Kako gledati UKTV Play izvan Velike Britanije?

Kako gledati UKTV Play izvan Velike Britanije? UKTV Play je internetska usluga za streaming koja nudi sjajne TV programe s kanala poput Davea, Really, Yesterday i Drama. Ako ste u Velikoj Britaniji, vrlo je moguće pristupiti UKTV Play online i gledati sve emisije s ta četiri sjajna kanala. Međutim, to može biti malo teže ako joj pokušavate pristupiti izvan Velike Britanije. Kao i mnogi kanali i usluge, UKTV Play ima geo-ograničenja koja ograničavaju njihovo gledanje na britanske stanovnike i one koji žive u Velikoj Britaniji. Korisnici iz SAD-a, Kanade, Australije, Njemačke i Italije ne mogu izravno posjetiti web mjesto i strujati njegov sadržaj a da prethodno ne dobiju VPN. Pomoću VPN-a, svatko tko se nalazi u bilo kojoj zemlji svijeta može deblokirati UKTV igranje na svojim PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV ili Amazon FireStick uređajima.

Kako gledati UKTV Play izvan Velike Britanije?

Kako gledati UKTV Play izvan Velike Britanije?

Što je UKTV Play?

Prema službenoj web stranici UKTV Play, “UKTV Play je besplatna TV usluga za gledanje TV emisija koje volite od Davea, Jučer, Stvarno i Drame gdje god želite, kad god želite.”

Je li UKTV Play dostupan u inozemstvu?

Nažalost za ljubitelje UK TV-a i britanske emigrante koji žive izvan Ujedinjenog Kraljevstva, UKTV Play nije dostupan u inozemstvu. Ovo je pogreška lokacije koju dobivate svaki put kad pokušate strujati sadržaj na UKTV Play izvan Velike Britanije:


“Videozapis koji pokušavate gledati nije moguće pogledati iz vaše trenutačne države ili lokacije.”

Kako gledati UKTV Play izvan Velike Britanije putem VPN-a

UKTV Place je mjesto gdje možete gledati Bad Teacher, Pan Am i The Michael J. Fox Show. Te su emisije i mnogi drugi udaljeni samo putem VPN pretplate. Znate li da je potrebno samo dodirnuti da biste premostili jaz između vas i ograničenog sadržaja u Velikoj Britaniji? VPN povezuje vaš uređaj s poslužiteljem u državi po vašem izboru putem Interneta. Također stvara digitalni tunel kroz koji prolaze vaši podaci i postaje šifriran. Ukratko, VPN poslužitelj djeluje kao pristupnik internetu i svi vaši podaci na internetu usmjeravaju se kroz njega. Vaša IP adresa mijenja se i nakon povezivanja s poslužiteljem druge zemlje. Dopustite da vas vodimo kroz sve:

 1. Prvo što trebate učiniti je prijaviti se za VPN uslugu.
 2. Zatim kreirate VPN račun
 3. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na koji želite strujati UKTV Play.
 4. Pokrenite aplikaciju i povežite se na VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji.
 5. Nakon što se povežete s britanskim poslužiteljem, dobit ćete privremenu Britsih IP adresu zbog koje će izgledati kao da se nalazite u Velikoj Britaniji.
 6. Sada kada imate britanski IP, možete lako pristupiti UKTV Playu iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ako želite deblokirati UKTV u inozemstvu, trebat će vam VPN koji jamči zaobilazeći geo-ograničenja. Što je bolji VPN za deblokiranje od UKTV Play od ExpressVPN? To je vodeći voditelj broj VPN-ova koji nudi izvrsne usluge. Velika brzina, sigurnost i trenutno postavljanje osnovne su značajke ExpressVPN-a. No ako ustanovite da je ExpressVPN skup, uvijek možete provjeriti ostale davatelje usluga u donjoj tablici.

Popis kanala UKTV Play

 • W
 • Dave
 • Zlato
 • Alibi
 • Jučer
 • Drama
 • raj
 • Stvarno
 • Dobra hrana
 • Dom

Prednosti VPN-a

VPN označava virtualnu privatnu mrežu, a ono što ime sugerira prilično je jasno. To je tehnologija koja pruža privatnost na internetu tako da ste potpuno sigurni na mreži. VPN može zaobići geo-ograničenja svih vrsta, ali to nije sve. Pretplata na VPN ima svoje prednosti, a evo nekih od njih:

 • Sakrij ono što učitaš na Internetu od drugih.
 • Zaobiđite blokove i druge oblike cenzure.
 • Čini se da se nalazite u drugoj zemlji.
 • Sakrij aktivnost pregledavanja s lokalnih mreža i davatelja internetskih usluga
 • Nabavite novu i privremenu IP adresu.
 • Sigurno preuzmite i dijelite datoteke.
 • Sigurno i sigurno koristite javna WiFi žarišta.
 • Uštedite novac korisnika kupovinama vezanim za granice.

Gledajte UKTV Play izvan Velike Britanije

Za gledanje UKTV Play-a izvan Ujedinjenog Kraljevstva trebat će vam VPN. Morat ćete maskirati svoju IP adresu, prevariti svoju lokaciju i pretvarati se kao da ste u Velikoj Britaniji. Uopće nije važno gdje se nalazite u svijetu jer o tome se brine vaša VPN usluga, a ne vi. Ono što morate učiniti je samo uživati ​​u neograničenom pristupu UKTV Playu i svim emisijama koje su vam dostupne putem te VPN veze.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me