Kako gledati uživo preko Gomorra 2019

Gomorrah (Gomorra) je ljubitelj obožavatelja otkad je debitirala 2014. godine. Bez obzira jeste li Talijanka ili ne, ova serija uvijek ostavlja da želite više. Sezona 3 bila je vrlo uzbudljiva, nisam željela propustiti trenutak, ništa može nagovijestiti buduće saveze ili smrt. Sezona 4 započela je 29. ožujka 2019. Dakle, pitate se gdje ili kako možete emitirati četvrtu sezonu? Pogledajte ovaj vodič i saznajte.


Kako uživo gledati sezonu Gomorrah

Kako uživo gledati sezonu Gomorrah

Mogu li bilo gdje gledati Sky Go Italia?

Nažalost, ne možete. Ako živite izvan Italije, nećete moći gledati sezonu Gomorrah 4. Sve što ćete vidjeti je ova poruka o pogrešci:

“Per vedere questo contenuto a Requario trovarsi su Territorio della Repubblica Italian.”

Sky Go Italy prepoznaje vašu lokaciju i zaviri u vašu IP adresu. Ako se nalazite izvan talijanskih granica, kanal će vam odmah blokirati pristup, čak i ako imate valjanu pretplatu.

Srećom, VPN može zaobići ta geo-ograničenja bez obzira gdje se nalazili. Dakle, ne brinite, do kraja ovoga moći ćete u bilo kojem trenutku gledati sezonu Gomorrah 4.

Kako gledati sezonu Gomorrah s VPN-om

Korištenjem virtualne privatne mreže može se činiti kao da pregledavate internet iz bilo koje regije po vašem izboru. To se događa kada se povežete s određenim poslužiteljem u zemlji u kojoj se želite pojaviti.

Spajanjem na talijanski poslužitelj otključit ćete sve vrste talijanskog sadržaja, uključujući Sky Go, Rai TV i još mnogo toga. Zašto tako jednostavno? Pa kada se povežete, vaša trenutna IP adresa će se sakriti i umjesto toga ćete dobiti talijansku IP adresu. Kad kanal pročita vaš IP, utvrdit će da se trenutno nalazite u području svog pokrivanja. Kao rezultat toga omogućit će vam pristup čitavoj biblioteci za strujanje bez obzira na to gdje se fizički nalazite.

Evo kako možete deblokirajte Sky Go Italy i uživo gledajte Gomorrah sezonu 4:

 1. Prvo, morate se prijaviti s vjerodostojnim VPN davateljem koji ima talijanske poslužitelje. koristim ExpressVPN i predlažem da i vi učinite.
 2. Posjetite njihovu službenu web stranicu i kliknite na Get Started. Ovo će vas preusmjeriti na stranicu za prijavu na kojoj možete stvoriti račun i kupiti njihove usluge.
 3. Nakon toga, preuzmite njihovu namjensku aplikaciju na uređaj koji želite strujati Gomorrah. Možete birati između Android-a, iOS-a, računala, Mac-a ili FireSticka.
 4. Nakon završetka preuzimanja, instalirajte klijent i prijavite se.
 5. Sada idite kroz popis poslužitelja dok ne pronađete talijanski poslužitelj. Možete samo koristiti traku za brži pristup.
 6. Dvaput kliknite na poslužitelj ili je jednim dodirom pritisnite i povežite se.
 7. Pričekajte nekoliko trenutaka dok se spojeni gumb ne pokaže i postane zelen.
 8. Napokon, lansirajte Sky Go Italy ponovo i gledajte Gomorrah sezonu 4 gdje god bili.

ExpressVPN jedan je od rijetkih VPN pružatelja koji zapravo može obaviti posao. Dok pretražujete VPN tržište, pokušajte se držati podalje od VPN-ova koji nude svoje usluge besplatno. Nisu pouzdani i mogu kompromitirati vaše podatke dok pregledavate web. Ako želite znati više, evo popisa top VPN-ovi za Sky Go.

O Gomori 4 sezona

Kratko ćemo pogledati treću sezonu. U posljednjoj epizodi Annalisa je ubila Patrizia. Nakon toga Enzo postaje sumnjičav i zaustavlja se ovdje kako bi otkrio da je Gennaro sudjelovao u ubojstvu njegove sestre.

Na kraju, Enzo odlazi ubiti Gennara, ali Ciro se žrtvuje kako bi ga spasio i priznaje da je ubio sestru, navodeći da je to za veće dobro i želio je izbjeći drugi rat. Pa, to se nije pokazalo previše dobro jer je Enzo natjerao Gennara da ubije Ciro.

Ono što smo primijetili od premijere četvrte sezone napuljske mafijaške drame koju je drogirala droga, poraslo je 12 posto u odnosu na prosjek treće sezone. Društveni mediji vidjeli su da je # GOMORRA4 postao top trend na Twitteru u Italiji. Sky Italia, dobro urađeno.

Gomorrah je daleko najveća serija na Sky Italia, nadmašivši ocjene za čak Game of Thrones u zemlji. No, hoće li to potrajati u finalnoj sezoni dugoočekivanog showa?

Iako Ciroa više nema, Marco D’Amore je još prisutniji na setu. Ostvarit će svoj redateljski debi u 5. i šestoj epizodi sezone.

Ako niste u Italiji, rane sezone možete gledati na Netflixu. Vjerojatno ćete morati malo pričekati da izađe četvrti. U SAD-u, SundanceTV ima prava na emisiju. Međutim, treba im neko vrijeme da to ostvare u regiji. Konačno, možete se prilagoditi Sky Atlantic-u u Velikoj Britaniji i gledati emisiju otprilike dva mjeseca nakon puštanja u Italiju.

Za sada neću izdati spoilere. Pogledajte samo prikolicu sezone i nastavite gledati predstavu. Sada se možete sjetiti?

 

Sky Go Italia – kompatibilni uređaji

Stream Gomorrah sezona 4 uživo na sljedećim platformama:

 • PC / Mac
 • Android
 • iOS
 • Xbox 360
 • Xbox One
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Sad TV
 • Roku

Kako gledati uživo uživo sezonu Gomorrah 4 – Summing Up

Četvrta sezona najpopularnije TV serije, Gomorrah, debitirala je u petak navečer. Ne brinite, niste propustili ništa. I dalje možete lako gledati prethodne epizode. Tvrdi dio je prekriven i sada možete pristupiti Sky Go Italia izvan Italije. Pa što čekaš? Više od 4 milijuna gledatelja svakog tjedna prikazuje emisiju, budite jedan od njih.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me