuštena samo za stanovnike Velike Britanije, trebat će vam Britanski IP adresa za rad.

Ako ste u inozemstvu, nedostaje vam britanski IP. Stoga ćete dobiti ovo poruka o grešci jednom kad pokušate strujati video na web lokaciji kanala:

“Oprosti! Otkrili smo da ste izvan Ujedinjenog Kraljevstva. ITV Hub dostupan je samo za gledanje u Velikoj Britaniji. “Geo-pogreška ITV čvorišta

Kao što sam napomenuo, to će se promijeniti za otprilike 3 minute. Nastavite se pomicati i saznajte kako gledati kako ja gledam uživo Celebrity 2019 bilo gdje.

Ja sam slavna osoba – izvadite je iz Velike Britanije

virtualna privatna mreža, ili VPN, proširuje se kroz javnu ili zajedničku mrežu i djeluje poput tunela tako da možete razmjenjivati ​​podatke sigurno i anonimno preko Interneta kao da ste spojeni izravno na privatnu mrežu. On povezuje vaš uređaj sa svojim poslužiteljima i preusmjerava cijeli vaš promet preko tog poslužitelja kojeg ste odabrali.

Tada dobivate IP zemlju na kojoj se temelji poslužitelj koji ste odabrali. To vam omogućuje pristup svim sadržajima koji su dostupni u toj zemlji. Slijedite ove korake do otključaj ITV-u Ja sam slavna osoba pomoću VPN-a:

 1. Prvo što trebate učiniti je prijavite se za VPN uslugu.
 2. Dalje, ti stvorite VPN račun.
 3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikacija na uređaju koji želite strujati Ja sam Celebrity.
 4. Pokrenite aplikaciju i povežite se s VPN-om poslužitelj u Velikoj Britaniji.
 5. Nakon što se povežete s britanskim poslužiteljem, dobićete privremeni IP adresa Britsih zbog čega izgleda kao da se nalazite u Velikoj Britaniji.
 6. Sada kada imate britanski IP, lako možete pristupiti ITV-u i pazi da sam slavna osoba kad god poželiš.

ExpressVPN, mogu vam biti dostupne sve vrste sadržaja bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Ovaj je pružatelj usluga prepuna sjajnih značajki i koristi neke od njih najbolje metode šifriranja.

Izvrsne usluge ExpressVPN-a i stroge su Pravila bez zapisnika neka bude ono što je danas na tržištu. Pogledajte ostale davatelje usluga navedene u donjoj tablici.

Kako gledati Ja sam slavna osoba izvan Velike Britanije pomoću pametnog DNS proxyja

Geo-ograničenja možete zaobići na dva načina: prvi je bio preko VPN-a, a drugi kroz a Pametni DNS proxy. Obojica zaobilaze geo-ograničenja i omogućavaju vam pristup sadržaju koji vam inače nije dostupan tamo gdje ste.

Međutim, pametni DNS ne šifrira vaše podatke niti mijenja vašu IP adresu. On samo preusmjerava promet za koji je odgovoran određivanje vaše geolokacije, što vam daje nadogradnja brzine.

U svakom slučaju, pametni DNS obavlja posao i sadržaj koji želite deblokirati. Evo kako to upotrebljavate gledajte da sam slavna osoba na ITV-u izvan Velike Britanije:

 1. Prvo, prijeđite na Unlocatori prijavite se za besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
 2. slijedite ove videozapisi / vodiči za postavljanje da biste konfigurirali Smart DNS na svojem streaming uređaju.
 3. Idite na web mjesto ITV-a.
 4. Uživajte u svom neograničenom pristupu svim ITV-ovim sadržajima, uključujući i mene kao Celebrity.

Najbolji pametni DNS na tržištu morao bi biti Unlocator. To je jednostavno postavljanje, a ne ograničava propusnost. Osim toga, izvrstan je za streaming iPlayera, Amazon Prime, Netflixa i ITV-a iz cijelog svijeta. Unlocator također ima brz, učinkovit i obrazovan tim za podršku koji je spreman odgovoriti na sve vaše upite.

#IACGMOOH – Uloge

Ja sam se Celebrity vratio s novom sezonom i novim sjajnim novim Celebrityjima Nedjelja, 17. 11. 2019. godine. Sve slavne osobe koje sudjeluju u svojim će luksuznim životima zamijeniti osnove i Bushtucker suđenja,

No, kad god izađe nova sezona, glavno pitanje se krije: Tko su slavne? Službeni popis izašao je na 11. studenog 2019. godine a izgleda ovako:

 • Adele Roberts
 • Andrew Maxwell
 • Caitlyn Jenner
 • Ian Wright
 • Jacqueline Jossa
 • James Haskell
 • Kate Garraway
 • Myles Stephenson
 • Nadine Coyle
 • Roman Kemp

Gledajte da sam Online Celebrity Live

Pratite sve akcije Jungle i gledajte istaknute fotografije prošlih serija bilo gdje u svijetu deblokiranjem ITV-a s VPN-om. 2019. serija će se najvjerojatnije emitirati naokolo 22 epizode slijedeći tradiciju.

Imate priliku ne propustiti nijedan od njih sa a VPN ili pametni DNS. Upoznajte slavne osobe koje idu u džunglu, gledajte ekskluzivne intervjue i otkrijte tko pobjeđuje bez obzira na to gdje se nalazite. Sviđa li vam se slavuji slavnih? Što mislite, tko će pobijediti u ovom? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me