Kako gledati UK TV u inozemstvu Besplatno Live Online

Šteta što Kanali i usluge u Velikoj Britaniji su blokirani izvan britanskih granica. Drugim riječima, nitko izvan Ujedinjenog Kraljevstva ne može pristupiti tim kanalima ili uslugama zbog geo-ograničenja.


Neki od najboljih TV sadržaja emitiraju se na UK streaming servisima i ne želim propustiti zabavni sadržaj, posebno kad imam dva alata što mi može pomoći popraviti situaciju. Čitajte dalje kako biste naučili kako možete koristiti a VPN i pametni DNS na vašu streaming prednost.

Kako gledati UK TV u inozemstvu Besplatno Live Online

Kako gledati UK TV u inozemstvu Besplatno Live Online

Stream UK TV u inozemstvu s VPN-om

Tako rade davatelji sadržaja. Oni pregledavaju vašu IP adresu i otkrivaju odakle se povezujete s internetom. Ako se nalazite bilo gdje izvan zemlje u kojoj se nalazi željeni sadržaj, vaš će se pokušaj pristupa zaustaviti.

Dakle, bilo koji Kanal sa sjedištem u Britaniji nepristupačan je za korisnike koji se povezuju izvan Velike Britanije. Međutim, ako oni promijene svoju IP adresu u UK, moći će pristupiti britanskom materijalu. Ova tehnika uključuje prikriveni VPN koji ne samo preusmjerava vaš promet putem poslužitelja po vašem izboru (u zemlji koju želite) ali isto tako zaštiti svoje podatke dok ste na mreži. S VPN-om možete doći sakrij izvornu IP adresu i zamijenite ga s onim koje otkriva različitu geo-lokaciju. Evo koraka koje morate slijediti nabavite televiziju u Velikoj Britaniji bilo gdje:

 1. Prvi korak uključuje vas dobivanje VPN pretplate. Izbjegavajte one besplatne VPN-ove poput Hola.
 2. Postavljanje VPN računa.
 3. Vrijeme je da preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju s web stranice.
 4. Sad ti pokrenite aplikaciju i potražite poslužitelj u Ujedinjenom Kraljevstvu.
 5. Spajanje na taj britanski poslužitelj i dobiti a Britanska IP adresa.
 6. Ovo je pristup koji će vam omogućiti deblokirati sve vrste britanskih kanala u inozemstvu.

Najbolji VPN za UK TV

Ne znam za tebe, ali imam se ExpressVPN pretplata. Otkrio sam da je to najbolji VPN koji mogu posjedovati. Sjećam se da sam ga prvi put isprobao; Ponudili su mi se 30 dana za razmišljanje o ovoj obvezi. Da se nisam svidio, mogao bih zatražio povrat novca bez postavljenih pitanja. to je mogućnosti strujanja su nevjerojatno dobre. Sada znam da je ExpressVPN najbolji VPN koji možete posjedovati, ali u slučaju da nije unutar proračuna, pogledajte ostale VPN-ove na koje se možete pretplatiti.

Nabavite internetsku televiziju u Velikoj Britaniji putem pametnih DNS proxyja

Ova se tehnologija malo razlikuje od VPN-a u pogledu sigurnosti jer ne štiti internetsku vezu. Za razliku od VPN-a, nemate novu IP adresu. Vaše će ostati isto i ostati vidljivo očima javnosti.

Jednom kada konfigurirate Smart DNS na svojem streaming uređaju, to ćete moći lako zaobići geo-ograničenja nametnute sadržaju kojem želite pristupiti. Vaši podaci i promet preusmjeravat će se preko nekog određenog poslužitelja, što vas čini istodobno na više mjesta. Ali imajte na umu da ne možete deblokirati sve sa SmartDNS-om osim ako onaj koji koristite ne podržava takvo deblokiranje.

Sada, ako ste pronašli Smart DNS kao prikladniji alat za deblokiranje, slijedite korake u nastavku.

 1. Nabavite pretplatu na Unlocator i prijavite se za 7-dnevno besplatno probno razdoblje.
 2. Moraš konfigurirajte Smart DNS na vašem uređaju. Ovi videozapisi / vodič za postavljanje mogu vam pomoći.
 3. Steknite pun pristup UK kanalima koji Unlocator podržava.

Najbolja stvar kod Unlocatora je da ste vi ne trebaju kreditne kartice da se prijavi s njim. Njezin Smart DNS podržava deblokiranje BBC iPlayera, ITV-a, Kanala 4, TVPlayera, Now TV-a i Sky Go-a. To je sve što bih mogao tražiti od takvih razumne cijene. Ova danska tvrtka zna što kupci žele i isporučuje im u skladu s tim. Tijekom pokusa od 7 dana možete deblokirati više od 220 kanala. U slučaju da vam se to nije svidjelo, uvijek se možete odjaviti.

Najbolji britanski TV kanali za gledanje u inozemstvu

Korištenje VPN ili Smart DNS proxyja omogućuje vam pristup sljedećim kanalima bez obzira na to gdje trenutno živite.

 • BBC iPlayer
 • Čvorište ITV
 • Kanal 4 (4oD)
 • Kanal 5 (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Sad TV
 • TVPlayer
 • UK Amazon Prime
 • Netflix UK

Kako gledati UK TV u inozemstvu uživo online

Zbog raznih licencni ugovori, velika je vjerojatnost da će britanski TV kanali poput BBC-a i ITV-a biti dostupni u inozemstvu u skoroj budućnosti. To je razlog zašto je za korištenje dnevnog popravka na britanskoj televiziji najvažnije koristiti usluge poput ExpressVPN-a i ostalih vrhunskih VPN davatelja usluga u Velikoj Britaniji.

Jeste li koristili takve usluge u SAD-u, Kanadi, Australiji ili negdje drugdje u inozemstvu za streaming televizije u Velikoj Britaniji? Podijelite svoje iskustvo ili pitanja u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map